i_ska 26.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Soniko wybacz jak mogłam nie widzieć Twoich zdjęć, poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiej strony, gdzie wszyscy się wpisują. Pięknie to wygląda ech a filar w pokoju sobie zostaw, zobaczysz napewno ci sie od czegoś przyda . A co od kuchni to przecież miałaś 3 propozycje, które były super?!?! ale co nie podobają ci sie te aranżacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Soniko jak tam zwiedzanie sklepów z meblami kuchennymi? Czy cos znalazłaś, na żywo? Daj znać co tam u Ciebie sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.10.2005 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Iska, aranżacja mi się podoba tylko nie mogę się zdecydować jak te fronty mają wyglądać, bo to co bym chciała jest chyba niewykonalne dla stolarza, a kuchnia którą widzialam w sklepie jest nieosiągalna cenowo. Słup oczywiście zostaje, jest już przecież "zagospodarowany" przez moje przemiłe koleżanki - forumowiczki . Zeljka, nigdzie nie byłam, niczego nie widziałam, bo słabość mnie naszła jakaś i mam ogólny opad sił . Muszę się zebrać w sobie w przyszłym tygodniu, bo jak tak dalej pójdzie, to ta kuchnia będzie za rok albo i dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Soniko widze, ze wszyscy cierpia dokladnie na te sama przypadlosc: niemoc, powolne zniechecenie....... Ale ja zawsze po okresie niemocy mam okres wzmozonej aktywnosci Teraz tez walcze z kuchnia...... a w zasadzie z jej cena Pamietaj, ze ja caly czas trzymam kciuki za Wigilie w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.10.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 ale nie ma się co łudzić - żaden stolarz tego nie zrobi, tak samo jak z tą kuchnią z wizualizacji (ona zresztą jest myląca , bo gdzie np. znajdziesz białą płytę gazową? nie ma, przeszukałam wszystko, bo sama chciałam bielusieńką do mojej przyszłej kuchni z jasnego klonu : Pozwolisz, że się nie zgodzę?? Ja mam taką białą płytę, ale ty może szukałaś jakiejś ekstra-ordynaryjnej... Zwykły Whirlpool ze sterowaniem z piekarnika Sonika! Jak zwykle masz fajowo ... I może jednak kiedyś stwierdzę że wcale nie tak daleko do Ciebie jest hmmm... Powodzenia w wyborze kuchni!! PS. Może tak być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Soniko ja cały czas sledzę Twój wątek i juz nie mogę sie doczekac na ostateczny wybor kuchni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.10.2005 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Naszła mnie jakaś niemoc okrutna i nic mi się nie chce . Czy to jest przesilenie jesienne, czy zmęczenie budową diabeł wie. Fakt, faktem, że kuchnia stanęła w martwym punkcie, niczego nie oglądam, nigdzie nie chodzę.... . Mamy mieć w przyszłym tygodniu odkurzacz i z tego bardzo się cieszę, bo może wreszcie uda nam się wyciągnąć te tony kurzu zalegające każdy kąt . A odkurzacz będzie śliczniasty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Soniko dlaczego ogarnęła Cie niemoc , przecież masz już zrobione więcej niż mniej, kochana niedługo Boże Narodzenie, magiczne dni, pośpiesz się z tą kuchnią aby móc cieszyć się nią razem z rodzinką, ja wiem, że masz trwardy orzech do zgryzienia z tą kuchnią, ale skup się pomyśl. A może ci się coś przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.10.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 i_ska ma racje!!!MUSISZ się spręzyć i wziąć do działania.Przecież gwiazdka już blisko a Wy napewno chcielibyśćie już spędzić ją w nowym domku!!!!DO ROBOTY SONIKA,NIE OCIĄGAĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 ten stan mija! Niedługo będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Soniko, po prostu potrzebujesz trochę odpoczynku, ale to minie. Przed tobą jeszcze euforia przeprowadzki i to nie długo. a mi czekamy na to i na zdjęcia... A kuchnia się nie przejmuj, ta co już sobie zaplanowałaś jest ładna. Mnie te kolka tam wcale nie przeszkadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Soniko znalałam dla Ciebie blaty z corianu, ale takiej troszkę innej wersji -to zodiak by Du Pont: http://www.corian.com/corian/images/large/K10916_lg.jpg tylko kremowo/piaskowy kolor by u Ciebie pasował ale te ceny sa niestety trak paskudne, że chyba lepiej zrobić blaty z mdf a tylko obrzeże blatów z corianu. ja mam tak u siebie i jestem baardzo zadowolona. kosztowało mnie to 2 tys. więcej od zwykłych blatów, ale te są grubsze i trwalsze no i ładniejsze chyba pozdrówka, uszki do góry - jesteś bliżej niż dalej, a kuchnia nie ucieknie więcej o corianie w mimi-inpiracjach - różne kolorki i inne fotki, bo i tak Ci zasypałam tu fotkami, pa pozdrawiam - mimilapin http://www.diddldaddls.nl/Diddldaddls%20MSN_bestanden/diddldaddls_msn_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ten kolor mi przypomina cmentarz... Zdecydowanie inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.11.2005 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Mimi i Zeljka, blaty z Corianu zupełnie odpadają - są za drogie. U mnie faworytem jest blat z granitu, który jest m/w o 75% tańszy niż Corian. Mamy zaprzyjażnionego kamieniarza, który właśnie przywiózł nam próbki . Aż sama nie mogę w to uwierzyć, ale uaktywniłam się przez dwa ostatnie dni i sprawy trochę sie posunęły do przodu : - był wczoraj parkieciarz, nie ten który układał, bo temu nawet się nie chce do nas zadzwonić - zupełnie nas olewa, no to i my olewamy jego i bierzemy kogoś innego . Ten inny może dopiero zacząć za trzy tygodnie , ale to już na mnie nie robi większego wrażenia - będziemy impregnować gresy na parterze i jesteśmy umówieni na przyszłą środę. Tutaj nastąpiła niespodzianka, bo ja cały czas myślałam, że impregnować będziemy HG, o którym tyle się naczytałam, ale facet powiedział, że on uzywa czegoś innego i to coś nakłada się tylko raz i nie trzeba już nigdy więcej powtarzać . To jest dla mnie zupełna nowość, nigdy przedtem nie słyszałam o czymś takim, ale jak istnieje to mogę mieć, czemu nie . - i jeszcze byli na budowie dwaj "od poręczy" . Pomierzyli, poradzili i bedziemy mysleć teraz nad kształtem. - no i na koniec - byłam w dwóch salonach kuchennych i nawet coś mi się podobało . Mają mi zrobić projekt (jak chcą, to czemu nie) i zobaczymy co dalej. Prawda, że byłam bardzo dzielna ???? Aż sama nie mogę w to wszystko uwierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.11.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 hej Sonika, fajnie, że się uaktywniłaś , już byłam ciekawa co u ciebie słychać. I od razu dwie prośby: jak poznasz nazwę tego cuda do impregnowania gresu, to pamiętaj o mnie . No i druga: jakie poręczę ( pewnie stalowe... ) i jaka cena za mb I czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Sonika duuzo zmian u Ciebie!!!! SUPER!!!!! Odkurzacza gratuluje!!!!! No i w ogole ciesze sie, ze znowu nabralas wiatru w zagle...... widze, ze Twoje zniechecenie przeszlo na mnie.... ehhhhh..... czekam na poprawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.11.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 mpb1971, Moniś zapał już zdązył był opaść, bo właśnie dostałam wiadomość od Małża, że jest jakiś problem z gniazdami do odkurzacza, bo nie pasują do otworów w naszej instalacji. Panowie pojechali i mają być znowu dopiero w poniedziałek. Prawdopodobnie czeka nas kucie ściań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 09.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ale jak to możliwe czy instalacja jest z innej firmy a gniazda z innej? Czy nie prościej dobrać gniazda niż kuć ściany? U nas też jest tylko instalacja reszta za kilka ładnych miesięcy i się ze stresowałam, czy u nas też tak się może zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.11.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Prawdopodobnie czeka nas kucie ściań . (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.11.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 - i jeszcze byli na budowie dwaj "od poręczy" . Pomierzyli, poradzili i bedziemy mysleć teraz nad kształtem. a moi się nie odzywają Które meble kuchenne zwyciężyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts