Aga J.G 15.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Chyba Wam trochę zimno było na takim pustym łożu Bardzo ładne te Twoje łoże Napewno się nie pogryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Soniko śliczne to łoże baaardzo mi się podoba możesz zdradzić jakiej jest firmy i ile kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Sonika bardzo ładne łoże. Super bardzo mi si podoba . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 nooooo , wreszcie (a gdzie komplet....... poscielowy z toba soniko ? szafie w razie czego zalozymy kaganiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Soniko, piekne. Zdradzisz jaki materac wybralas i czy nadaje sie dla tych z chorym kregoslupem... p.s. Tez chce takie ciemne meble w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Noooo, łoże prawdziwie małżeńskie Piękne I materace na wygodniutkie wyglądają Pisz szybciutko jaka to firma , model , itp. Nie obiecuję że nie odmałpuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 wow tak calkiem domowo sie zrobilo jak lozko w domu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam jestem na etapie projektu indywidualnego i własnie zaczęłem czytać pani wątek i bardzo bym prosił o kontakt na priva . z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Aga, Monka, KasiuR, Frosch, Zeljko, Maxi, Mohag - dzięki . Frosch - zdjęcia pościelowego nie będzie, bo same nie chciałyście, ale mam dla Ciebie w zamian coś innego. Jak byś zmieniała znowu avatarek, to bedzie jak znalazł : http://images3.fotosik.pl/248/1062e619c9cfed13med.jpg Monka - łoże jest z Klose i kosztowało ok. 2500, do tego stelaż i materace. Zeljko - materace są z Janpolu, model Afrodyta. Są bardzo wygodne - nie za miękkie, nie za twarde. W ogóle całe łóżko jest wygodne, bo jest wysokie i dobrze się z niego wstaje, co w pewnym wieku nie jest bez znaczenia. Maxi - przecież Ty jesteś już urządzona z góry na dół - pamiętasz? (przynajmniej tak myślałam) Mohag - zrobiło się na pewno bardziej cywilizowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 KonradJot - a w czym mogłabym pomóc?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2006 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Śliczna kosteczka- kolorek super. Możesz zdradzić, ile daliscie za metr? Olutko - przegapiłam Twoje pytanie - przepraszam . Kostka kosztuje chyba ok. 60zł/ m2, ale nie wiem dokładnie, bo będziemy płacić całościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 dalej trzymam kciuki za szafy Trzymaj, trzymaj Ivonesko - bardzo proszę . Mają być gotowe 28-ego, więc już w sumie niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 KonradJot - a w czym mogłabym pomóc?] Bardzo mnie zainteresowały łazienki i ogólnie wszystko jest super. Czy mógłbym otrzymać namiary na architekta, który je projektował? To tak na początek, ponieważ nie zdąrzyłem jeszcze przeczytać całego Twojego wątku, a coś czuje że wiele elementów przykuje mą uwagę i podziw.Gorąco pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 17.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Soniczko piękne to Twoje łoże . Pewnie wygodne .A ogromniaste ,znajdziecie się na nim!!! Czekam na szafy [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To trzymam kciukasy za szafy co by były bez zębne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dalej trzymam kciuki za szafy Trzymaj, trzymaj Ivonesko - bardzo proszę . Mają być gotowe 28-ego, więc już w sumie niedługo. trzymam dalej a łóżko......zarąbiaste! bardzo mi sie podoba kolor i prosty zgrabny model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam, co jakis cza s zagladam do Ciebie i się zachwycam-łóżko piekne i aż zaprasza do wypoczynku,czyli kolejny starannie dobrany element wystroju. Gratuluję dobrego smaku i tego że już mieszkacie, i tego że i wykonczeniówka już dobiega końca-super! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aga, Monka, KasiuR, Frosch, Zeljko, Maxi, Mohag - dzięki . Frosch - zdjęcia pościelowego nie będzie, bo same nie chciałyście, ale mam dla Ciebie w zamian coś innego. Jak byś zmieniała znowu avatarek, to bedzie jak znalazł : http://images3.fotosik.pl/248/1062e619c9cfed13med.jpg super fajna ta zaba gdzie ja kupilas? tez taka chce , slyszlam ,ze wdlug zasad feng-shui taka zaba z mamona(do tego dzbanka pieniazki bym wrzucila, na czarna godzine moga sie przydac ) przynosi szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 20.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Soniko, jestem stałą, choc dotychczas ukrytą wiekbicielką Twojego domu. Twoj domek był pierwszy, ktory obejrzałam, kiedy pierwszy raz zajrzałam na forum Mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 20.11.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Soniko, super loze, baaardzo podobne do naszego. Pomysl z dwoma materacami to super rewelacyjne rozwiazanie, mozna byc blisko, a spi sie wygodnie. Na pewno bedzie Ci sie na nim wygodnie spalo (i nie tylko ). Powiem tylko 'w sekrecie', ze nasze loze dobrze sie spisalo i w kwietniu urodzi sie nasze 3 dziecko (chlopak). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts