Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowna Redakcjo, bracia i siostry forumowicze. Przyszedłem prosic o tytuł na którym wyjątkowo mi zalezy. Wczesniej wygłupialismy sie z tytułami dla Małgoś i JoShi - każdy troche na żarty a troche nie, proponował swoje tytuły dziewczynom aż w końcu wyszło fajnie. ja nie mam propozycji tytułu bo nie wiem jak to nazwać.

Na forum pisze Nelli Sza. To prawda, jej posty czasem tchną afektem tak daleko posuniętym, że wciska w fotel ale w niej jest jednocześnie cos tak ciepłego, że trudno to nawet skopiować. Nelka jest autentyczna, spontaniczna a przez to wszędzie mile widziana i w moim odczuciu bardzo lubiana. Na forum promujemy tych co radzą, ja chciałbym zaproponować, żebyśmy wypromowali tez tę naturalność i serdeczność, która się na Nelly włóczy od wątku do wątku. Będę bardzo wdzięczny za głosy poparcia i propozycje tytułu.

Dziękuję.