Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam ja trochę nie w temacie ( usiłowałam się zorientować o co chodzi w tych ostatnich postach ...i ze zdjęciami ....ale kiepsko mi idzie ..ale nie to jest przedmiotem mojego postu tylko zupełnie co innego ) .

Chciałam ( bo nie wiedziałam wczesniej że jest ten wątek ) prosić Redakcję o nadanie tytułu ( nie wiem jakiego ...ale chyba mi pomożecie ??? prawda ? ) Terplace z wątku " Pompa ciepła spostrzeżenia i uwagi ".

To Pan który ma bardzo dużą wiedzę i bogatą praktykę. Od samego pocżątku wspierał nas i pomagał . Jemu należy się tytuł wyjątkowy :) .

Pewnie że może być Najlepszy Doradca ...ale wolałabym coś o większej randze ....np. Alfa i Omega Pomp Ciepła ....coś w tym stylu .

Jestem pewna że ten Pan nie zabiega o żadne tytuły i pewnie nigdy tu nie zajrzy ...ale ja bardzo proszę nie w Jego imieniu ale w swoim ...BARDZO ......

Oczywiście gratuluję Wszystkim z Tytułami :) i tym Bez Tytułów też :) ...może czasami Ktoś bardzo z asługuje ale Inni tego nie dostrzegają ...ew., Nikt się o Nich nie upomni :wink:

Gawełku :) Tobie też bardzo gratuluję . To najpiękniejszy Tytuł jako może być ...bo za SERCE :D ..a to jest bezcenne. Można mieć wiedzę i tytuł za wiedzę ale serce to troszkę inna para kaloszy ....dla mnie osobiście o wiele bardziej znacżący .

Galka

Bonetka

Dzięki Wielkie :D

Prawdę mówiąc spodziwalem się że kiedyś naturalną koleją rzeczy osiągnę OLIMP FORUM, nie liczyłem na tytuł honorowy, ale ten który otrzymałem zwalił mnie z nóg nie wiedzialem że jestem w stanie czymś jeszcze się tak wzruszyc :oops:

Wnioskuję o odebranie tytułu najlepszego doradcy następującym forumowiczom:

Bio, boorg, dobrzykowice, gaga2, Grzesiek13, Janussz, KrzysiekS, sanipro, Tomasz M., Wojciech Nitka, pjotrzu.

Uzasadniam to tym, że od roku lub dłużej są praktycznie niedostępni na forum a więc bardzo średnio przydatni. Myślę, że taki tytuł poza uhonorowaniem powinien też do czegoś zobowiązywać.

Afrodyta ma przepiękny tytuł :D gratuluję :)

i uznanie dla Redakcji :) za spostrzegawczość i uczuć wyczucie :)

Dopiero teraz tutaj przyszłam:oops: :oops: :oops:

Dziękuję bardzo serdecznie za tytuł. Zawsze myślałam, że tytuły są od ilości wpisów, odgórnie, czy jakoś tak. Więc kajam się i stawiam "co nieco" na przeprosiny. Zdróweczko! Za ten piękny tytuł też. I obiecuję doczytać więcej wewątku :wink:

http://www.mhsi.pl/alkohole-polki1.jpg

A tu piwko do wyboru

http://www.ohioexport.com/jpg/new/piwo%20copy_m.jpg

Wnioskuję o odebranie tytułu najlepszego doradcy następującym forumowiczom:

Bio, boorg, dobrzykowice, gaga2, Grzesiek13, Janussz, KrzysiekS, sanipro, Tomasz M., Wojciech Nitka, pjotrzu.

Uzasadniam to tym, że od roku lub dłużej są praktycznie niedostępni na forum a więc bardzo średnio przydatni. Myślę, że taki tytuł poza uhonorowaniem powinien też do czegoś zobowiązywać.

Tak to już jest. Ludzie tu przychodzą, zazwyczaj wtedy, kiedy budują domy i odchodzą.

Popieram Jeziera i proponuję wykonać spis wszystkich TYTUŁÓW nadanych na Forum, może oprócz tych wynikających z ilości postów (chyba, że taki spis już jest) - łatwiej będzie wtedy znaleźć potrzebnego fachowca :).