raczek74 14.01.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Mieszkam w gminie Wawer i nie bardzo wiem co faktycznie jest potrzebne do uzyskania warunkow zabudowy. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 14.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 pomimo obowiązujących przepisów każda gmina oczekuje czegoś innego Najrozsądniejszym i jednocześnie najszybszym rozwiązaniem jest kontakt z wydz. architektury i budownictwa w gmine - udzielą Ci pełnej informacji. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raczek74 14.01.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Dziękuję za odpowiedź. Kiedy zadzwoniłam do Wydziału Architektury to powiedziano mi, że wszysko jest napisane we wniosku. Są tam wypisane wymagane załączniki - nie rozumiem co tak naprawdę potrzebują. Mam prośbę-może ktoś budował lub buduje w gminie Wawer i mógłby mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Musisz koniecznie udać się do swojej gminy. Nie ominie Cię ta wyprawa. Aby złożyć dokumenty o wydanie WZiZT musiałam wypełnić wniosek i dołączyć specjalną mapkę. Na wniosku jest wszystko dokładnie napisane, co jest potrzebne i skąd to wziąć (nawet podane są numery pokoi) Wszystko załatwiłam na miejscu.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts