ania1719508426 14.01.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Z góry dziękuję za wszystkie pomysły - nawet te najbardziej zwariowane! Mam działkę budowlaną w środku dużego miasta, ale nie zamierzam tam jeszcze nic stawiać. Nie chcę jednak, żeby tak leżała odłogiem. Czy możecie podsunąć mi jakiś pomysł na wykorzystanie tej działki? Moje pomysły to: te realne: - wynajem firmie na teren "magazynowy" - sprzedaż roślin latem te mniej realne: - kort - pole namiotowe latem (no co, najtańszy nocleg w mieście!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 16.01.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Witam Aniu !!! Jeżeli jest w środku miasta (dużego)to na twoim miejscu zrobiłbym parking dla samochodów. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts