Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy

Wiśta wio, łatwo powiedzieć :lol: .

Tutaj powinna paść rada jak problem rozwiązać z sąsiadem wrednym nie robiąc mu krzywdy.

Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy

Wiśta wio, łatwo powiedzieć :lol: .

Tutaj powinna paść rada jak problem rozwiązać z sąsiadem wrednym nie robiąc mu krzywdy.

Wow!

Fajne ! Tego jeszcze nie widzialem :D :D . Teraz dopiero doczytalem zalegle w(on)tki.Coz! Wspolczuje Redakcji :D :D ze taka sliczna nadinterpretacja Jej wyszla. A taka ladna , hamerykanska . Nie dosyc , ze to na moje zdrowie sasiad dybie, to mnie jeszcze o niecne plany Admin podejrzewa, Skad sie to ludziom w glowach bierze?Fuj! :wink: Za duzo wyobrazni prosze szanownego Admina.

Ranga "The best of" byla mi o tyle mila, ze przez przychylnych mi Forumowiczow zaproponowana , ktorym moze i cos tam wyjasnilem . Jesli pomoglem, to jest to dla mnie najwieksza satysfakcja . Natomiast zachowanie Moderatora polegajace na dawaniu i odbieraniu jakiegos przydomka za "kare"/nie widze tu absolutnie swojej winy, nie mowilem o zadnym zabijaniu , to chora wyobraznia czytajacego/ jak dziecku lizaka, smieszy mnie i jak dla mnie to moze sobie Moderator w buty wsadzic swoje tytuly. Nie zalezy mi na zadnych rangach. Ja jestem dosyc stary i dosyc samokrytczny chlop,ktory ponad 20 lat robi w tej branzy i nie musi mnie nikt dowartosciowywac tytulem zebym sie lepiej czul wykonujac swoja robote jedynie dla sobstwiennogo udowolstwija i z podziwu dla bohaterstwa desperatow , ktorzy buduja sie w tym pokreconym kraju.

Zycze Moderatorowi duzo Slonca i prosze nie szukac slow , ktore nie padly

PS przepraszam rusycystow

kłamstwo powielane zresztą przez joShi, house, rrmi, Luc Skywalkera - czyli zawsze te same nicki :evil:

Skoro mowa o mnie , to zabiore glos .

Zarzucilas mi , droga mimi , ze posluguje sie kilkoma nick'ami .

Jest to podle klamstwo , ktorego oczywiscie nie bylas w stanie udowodnic .

Redakcja banujac cie , to potwierdzila .

Uwazam , ze Redakcja zrobila blad , likwidujac watki : konflikt wokol mimilapin i cd konfliktu .

Kazdy , kto by je przeczytal , wiedzialby co o tobie myslec .

A tak to mozesz dalej grac role przyzwoitej forumowiczki .

Może Redakcja własnie chciała dać wszystkim taką szansę? Wyczysciła, co było złego i mimi mogła zacząc od nowa. Myslę, ze nikt by się jej nie czepiał.

Ale.... to ona znowu w paru watkach zaczepia/jak widać powyzej/, więc mam obawy, że cała polka znowu się rozpocznie.......szkoda. Bo jej pomysły wnetrzarskie sa naprawde fajne i inspirujace.....

rrmi

...ze zostalo razem z watkiem wyrzucone

i po raz kolejny powtórzę - niektórym mało bicia piany!!!

wstrętne!!!

ja ubijam piane robotem kuchennym

Ty juz dostalas medyczne porady od kogos w watku usunietym , nie wzielas widze do serca :lol:

Zrob ta ankiete , zapyaj sie wprost

kto mnie chce taka jaka jestem ,

miej odwage

i nie prowokuj znowu Wojtka , bo On sie i tak do tego przedszkolnego poziomu nie znizy , nie licz na to, za wysoki ma poziom :lol: :lol:

Na tytuł Forumowego Doradcy chiałabym zaproponować Mdzalewscy udziela on zawsze kompetentnych, wyczerpujących, aktualnych i miłych odpowiedzi forumowiczom na temat sprzętu agd - większość pytań w tym zakresie jest kierowana wprost do Mdzalewscy - to świadczy o tym, że nie ma lepszego fachowca na forum w tym zakresie :D

pozdrawiam i zmykam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko od ...:wink:

Mimi, co ty znowu wyprawiasz. czy wróciłas, aby udzielać porad (co wyszłoby Tobie i tym, którzy ich potrzebują na dobre) czy po to, aby znowu zaczepiać? Czy zauważyłaś, że piszesz w wątku poświęconym wyborowi najlepszego doradcy na forum? Oj, mimi - popraw się 8)

rrmi

...ze zostalo razem z watkiem wyrzucone

i po raz kolejny powtórzę - niektórym mało bicia piany!!!

wstrętne!!!

Pewnie, że wstrętne :-?

Bo wszyscy powinni grzecznie przeprosić i postanowić poprawę. Oczywiscie ci, którzy piane biją. Bo wiadomo, ze niektórzy nie biją ppiany z definicji, no nie? :wink:

No to do dzieła, padać do nóżek panowie i panie.......

W sumie niezły cyrk. Jak ktoś napisał lepsze niż Agata Ch.