Mohag 23.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Wielki dzien nadszedl.... czy moze sie rozmyslilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kochane jesteście, że o mnie myślicie - dzięki serdeczne . Nawet nie wiecie jak mi miło na serduchu. Robię co mogę, ale niestety jeszcze nie wszystko przewiezione. Zostały drobiazgi po kątach, no i przewiezienie mebli. Nie tracę jednak ani ducha, ani zapału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kochane jesteście, że o mnie myślicie - dzięki serdeczne . Nawet nie wiecie jak mi miło na serduchu. Robię co mogę, ale niestety jeszcze nie wszystko przewiezione. Zostały drobiazgi po kątach, no i przewiezienie mebli. Nie tracę jednak ani ducha, ani zapału . No to prawie jakbyś już mieszkała Jak tylko nastąpi ta wiekopmna chwila daj znać . I zapamiętaj koniecznie co Ci się przyśniło pierwszej nocy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 meble to pryszcz wiem bo przeprowadzalam sie juz z 6-sc razy hihi najgorsze jest to co jest w meblach, czyli drobnica ... ale jak to masz juz z glowy, to bedzie juz szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 SONIKA - najszczersze gratulacje Nareszcie Kobieto doprowadziłaś do wielkiego finału !!!!!!!! życzę Ci wszystkiego najpiękniejszego w Twoim pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 soniko,zycze wiele pieknych chwil w nowym ,pieknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kochane jesteście, że o mnie myślicie - dzięki serdeczne . Nawet nie wiecie jak mi miło na serduchu. Robię co mogę, ale niestety jeszcze nie wszystko przewiezione. Zostały drobiazgi po kątach, no i przewiezienie mebli. Nie tracę jednak ani ducha, ani zapału . ale fajne wieści!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 i jak ? udało się ? pierwsza noc w nowym domku już za Tobą Soniczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 25.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Chyba się udało bo dzis już poniedziałek a Sonika nie odpowiada. Duzo miała kątów do oblewania i pewnie w któryms z nich leży i dogorywa. A swoją drogą WIELKIE GRATKI SONIKO dokonałaś tego zazdroszczę, ale tak szczerze i zyczę Ci samych cudownych chwil w nowym, slicznym domku. A i nie zapominaj o zdjęciach z urządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 SONIKA, jakoś przegapiłam fakt, że masz się przeprowadzać gratuluję no i odezwij się jak to jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Soniko, gadaj jak tam w domu nowym sie mieszka! Opisz chociaz smak dla nas spragnionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 SONIKO GRATULUJE Niech Was czekają same dobre chwile, szczęście się uśmiecha, a smutek progu domu nie przekracza. Wszystkiego najlepszego Słonik ode mnie - na szczęście http://www.tomradom.com.pl/mini/S08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Soniko, gratulacje. Cieszę sie razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 26.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Sonika milczy... chyba odpoczywa po przeprowadzce . Soniczko daj znać jak Ci się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a może w szafie się zatrzasnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a może w szafie się zatrzasnęła ale Ona szafy jeszcze nie ma... niedawno pytala o takie do zabudowy Napewno lezy na gresie polerowanym i glaszcze z rozkosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a może w nowym domku jest odcięta od świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a może w nowym domku jest odcięta od świata Oj Honzka musialas popsuc zabawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 26.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a może za dużo pustych butelek zostało ... http://www.drinki.elo.pl/mn/alkoh/johnnie_walker_red.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 puste butelki, brak sieci, polerowanie gresu, chowanie się w szafie, której nie ma, to wszystko się pewnie po trochu składa na to że Sonika się nie odzywa i nie chce nam powiedzieć jak to jest w nowym domku mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts