Baru 14.08.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Baru - ale daleko też nie masz . Jak Cię tylko najdzie ochota na wycieczkę - daj znać. Drogę już przecież znasz na pamięć, prawda ? I znowu szyderaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 ml45, blat jest taki grubaśny, bo jest klejony z dwóch warstw . "Pomiędzy" ma wstawioną stalową listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Baru - ale daleko też nie masz . Jak Cię tylko najdzie ochota na wycieczkę - daj znać. Drogę już przecież znasz na pamięć, prawda ? I znowu szyderaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 19.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Soniko, mam pytanie dotyczące Twojego kominka. Czy między tym pęknięciem coś jest, czy tylko obudowa karton-gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Płyty trawertynu są zamocowane na pomalowanej ścianie - pomiędzy nimi niczego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 20.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Soniko a co sie stalo ze zdjeciami? Ostatnich dwoch stron nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.08.2006 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Soniko a co sie stalo ze zdjeciami? Ostatnich dwoch stron nie widze. Nic się nie ukryje . OK - zdjęcia wróciły na swoje miejsce - chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 21.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Płyty trawertynu są zamocowane na pomalowanej ścianie - pomiędzy nimi niczego nie ma. A ta ściana była malowana przed czy po montażu kominka? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić malowania tego pęknięcia, chyba że pędzelkiem do makijażu , czy może da się jakoś zabezpieczyć kamień? Z drugiej strony jak montują kominek, to od razu całość, więc malowanie przed chyba też nie wchodzi w rachubę? Szczerze mówiąc, to już zamówiłam taki kominek i też bez niczego w tym pęknięciu, ale teraz martwię się jak to pomalowć. Może jednak coś tam włożyć? Szukam więc teraz osób które mają takie kominki. Widziałam juz kilka takich na forum, ale teraz oczywiście jak potrzebuję to nie pamiętam u kogo. Soniko, pamiętsz może, kto jeszcze ma taką obudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 23.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Sonika, co ja widzę parapetówka zbliża się wielkimi krokami A tak na poważnie, to piękna kuchnia, przeszła wiele metamorfoz od pierwotnego projektu, do efektu finalnego. Wyszła SUPER!!! To co ci jeszcze zostało do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 24.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 ja nie widzę zdjęć tej pięknej kuchni a bardzo bym chciała czy zdjęcia znów się pojawią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja też dzisiaj widzę tylko krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.08.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Neee, kuchnia jeszcze stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 dzisiaj już zdjęcia są na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 25.08.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 śliczna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wronka 27.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witaj! Dzis po raz pierwszy trafilam na Twoja strone, a to w poszukiwaniu koloru tynku zewnetrznego (moge poprosic o zdjecie z zewnatrz?). Przy okazji zobaczylam kuchnie i ... jakbym zobaczyla w rzeczywistosci kuchnie, nad ktora siedzialam chyba z miesiac w studiu przed komputerem (w piatek podpisalam na nia umowe). A wystarczylo wejsc na Twoja strone! Nawet uklad scian mamy bardzo zblizony (sciana z oknem vs sciana z plyta). Jedyne zmiany, ktore mam to oddzielilam plyte od piekarnika - piekarnik wyladowal po prawej stronie okna (choc nie wiem czy dobrze - u Ciebie ustawienie razem wyglada bardzo dobrze), i zlew mam bardziej po srodku. Niestety nie znalazalam w jakiej firmie zamawialas meble. Ja zdecydowalam sie na RUST i mam nadzieje, ze beda wygladac rownie ladnie ) No i blat - jeszcze nie zamowilam, ale planuje ciemno szary (na podlodze sa szare plytki) - myslalas moze o takim kolorze granitu?. Widze tez ze mamy podobny dylemat z wypelnieniem przestrzeni nad szafkami. U mnie w tym momencie opcje sa dwie: fornir drewniany (aby ocieplic ciemny blat) lub szaro-czarna polyskujaca mozaika. Teraz z niecierpliwoscia bede czekala na kolejne 'odcinki' - bede podpatrywala pomysly ze sciana I jeszcze raz: gdybym mogla prosic o zdjecie domku - musze wybrac ladny jasny kolor tynkow zewnetrznych - prosba o wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 27.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 witaj Soniko! Czy już masz lodówkę? Chciała bym zobaczyć jak wygląda kuchnia z całym sprzętem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 27.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Coś ucichłaś Sonika czyżbyś znowu gdzieś się urlopowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Płyty trawertynu są zamocowane na pomalowanej ścianie - pomiędzy nimi niczego nie ma. A ta ściana była malowana przed czy po montażu kominka? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić malowania tego pęknięcia, chyba że pędzelkiem do makijażu , czy może da się jakoś zabezpieczyć kamień? Z drugiej strony jak montują kominek, to od razu całość, więc malowanie przed chyba też nie wchodzi w rachubę? Szczerze mówiąc, to już zamówiłam taki kominek i też bez niczego w tym pęknięciu, ale teraz martwię się jak to pomalowć. Może jednak coś tam włożyć? Szukam więc teraz osób które mają takie kominki. Widziałam juz kilka takich na forum, ale teraz oczywiście jak potrzebuję to nie pamiętam u kogo. Soniko, pamiętsz może, kto jeszcze ma taką obudowę? KozAnka, ściana była malowana po montażu. Też sobie nie wyobrażałam jak malarz da sobie radę, ale nie było z tym żadnego problemu. Jak to zrobił nie wiem, ale nie narzekał . Taki kominek ma jeszcze Joola, Iska i Zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Sonika, co ja widzę parapetówka zbliża się wielkimi krokami A tak na poważnie, to piękna kuchnia, przeszła wiele metamorfoz od pierwotnego projektu, do efektu finalnego. Wyszła SUPER!!! To co ci jeszcze zostało do zrobienia? Zbliża Ada, zbliża . Kuchnia przeszła tyle metamorfoz, że wystarczyłoby ich spokojnie na parę domów . Teraz walczę z szafą do dużej sypialni i na nic nie mogę się zdecydować . Dzwoniłam do Twojego speca, ale On nie robi szaf pod skosami . A do zrobienia zostało jeszcze duuużo rzeczy. We wrześniu będziemy kłaść kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Neee, kuchnia jeszcze stoi Stoi, stoi i ma się dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts