Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo serdecznie dziękuję REDAKCJI oraz Wszystkim za wyróżninenie, jestem wzruszony :oops: i porostu w ciężkim szoku, nie spodziewałem się tego na prawde. Jeszcze raz dzieki :D

PS

Mój kot padł jestem na etapie reanimacji :lol:

ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!

Gratulację - bardzo szczere

a kot - coś ty mu zrobił z podniecenia :roll: :roll:

Dziękuję i również serdecznie gratuluję :D , a kot padł ale Daga oddychanie usta- pyszczek mu zrobiła i poskutkowalo

Bardzo serdecznie dziękuję REDAKCJI oraz Wszystkim za wyróżninenie, jestem wzruszony :oops: i porostu w ciężkim szoku, nie spodziewałem się tego na prawde. Jeszcze raz dzieki :D

PS

Mój kot padł jestem na etapie reanimacji :lol:

gratuluję tytułu :D :D

Dziękuję Bardzo :D

Gawel, ja również gratuluję!!!!

Dzieki wielkie!!!

Kurcze tak mi wszyscy gratulują że na prawde aż nie wiem co powiedziec :oops:

powiedz że się cieszysz ... nie wiem jak Ty , ale ja się cieszę że masz tytuł bo naprawdę sobie zasłużyłeś i aż dziw bierze, że nikt na to wcześniej nie wpadł :roll: :wink:

Przekonałam się osobiście - chodząca dobroć i wyrozumiałośc z Ciebie , nie ma totamto ... :p

Nie mam wątpliwości cieszę sie naprawde najbardziejj ak tylko można, ale jestem też ogromnie wzruszony zarówno wyróżnieniem mnie, jak i gratulacjami. Nie zdawalem sobie sprawy z tego, że jestem na naszym FORUM zauważalny (aż przez tylu fajnych Ludzi) ,to jest bardzo miłe i na pewno pozostanie niezapomniane dla mnie... :oops:

Nie mam wątpliwości cieszę sie naprawde najbardziejj ak tylko można, ale jestem też ogromnie wzruszony zarówno wyróżnieniem mnie, jak i gratulacjami. Nie zdawalem sobie sprawy z tego, że jestem na naszym FORUM zauważalny (aż przez tylu fajnych Ludzi) ,to jest bardzo miłe i na pewno pozostanie niezapomniane dla mnie... :oops:

Ściemniasz :):) Gratulacje :)