jowik2 09.05.2024 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2024 Mam w projekcie napisane, aby więźbę zaimpregnować preparatem Phobos, niestety poczytałem forum i wolałbym go nie używać. Aktualnie przywieziono drewno do zrobienia więźby, więc mam jeszcze chwilę czasu na pomalowanie jakimś impregnatem.,Czego użyć jeśli chodzi o grzyby, pleśnie oraz ogień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 09.05.2024 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2024 Mam w projekcie napisane, aby więźbę zaimpregnować preparatem Phobos, niestety poczytałem forum i wolałbym go nie używać. Aktualnie przywieziono drewno do zrobienia więźby, więc mam jeszcze chwilę czasu na pomalowanie jakimś impregnatem. , Czego użyć jeśli chodzi o grzyby, pleśnie oraz ogień ? Ktoś używał DREW-FIRE 5L przeciwogniowy impregnat do drewna, raczej ten wybiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts