robert_gda1 11.05.2024 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja Witam, na cokole domu położony jest tynk mozaikowy taki jak np ten https://www.leroymerlin.pl/produkty/budowa/elewacje/tynki-zewnetrzne/tynki-mozaikowe/tynk-mozaikowy-btm-m10-15-kg-bolix-45757705.html?src=clk. Niestety po myciu kostki brukowej przez firmę miejscami te kamyczki odprysły, zostały tylko szare, „łyse” placki, nie większe niż dłoń. Moje pytanie, czy mogę te miejsca obkleić taśmą i położyć tynk na łyse miejsca uzupełniając ubytki ? Jeśli tak, to czy amator sobie z tym poradzi? Obejrzałem taki poradni który mnie do tego natchnął, ale nie wiem czy wolno robić to tak miejscami. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_gda1 25.05.2024 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja Nikt nie pomoże ?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts