tuczko 26.04.2024 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Witam. Mam wylany strop z niewystarczająco długim zbrojeniem. Mam na myśli, że zbrojenie w stropie nie sięga do ścian, tylko kończy się przed nimi. Oczywiście ze ścian wychodzą pręty zagięte w stronę stropu i sa połączone z zbrojeniem co 80 cm ale obawiam się że to jest niewystarczająco. Ten strop jest wylany na wieńcu który był zrobiony wcześniej na fundamencie,, ponieważ plany się zmieniały w czasie budowy. I teraz się zastanawiam czy to jest prawidłowo wykonane. Niestety nie było mnie przy wylewaniu stopu i robieniu zbrojenia. W załączeniu zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.04.2024 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Załącz lepsze zdjęcia.To jest strop nad piwnicą? Płyta żelbetowa czy inna konstrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuczko 06.05.2024 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja Niestety, nie mam zdjęć w dobrej jakości. Dorz[uce co mam.Tak, to jest strop nad przyszła piwnica, ktora jest przewidziana w późniejszym terminie.[ATTACH=CONFIG]468855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468856[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.05.2024 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja Potrzebne są zdjęcia zbrojenia przy ścianach (przy krawędziach stropu) z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts