Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nie mieszkam :( .

Od wczoraj działa u nas hydraulik - montuje ceramikę łazienkową, podłącza gaz w kuchni itd.

Myślę, że już za parę dni będę po przeprowadzce :D .

Pozdrawiam :D

to zaczynamy odliczać

1,2,3..... :lol:

Twoje podejście do sprawy mojej przeprowadzki, jest jak dla mnie trochę za konkretne :wink: Joasiu :D .

ciekawe dlaczego?

jak przeprowadzaliśmy się po raz pierwszy, to mój mąż okazał się tym konkretnym...

miałam nocny dyżur, potem "normalny" dzień w pracy i tylko mi po głowie chodziło, że dziś to nie mam siły. Wróciłam do domu, a większość rzeczy tak spakowane, że nie można było już spać w "starym" domu. Musiłam zebrać siły, dziecko pod pachę i do nowego mieszkanka :D

Sonika patrzę na tą brązowa łazienkę i nie moge dojść jaki tam masz rozkład raz drzwi mi wyglądają na przeciw toalety a raz umywalki

:roll: jak ja patrzę bo nie mogę dojśc

a łazieneczki śliczne jak wszystko :)

Drzwi są naprzeciwko umywalki, na prawo przy wejsciu kibelek :oops: a dalej w rogu - niejako między muszlą a umywalką - prysznic.

Sonika!

Jak będę kiedyś sobie remontować łazienkę - tą górną, bo ta na dole to malutka, jak słowo daję zerżnę :oops: wzór ordynarnie od Ciebie. To biało - niebieskie jest superowe!!!! W związku z tym uprasza się o napisanie mi tu czarno na białym nazwy firmy produkującej owe płyteczki oraz kolekcji.

Mam nadzieję, że się na mnie nie zeźlisz za plagiat, hę??

PS. No i chyba nie muszę po raz kolejny z uporem maniak pisać, że wonderfulnie u Ciebie jest, prawda?? :D :p .

Pozdrówka z podkarpacia.

PS2.

Niestety przegrałam wczoraj na wystawie z tą suką, z którą wygrałyśmy w Rzeszowie - hehehehe, więc czeka mnie jeszcze zaliczenie kolejnej wystawy. 1 października będę jechać do Rybnika, 22 jest wystawa w Racibożu i tam też pojadę. Wtedy to już pewnikiem będziecie mieszkać, więc kto wie, kto wie... :lol: :roll:

Sonika patrzę na tą brązowa łazienkę i nie moge dojść jaki tam masz rozkład raz drzwi mi wyglądają na przeciw toalety a raz umywalki

:roll: jak ja patrzę bo nie mogę dojśc

a łazieneczki śliczne jak wszystko :)

Dagbuilder - jest dokładnie tak, jak napisała Baru - drzwi są na przeciw umywalki.

łazienka jest mała 2x2 m.

Sonika!

Jak będę kiedyś sobie remontować łazienkę - tą górną, bo ta na dole to malutka, jak słowo daję zerżnę :oops: wzór ordynarnie od Ciebie. To biało - niebieskie jest superowe!!!! W związku z tym uprasza się o napisanie mi tu czarno na białym nazwy firmy produkującej owe płyteczki oraz kolekcji.

Mam nadzieję, że się na mnie nie zeźlisz za plagiat, hę??

PS. No i chyba nie muszę po raz kolejny z uporem maniak pisać, że wonderfulnie u Ciebie jest, prawda?? :D :p .

Pozdrówka z podkarpacia.

PS2.

Niestety przegrałam wczoraj na wystawie z tą suką, z którą wygrałyśmy w Rzeszowie - hehehehe, więc czeka mnie jeszcze zaliczenie kolejnej wystawy. 1 października będę jechać do Rybnika, 22 jest wystawa w Racibożu i tam też pojadę. Wtedy to już pewnikiem będziecie mieszkać, więc kto wie, kto wie... :lol: :roll:

Baru - płytki są z DADO, kolekcja - "Beauty Line".

http://www.dadoceramica.it/images/serie/beautyline/amb.jpg

Oczywiście, że się nie zeźlę za plagiat - wręcz przeciwnie - mam nadzieję, że niedługo przyjedziesz, żeby sobie utrwalić :wink: :D .

A tą suką się nie przejmuj - Nadia jest NAJPIęKNIEJSZA pod słońcem :D .

Ale tak sobie myślę, że może nie ma tego złego.... bo zobaczę Cię znowu 1-ego października :D .

Oczywiście, że się nie zeźlę za plagiat - wręcz przeciwnie - mam nadzieję, że niedługo przyjedziesz, żeby sobie utrwalić :wink: :D .

A tą suką się nie przejmuj - Nadia jest NAJPIęKNIEJSZA pod słońcem :D .

Ale tak sobie myślę, że może nie ma tego złego.... bo zobaczę Cię znowu 1-ego października :D .

1. bardzo się cieszę, że się nie zeźlisz :D

2. oszyyywiiiiście, że Nadiuch najpiękniejszy na świecie jest :p

3. badzo mi miło i dziękuję za zaproszenie