PLA_SY 18.05.2024 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2024 Mam zagwozdkę dom jest budowany na pochyłej działce buduje dom szkieletowy na płycie fundamentowej . W załączniku przesyłam szkic jak to wygląda i gdzie dałem hydroizolacje Ja bym chciał część domu od strony górki na wysokości D a z drugiej strony na C . Dostałem kilka opinii że najlepiej było by jakby wszysko było na B a nawet A wysokości co dla mnie wydaje się abstrakcją czekam na rzetelną odpowiedź . Drugie pytanie czy na XPS z zewnątrz wystarczy folia kubełkowa czy pomalować dodatkowo dysperbitem ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.05.2024 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2024 Załacznik tak mały ze nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hengifa6 26.05.2024 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2024 (edytowane) Wyobrażam sobie, że takie rzeczy jak szafy i miejsce do przechowywania byłyby wyzwaniem w pochyłej szopie. Mieszkałam w pokojach ze skośnym sufitem i zdecydowanie czasami działało mi to na nerwy Speed Test https://vidmate.bid/ . Edytowane 30 Maja 2024 przez hengifa6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 26.05.2024 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2024 Mam zagwozdkę dom jest budowany na pochyłej działce buduje dom szkieletowy na płycie fundamentowej . W załączniku przesyłam szkic jak to wygląda i gdzie dałem hydroizolacje Ja bym chciał część domu od strony górki na wysokości D a z drugiej strony na C . Dostałem kilka opinii że najlepiej było by jakby wszysko było na B a nawet A wysokości co dla mnie wydaje się abstrakcją czekam na rzetelną odpowiedź . Drugie pytanie czy na XPS z zewnątrz wystarczy folia kubełkowa czy pomalować dodatkowo dysperbitem ? Z góry dzięki za odpowiedź zabrakło opisu warstw w projekcie ? czy to samowola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts