kingejar 29.04.2024 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Witajcie! Planuję zakup oświetlenia LED do mojego biura i szukam hurtowni, która oferuje największy wybór produktów. Chciałbym mieć możliwość wyboru spośród wielu różnych modeli, aby dopasować oświetlenie do specyfiki pomieszczeń. Czy są może kalkulatory online aby obliczyć zapotrzebowanie i ilość punktów w pomieszczeniach?Czy ktoś może polecić mi hurtownię z dużym asortymentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.05.2024 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) NIe wiem czy sa takie hurtownie, ja bym szukał projektanta który ogarnie ile potrzeba światła i gdzie. Jak to biuro to pewnie jakieś odbiory beda tez się papiery przydadzą. EDIT, tak mi jeszcze wpadło do glowy, jak biuro to jaka taryfa? Jak masz prąd dla firm to tam masz też energię bierną z ledy potrafią tam namieszać. (podobno) Edytowane 31 Maja przez jajmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts