Sonika 19.10.2005 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Soniko prosimy wklej jeszcze pare zdjec Twojego wnetrza -- jest super pozdr Beata zona Darolla Beatko, wkleiłabym, ale nie mam chyba co wkleić, bo nic nowego nie przybyło. Poszperam w kompie - może coś znajdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.10.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Joolu, to ja czekam cierpliwie w takim razie, tym bardziej, że nie mam innego wyjścia , ale ciekawa to jestem baaardzo i już się nie mogę doczekać . Drzwi są z Drewpolu czy jakoś tam, kolor czereśnia amerykańska. Mają pasować do okien. Widziałam się dzisiaj ze stolarzem, potencjalnym wykonawcą mojej kuchni i jestem zawiedziona. Zrobił kawałek frontu na próbę, ale nijak się ma do tego który widziałam w sklepie. Rowki, to może i były, ale w ogóle mi się nie podobały. Nawet kolor nie był podobny . Wzięłam tę jego dechę do sklepu, żeby sobie porównać i..., no jest duża różnica. Nie wiem co mam zrobić, bo na tę kuchnię ze sklepu, to mnie za nic nie stać. Ten kawałek, którego zdjęcie jest gdzieś powyżej kosztuje 18 tys. . Obiecał, że zrobi jeszcze inną próbkę, ale jakoś nie mam przekonania czy mu to lepiej wyjdzie. A tak w ogóle, to doszłam do wniosku, że jest jeszcze parę, a właściwie dużo rzeczy, które muszę zrobić przed meblami. Nie mam zrobionej elektryki pod światełka nad blatem, płytki na podłodze nadal są niezafugowane, nie ma podwieszanego sufitu w okolicy barku, brak płytek na ścianie i nawet jeszcze nie wiem jakie dać, i parę innych rzeczy jeszcze by się znalazło. No to się wygadałam za wszystkie czasy - uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 20.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Sonika, nie wiem z czego mają być Twoje meble, ale taki wzór frontów z rowkami ma z mdf -u firma BRW. To nowość, dostałam ich ulotkę od koleżanki. Jeśli uda mi się ją znależć, to moge Ci wysłać skan. Maja też niezłą kolorystykę. Są troszkę drożsi niż inne fimy, ale ponoć warto. A te super drogie w sklepie to są drewniane? Pięknie wyglądają Bedę miała podobną kolorystykę-baaardzo ciemne frony i jasny blat. Jak mi zrobią kuchnię to postaram się wkleić w końcu jakieś fotki mojej chatki. Twój domek jest śliczny. Podziwiam Cię za dobry gust i cierpliwość w dążeniu do określonego efektu. Ja już czasami idę na łatwiznę i robię czasami coś co nie do końca mi odpowiada. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Oj naczekasz się na te drzwi, ale są super bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 20.10.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Soniko to wklej zdjecia jak juz bedziesz miala zamontowane te super drzwi Nam tez sie bardzo podobaja, ale my jestesmy na etapie zamawiania okien pozdrawiam naprawde masz super domek. Beata zona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 marzena&mirek, prześlij mi proszę skan tej kuchni jak tylko możesz. Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają fronty o których mówisz. A w BRW można zamówić kuchnię według indywidualnego projektu? Fronty w mojej "wzorcowej" są z drewna, z deseczek posklejanych jedna do drugiej. Dzięki za uznanie , ale ja też czasem odpuszczam w różnych tematach, bo całkiem po prostu nie mam siły na użeranie się z wykonawcami. SławekD-żonka, Kasiu - to jest znowu następna lekcja cierpliwości . Daroll, a jakie okna i w jakiej firmie zamówiłaś? Zdjęcia drzwi wkleję jak tylko się ich doczekam i dzięki za miłe słowa, a teraz mam parę zdjęć I-ego piętra, w świetle zachodzącego słońca : nasza sypialnia, która powstała z połączenia dwóch pokoików i zrobiła się olbrzymia: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1116_348.ts1129793976000.jpg słup, na który mam nadzieję znajdziemy pomysł: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1117_348.ts1129794004000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1118_348.ts1129794028000.jpg schody, na które szukam zawzięcie poręczy: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1120_348.ts1129794116000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1115_348.ts1129793906000.jpg dziury w suficie, które bardzo doświetlają I-e piętro i z których jesteśmy bardzo dumni : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1114_348.ts1129793866000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 21.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sonika,to nie jest cała kuchnia na tej ulotce, tylko same fronty. Nie wiem czy to BRW to jest to samo czy BRW, które produkuje tanie meble, ale wydaje mi się że nie, bo w tym drugim byłam kiedyś i nie mieli takich kolorów frontów jakie chciałam. Ja zamiawam meble w naszej miejscowej firmie, któa tylko "składa" meble, fronty mam właśnie z BRW a blat z Lupusa.Poszukam tej ulotki i wyślę Ci w poniedziałek z pracy. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.10.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 W tej sypialni to będziecie mogli bale robić by nie napisać orgie super duża, i jaki widok będziecie mieli przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sonika ale pięknie u ciebie na górze A sypialnie to brak słów, moja będzie połową twojej sale to i tak dużo Z dziury no cóż naprawdę dają dużo światła I do tego tylko wy chyba takie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.10.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... też o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Oj dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.10.2005 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... też o tym myślicie? o tym, o tym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Sonika na gimnastyke nigdy nie jest za pozno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... też o tym myślicie? o tym, o tym..... Oczywiście że o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Sonika w jakim wieku Cos nam tutaj mydlisz oczka Słup jest trzeba go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... też o tym myślicie? o tym, o tym..... Oczywiście że o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Przecież jesteście młodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts