Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm ... chyba bym się nie wypłaciła wziąwszy pod uwage ilość zadawanych podczas budowy na forum pytań :roll:

nie doczytałam szczegółów, ale moje zdanie ogólne jest takie, że jesli ktokolwiek kiedykolwiek za porady na FM zgrzyta kasę to nie nalezy mu sie według mnie tytuł najlepszego doradcy bo tutaj ludzie nie radzą dla kasy- a przynajmniej nie powinni :roll:

Po prostu: p. Andrzej jest i fachowcem, i Człowiekiem z klasą 8)
P. Nitka także, tylko chyba zjadła go rutyna.

Do tego prowadzi przyznawanie tytułu od wszystkiego. Gdzie by się taki doradca nie wypowiedział to jest podpisana jego wypowiedź jako tego najlepszego. Inna sprawa, że niektórym się rzeczywiście wydaje, że są wszystkowiedzący w każdym temacie. :roll:

wnioskuję o pozbawienie hesa możliwości eksperymentowania !

Poza tym Hes zostaniesz skazany na NIECZYTANIE!! buhahhahhaha!

Wilhelmiego uhonorowałbym jakos bardziej specjalnie.

"najlepszy fachowiec od dachów na tym forum"

albo jakoś tak.

no własnie ... a dlaczego w tyułach nie ma przypisków - w jakiej dziedzinie doradza dany delikwent?

powinno być , np. najlepszy doradca na tym forum d/s dachu, czy najlepszy doradca na tym forum d/s domów energooszczędnych, lub najlepszy doradca na tym forum d/s ogólnobudowlanych...itp...itd :roll:

ułatwiłoby to wiele spraw :wink:

Witam ślicznie :D

Dziękuję wspaniałym Kolegom :) :) i Barbarossie :) bardzo za poparcie kandydatury Terplace .

Jak słusznie zuwazył Stasio :) ja ...upierdliwa jestem ale jeszcze do tego wszystkiego szybka ..zycie tak krótko trwa i tak szybko ucieka że trzeba kapeczkę szybciej robic wszytko bo być może nie zdązymy pewnych rzeczy , nie będą tak cieszyć albo stracą rangę i znaczenie i nie bedą już postrzegane tak jak wcześniej .

Szanowna, Kochana, Zabiegana REDAKCJO to tylko kikanaście literek więc BARDZO PROSZĘ ....

Była propozycja tytułu , była ....było uzasadnienie , było .....było popoarcie dla tej kandydatury , było ...więc czego jeszcze trzeba ??? ...

no chyba że Redakcja poddaje w wątpliwośc zasługi Terplace ...tudzież zdanie Forumowiczów znanych i cenionych na tym forum to też jest za mało .

Chciałam to zrobić w tajemnicy ( nikt oprócz wymienionych Foremeczek tu nie zagląda ) ale skoro są lub byłyby jakiekolwiek wątpliwości co do tej Kadydatury to ja postaram się aby Wszyscy piszący w wątku Pompy Ciepła stawili się tu jak jeden mąż i poświadczyli ( poprosili ) dodatkowo .

Więc jak ??? ( chciałam oszczędzić zajmowania miejsca ale skoro trzeba nie ma sprawy )

Pozdrawiam szczególnie szanowną Redakcję :) i zyczę jakiejś decyzji ( przeglądałam ten wątek i gdyby przy wszystkich nominacjach było wolno ..ja też spokojnie bym czekała ...ale skoro w niektórych było bardzo szybko to w tym wypadku chyba mogłoby być ani za szybko ani za wolno ...prawda ?..tak w sam raz :) ...no chyba że potrzeba dodatkowego impulsu ( dowodu ) .

Przepraszam jeśli może się wydawać że ja w jakiś sposób chcę naciskać Redakcję, to zupełnie nie tak ......jesteśmy tylko ludzmi o róznych charakterach .....i nie da się uciec od samego siebie .....ja owszem nienawidzę marazmu i żółwiego tempa we wszystkim ale jednocześnie uważam że każdy ma prawo do własnego zdania czy poglądów ....i każdą decyzję na tak lub nie cenię i poważam i jeśli rozmawiam to na konkretne argumenty ...

Chciałam to zrobić w tajemnicy ( nikt oprócz wymienionych Foremeczek tu nie zagląda ) ale skoro są lub byłyby jakiekolwiek wątpliwości co do tej Kadydatury to ja postaram się aby Wszyscy piszący w wątku Pompy Ciepła stawili się tu jak jeden mąż i poświadczyli ( poprosili ) dodatkowo.

Więc jak ??? ( chciałam oszczędzić zajmowania miejsca ale skoro trzeba nie ma sprawy )

...

Szanowna Redakcjo, pomijając już, fakt mocnego uzasadnienia dla tej kandydatury, to ja nie lekceważyłbym i tego aspektu. :roll:

Ta Dziopa tak zrobi – co może grozić „paraliżem” tego tematu. 8)

Oczywiście, ze jest o szantaż – ale jaki słodki. :lol:

Chciałam to zrobić w tajemnicy ( nikt oprócz wymienionych Foremeczek tu nie zagląda ) ale skoro są lub byłyby jakiekolwiek wątpliwości co do tej Kadydatury to ja postaram się aby Wszyscy piszący w wątku Pompy Ciepła stawili się tu jak jeden mąż i poświadczyli ( poprosili ) dodatkowo.

...

Szanowna Redakcjo, pomijając już, fakt mocnego uzasadnienia dla tej kandydatury, to ja nie lekceważyłbym i tego aspektu. :roll:

Ta Dziopa tak zrobi – co może grozić „paraliżem” tego tematu. 8)

Oczywiście, ze jest o szantaż – ale jaki słodki. :lol:

Ja się nie znam na PC, nie czytam wątku pana T.

ale skoro Bonetka twierdzi (a szanowne grono forumowiczów popiera),że tytuł musi być, to ja bardzo prosze o jego przyznanie.

Szanowna Redakcjo, jedynie słuszna decyzja, ktora moze nas uchronić przed czytaniem milionapięciuset postów podobnej (Bonetkowej) treści - to przyznanie tytułu dla Terplace

z wyrazami szacunku

malka

:D

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ REDAKCJI ZA PRZYZNANIE TYTUŁU DLA TERPLACE i przepraszam za moją niecierpliwość .

Nie wiem czy Terplace się ucieszy i czy będzie Mu miło czy zupełnie nie zrobi to na Nim wrażenia ......wiem jedno.... jestem w tym wątku o PC prawie od początku i znam Każdego kto tam pisze i ten tytuł Terplace należał się od dawna .

Ponieważ nie wiedziałam jaka jest procedura przyznawania tytułów dopiero niedawno się dowiedziałam ....nie mogłam postapić inaczej bo byłby to niezgodne z moim "wnętrzem" ( myśleniem , poglądami , wyznawanymi wartościami ) .

My jako "uczniowie" zawsze hononorowaliśmy "Grono Pedagogiczne" do którego Terplace od dawna należał . Teraz ma też przy tytule ND z czego sama osobiście bardzo się cieszę .:) Jego profil jest taki jaki być powinien :D

Dziękuję REDAKCJI raz jeszcze :D

Dagulko :D Kochanie ..nie znam Cię osobiście ale widziałam na zdjęciach z ubiegłego roku ( z tego, nie wiem czy są jakieś w ogóle a z miłą chęcią bym obejrzała ) . Podziwiam i bardzo doceniam to co robisz dla naszej społeczności ( bo i ja drobna mrówka do niej należę ) i bardzo Ci przy tej okazji Dziękuję :D .

Natomiast tutaj ...masz rację urlop nalezy się każdemu i każdy może zupełnie zapomnieć o pracy i odciąć się od niej na te 20 czy wiecej dni ale nawet gdy ...Redakcja to P. Redaktor Naczelna jednosobowo ( chociaż nie uważam aby zajmowała się osobiście tymi sprawami ..słowo " Redakcja" jest terminem umownym ) nie sądzę aby na tak długi czas nie mianowała zastępstwa ...to niemożliwe ...to nie sklepik prywatny gdzie można wywiesić tabliczkę -urlop - i i zamknąć na m-c .

To Forum :D które bije jak serce :D ....jest aktywne zawsze o każdej porze dnia i nocy ..... i zawsze są i będą jakieś sprawy które trzeba załatwić.

Pomijam już fakt że ja będąc Redakcją nawet gdybym miała urlop musiłabym tu zajrzeć i zobaczyć jak się ma moje Dziecko :) ..to jak oddychanie .....i nie mogałbym bez tego ....wypoczynek byłby niepełny ..ba , nie mogałbym spokojnie odpoczywać .....byłabym ciekawa co tam słychać ...i jak matka ...musiałabym czuwać choćby z daleka. ...

Nie ulega wątpliwości że ..nie można nas nie lubić :) ..pewnie że Redaktor to zawód ( prawie jak każdy inny ) ale jestem pewna że wykonywany z miłością do tej pracy :)

Maleczko :D dziekuję Ci przepięknie za zaufanie ....

ps. przepraszam za trochę długi wywód ....ale nigdy nie cytuję ..więc to zajęte miejsce jest w ramach tego właśnie .

Redakcja ....hm..... mam pewność, że się urlopuje a nad nami czuwają moderatorzy :wink: . Tak napradę z tego co wiem to jedna osoba jest najbardziej zaangażowana z redakcji w sprawy naszego forum - i dzięki bogu bo im więcej osób tym więcej zdań :wink: :D ....i to właśnie ta osoba (ten Pan Redaktor) tytuły nadaje :wink: :D . Niech se chop wypocznie - każdemu się należy :p .

Bonetka - niewątpliwie niesamowitą kobitą jesteś :D .... zauważyłam , że z cierpliwością to u Ciebie jak i u mnie - deficytowy towar , ale czasem się trza uzbroić ...takie życie :wink: :lol: .

Zdjęcia z tegorocznego zlotu są (chyba jeszcze)na wątku o świętach i imrezach ....chociaż - jeśli o mnie chodzi to nieszczególnie medialna i fotogeniczna ze mnie baba , więc nie bardzo jest co oglądać :oops: :wink: :roll:

A co do robienia czegokolwiek dla naszej forumowej społeczności - nie robię nic coby nie sprawiało mi przyjemności :wink: :D .

Daggulko :D pozwól ale ja mam nieco odmienne zdanie odnośnie tej fotogenicznosci itd :D ...

Jesteś też Najaktywnieszą Forumowiczką jaką znam :) i cieszę się że jest Ktoś taki z sercem , pomysłami , uwagą itp.

Te zdjęcia ja widziałam ( przepraszam bardzo za wprowadzenie w bląd , jakoś mi wyleciało z pamięci :( .wtedy nie było jeszcze zdjęcia Jeziera ) tylko było ich mało w stosunku do ubiegłorocznych . Jezier :) zrobił wspaniałą robotę z tym grupowym zdjęciem ., wiadomo Kto jest Kto :) i jaki format ! :) ( wyrażnie wszystko widać ) bardzo dziekuję :)

Ogólnie tak sobie myslę że szkoda że tak mało osób było . Porówniując z 2008 to w 2009 była zaledwie garstka :( .

Natomiast ..cierpliwość ..masz rację ale zależy w czym , jesli wziąc pod uwagę reperację czegoś to uparta jestem i działam do skutku i chyba można podciągnać to pod cierpliwość ..inna dawno by się poddała i rzuciła w kąt ale nie ja :) ( kiedyś popsuł się taki temos z pompką , było u mnie około 30 osób ( impreza ) , i kazdy chciał zreperować :) ale jakoś im nie szło ...siedziałam chyba ze 20 minut , wniosek z obserwacji : brakuje jednej części ( przy myciu widocznie gdzieś się zawieruszyła i nie został złozony prawidłowo ) plastikowego kółeczka , dorobiłam z jakiejś butelki i ...zadziałało :) )

Jeszcze taka sprawa ., ja prosiłam o tytuł dla JEDNEJ Osoby a Ty dlla KILKU ....i to troszkę róznica w czasie załatwiania spraw .