Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jest to silniejsze ode mnie

....uważam Lumpa za Forumowe Ścierwo.

jakie tu obowiązują zasady?

(nota bene - uważanie to już nie jest aktualne?)

może czas na automoderację

co do tytułu - nie mam ochoty na żaden, no i średnio zasługuję (zauważcie - nie piszę że wcale :D )

no może oprócz jednego

pęczek rzodkiewek

zresztą ja mam inny stosunek do tytułów

chyba zbyt poważnie traktuję te poważnie brzmiące,

a samo wypowiadanie się w temacie, zapewne niektórzy zrozumieją jako autoreklamę (sam bym na to nie wpadł, ale czytając co niektóre wypowiedzi, można odnieść wrażenie takiego właśnie postrzegania świata forum)

no i co do następnych ewentualnych spotkań

założę się ,że będzie problem z ustaleniem, gdzie co jak

ankiety, głosowania, ustawy zasadnicze i rozporządzenia

walka na noże, śpiewy solo i z anielskimi chórkami w tle

podchody i prowokacje gliwickie, a na koniec bitwa jutlandzka

co doprowadzi do tego, że będę miał nieodpartą chęć wypowiedzieć słowa gaduły Dulskiego :-?

a pewnie i paru innych Forowiczów również

naiwny

ps

tak wiem, Redakcja dała delikatnie, niczym muśnięcie motyla, do zrozumienia, że off topic się tu robi

może wyłuskać posty nie na temat i wysłać do psychologa lub HP :roll:

No i ? Udało Ci sie wygrzebać chyba jedyną moją obrażającą kogokolwiek wypowiedź na tym forum. Brawo, brawo. Szkoda, że bez kontekstu. Bo wbrew pozorom kontekst nie był bez znaczenia.

Powtórzyłabym to jeszcze 10000 razy w tamtej sytuacji - dokładnie tak.

W ten sposób możemy się bawić baaaardzo długo - ja nie będę przechadzać się po Twoich wypowiedziach, bo takie zachowanie byłoby poniżej pewnego poziomu, ktorego staram się nie tracić.

Niestety - była taka jedna sytuacja - i jak napisałam - nie żałuję. I jeśli sie powtórzy - zrobię to samo Barbossa.

Już Ci lepiej ? no to miłego weekendu.

P.S. a z Lumpem sprawę sobie wyjaśniłyśmy - również publicznie. Szkoda, ze nie znalazłeś tego cytatu, ale myślę, że masz szansę.

Mnie boli w tym jedno: w wątku do tego przeznaczonym zaproponowałam tytuły dla wyjątkowych ogrodniczek. Dwukrotnie.

Redakcja na miejscu jest, a jakże i nawet czyta tyle że sama sobie przeczy.

Może gdy wyciągnę na wierzch "brzytwę", wtedy Szanowne Grono Redakcyjne zauważy mój postulat? I reszta zacietrzewionych też? Bo pókim grzeczna i na temat to ani "pocałuj się w d..." nie napisało :roll:

bardzo rzadko udzielałam się w tym dziale, ale skoro dzielą to trza brać :

ja tak się domyślałam, ze Barbossa będzie oponował (ten typ tak ma :roll: )- ale jak Jezier uważam, ze tytuł dla Barbossy jest jak najbardziej wskazany ... i nie jestem w tej chwili zdecydowana który , ponieważ i dobrze doradza w sprawach budowlanych - i potrafi zadać cios i sprowadzić na dobrą drogę jeśli ktoś zasłuży - może da się połączyć? :wink: :roll:

skoro już dzielą - wnoszę o nadanie tytułów również :

mpoplaw, Depiemu, Coulignonowi i Eugeniuszowi_- bo także są długoletnimi forumowiczami i nigdy nie odmawiają pomocy i zawsze dobrze doradzą w sprawach budowlanych - przynajmniej ja się nigdy nie zawiodłam :roll:

ponadto mpoplaw i coulignon bardzo udzielaja się w sprawach budowy domów energooszczędnych :wink:

to odnośnie tytułów :wink:

odnośnie spraw innych - chyba wszystko zostało już powiedziane :wink:

no i co do następnych ewentualnych spotkań

założę się ,że będzie problem z ustaleniem, gdzie co jak

ankiety, głosowania, ustawy zasadnicze i rozporządzenia

walka na noże, śpiewy solo i z anielskimi chórkami w tle

podchody i prowokacje gliwickie, a na koniec bitwa jutlandzka

naiwny

a ja myślę, ze nie ... ponieważ mam nadzieję, że w przyszłym roku tradycyjny zjazd forumowiczów zorganizuje Redakcja pozwalając nam tym samym odetchnąć i ... tylko się na nim bawić przy ustalonych przez Redakcję już wcześniej zasadach :wink:

Natomiast zjaździki lokalne tudzież prywatne spotkania to indywidualna sprawa forumowicza który podjął się organizacji , zawsze były i będą :wink:

kto organizuje - ustala zasady ... nie pasują zasady - nie jedź , nikt nie zmusza :wink: :D

Dagula ja zawsze myslalem ze redakcja to my....juz kiedys pisalem ze tak naprawde Murator udostepnia nam tylko serwery i nie ma znaczenia czy to bedzie tu czy na forach ogrodnika mlodego rolnika itp..wazna jest spolecznosc danego forum..organizowanie spotkan wcale nie musi byc pod patronatem Muratora.... jestem ciekaw ilu z was jeszcze kupuje to czasopismo...tak naprawde wiekszosc odpowiedz mozemy odszukac wlasnie tu w naszej spolecznosci..kazdy z nas redaguje to wielkie internetowe czasopismo :wink:

A jak pisalem wczesnie przyznawanie tych wszystkich tytulow moim skromnym zdaniem nie ma sensu....poprostu badzmy i pomagajmy innym

Pozdrawiam

Paradox

Tak mi się zdo, ze Redakcja to Redakcja .... forumowicze to forumowicze.

Redakcja ma być , ma strzec porządku na forum ... bez niej byłby tu zamęt i anarchia.

Spotkania oficjalne powinny być pod patronatem muratora- w koncu bez niego nie byłoby forum , i według mnie żeby uniknąć różnych sytuacji dziwnych - to właśnie Murator powinien je organizować , nawet za cenę odpłatnych spotkań jeśli krucho aktualnie z finansami :roll: .

wszyscy sa na tyle odpowiedzialni ze nie potrzebuja aby ktos nad nimi stal i przywolywal do porzadku :wink:

i tu się , kochany mylisz ...... :lol:

zawsze , zawsze musi być jakiś nadzór .... człowiek to taka dość skomplikowana i dziwna machina , na dodatek nie każda taka sama :wink:

A tak juz na marginesie nie mam jeszcze odpowiedzi z twojej strony na moje zaproszenie :wink:

no coś Ty ... zabieraj żonke i sio z nami sąsiadami wszystkimi na wianki .... jutro na wiankach się wszyscy bawimy ... a po szczegóły - na priv proszę coby wątku nie zasmiecać :wink:

Bardzo serdecznie dziękuję REDAKCJI oraz Wszystkim za wyróżninenie, jestem wzruszony :oops: i porostu w ciężkim szoku, nie spodziewałem się tego na prawde. Jeszcze raz dzieki :D

PS

Mój kot padł jestem na etapie reanimacji :lol:

ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!

Gratulację - bardzo szczere

a kot - coś ty mu zrobił z podniecenia :roll: :roll: