Aresiuk 07.05.2024 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2024 Witam,w piwnicy, w kamienicy posiadam wymurowane zagłębienie (zdjęcie). Jak udało mi się dowiedzieć o własnych siłach, jest to stworzone do zbierania się wód gruntowych. Owo zagłębienie jest w jakimś stopniu wypełnione piaskiem. Tutaj powstaje moje pytanie czy ten piasek jest tam niezbędny, czy można to zagłębienie z piasku wyczyścić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhruvrel 15.05.2024 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2024 (edytowane) Martwiłem się, że tak właśnie jest. Zastanawiałem się, czy może zaczęli szlifować lub szlifować podłogę poniżej, a potem po prostu przestali? Zakładam, że nie zostałby częściowo wyrwany ze względu na kształt https://tutuapp.uno/ ? Edytowane 16 Maja 2024 przez dhruvrel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts