Sonika 16.09.2006 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? bo chciałabym już, a wciąż jeszcze mi się nie udaje ale i tak zrobisz to szybciej niż ja.... niby tak, ale wiesz sama ile czekałam na ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2006 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 dlaczego ja nie widze zadnego zdjecia ? tylko same krzyzyki Trochę krzyżyków jest - przyznaję, ale żeby same.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2006 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 I mnie sie chce pochwalic Twój domek! Piękny masz i taki w moim guście No i dzieki za doping! To takie miłe jak sie czyta komplementy Ps. A ja tez zdjęć nie widzę Czy ty ich nie usuwasz przypadkiem z serwera? Ja zauwazyłam, że pojawia sie u mnie krzyzyk jak usunełam je z albumu netowego. I tak sobie dedukuję.... ale daleko mi do informatyka... Honorko - dzięki . Cieszę się, że Cię zdopingowałam do założenia albumu, bo masz śliczne wnętrza . Trochę zdjęć usunęłam, bo trąciły myszką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2006 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Soniko, napiszesz czym olejowałaś swoją akację? Wiem, że jeszcze nie mieszkasz, ale może już myłaś te olejowane podłogi (w końcu chyba nikt tak nie potrafi nabrudzić jak różnego rodzaju fachowcy), jesli tak to czy wszystkie zabrudzenia dało się zmyć? Nie zostały żadne plamy? Juka - olejowaliśmy "Carl's Oil". Podłóg jeszcze nie myłam - nie zdążyły się zabrudzić, bo wszystkie są zakryte kartonami. Czasami je podglądam i mają się dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2006 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Aleś mnie Soniczko przestraszyła tym buuuuuu . Już myślałam że się coś złego stało . Druga myśl była taka głupawkowa , że może nie ma ząbków do mycia szczoteczką Mam nadzieję że potraktujesz to humorem , to takie moje zboczenie zawodowe Nie jest tak źle Maxi - ząbki są ..... jeszcze . Pewnie nie wiesz, ale był tutaj kiedyś Forumowicz i nicku "Miazgociąg" . Kolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? bo chciałabym już, a wciąż jeszcze mi się nie udaje ale i tak zrobisz to szybciej niż ja.... niby tak, ale wiesz sama ile czekałam na ten moment domyślam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Soniko jaki rozmiar szklanych drzwi prysznicowych masz w tej niebieskiej lazience ? Ona mi sie szczegolnie podoba... no cacy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 17.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam Soniko,chyba Cię przegoniłam.Od 13-go już mieszkamy.Trzymam kciuki za twoją szybką pzreprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2006 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Soniko jaki rozmiar szklanych drzwi prysznicowych masz w tej niebieskiej lazience ? Ona mi sie szczegolnie podoba... no cacy jest Mohag - są szerokie na 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2006 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Soniko,chyba Cię przegoniłam.Od 13-go już mieszkamy.Trzymam kciuki za twoją szybką pzreprowadzkę. Bardzo się cieszę, że dobrnęłaś do końca - gratuluję . Mnie też już niewiele zostało do tego wielkiego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 hej Soniczko, to juz chyba całkiem blisko ta przeprowadzka? Myślisz, że sobota to dobry dzień ? Trzymam kciuki i zazdroszczę tego dreszczyku, o którym ja już dawno zapomniałam. Powodzenia przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 18.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witaj Soniko pisałam wczoraj do Ciebie posta z zapytaniem ale gdzies mi go wcięło. chodzi o to czy orientujesz sie jakie są warunki odbioru buzdynku przed zamieszkaniem, bo Ty już wwidzę na tym etapie jesteś. No i malutka prośba może porozpieszczałabys nas jakimis nowymi fotkami z uprzytulniania domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.09.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Senk ju to juz wiem jak taka 90-siatka wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 hej Soniczko, to juz chyba całkiem blisko ta przeprowadzka? Myślisz, że sobota to dobry dzień ? Trzymam kciuki i zazdroszczę tego dreszczyku, o którym ja już dawno zapomniałam. Powodzenia przy przeprowadzce Myślę, że sobota jest bardzo dobrym dniem Gosiu, tym bardziej że nie pracuję . Dreszczyku nie masz co zazdrościć, bo go nie ma . Jest tylko totalne zmęczenie . Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Twoje ogrodzenie - mam nadzieję że wreszcie się doczekasz, bo bardzo czekam na Twój ogródek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witaj Soniko pisałam wczoraj do Ciebie posta z zapytaniem ale gdzies mi go wcięło. chodzi o to czy orientujesz sie jakie są warunki odbioru buzdynku przed zamieszkaniem, bo Ty już wwidzę na tym etapie jesteś. No i malutka prośba może porozpieszczałabys nas jakimis nowymi fotkami z uprzytulniania domku. Monique - trzeba mieć mapki powykonawcze, numer domu, opinię kominiarską i coś tam jeszcze - w sumie sporo papierków. Na szczęście nie ja się tym zajmuję . Chciałabym Was porozpieszczać, ale nie ma czym . Przerabiam teraz temat szafy wnękowej i mam problem, bo nikt nie chce mi zrobić takowej pod skosem - chyba zaczynam tracić nadzieję. Czy zrobienie szafy pod skosem, to aż taka sztuka ? A może wszyscy chcą iść na łatwiznę, bo prosta szafa to szybka, miła i przyjemna robota, a przy skosie trzeba się nagłówkować i nikomu się nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witaj Soniko! Czyżbym dobrze zrozumiała w sootę już się przenosisz? jeżeli tak to życzę wszystkiego naj naj lepszego.w nowm domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 19.09.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja myślę, ze to właśnie o to drugie chodzi. wszyscy idą na łatwiznę. Jest mało wykonawców a sporo chetnych i przebierają jak w ulęgałkach. Niech jeszcze stanie kilkaset banerów na temat pracy w Irlandii to chyba sami będziemy musieli sobie zacząć sobie wszystko robic. Bo już teraz są problemy z rzemieślnikami doadjmy porządnymi rzemieslnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 19.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Acha i udanej soboty życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 to już wielki dzień w sobotę!!!!? gratuluję serdecznie i miłego mieszkania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.09.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Soniś kochana , mam graaać ? Bo już sama nie wiem Instrumenty na sobotę się stroją , zaczyn na chleb rośnie a soli zawsze ci u nas dostatek W razie czego Wieliczka niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts