Joanna i Janusz 26.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Soniko zyczę Wam dużo szczęścia w nwym domku !!! Czekam aż się odezwiesz iopowiesz jak tam w nowym domku. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.09.2006 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 puste butelki, brak sieci, polerowanie gresu, chowanie się w szafie, której nie ma, to wszystko się pewnie po trochu składa na to że Sonika się nie odzywa i nie chce nam powiedzieć jak to jest w nowym domku mieszkać Powiem Wam, a co . Maxi, Mohag, Ew-ka, Natko - B, Honzko, Monique, Zeljko, mpb 1971, Frosch, Toluś - specjalne podziękowania za słonika , Roszponko, Majka - (nie czytaj tego) Tomku 1950, dzięki serdeczne za gratulki , to bardzo, bardzo miłe z Waszej strony, ale ja jeszcze nie mieszkam, tzn. mieszkam, ale nadal w mieszkaniu. Przecież to by było za prosto i za szybko, nie wydaje Wam się ? Większość rzeczy przewiozłam, ale mebli nadal nie, więc pierwszej nocy jeszcze nie było. Nie było też jeszcze polerowania gresu, ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną. Szafy też nie ma - miałaś nosa Mohag . najgorsze jest to co jest w meblach, czyli drobnica ... ale jak to masz juz z glowy, to bedzie juz szybciutko ale tutaj jak widać niezbyt Ci się udało . W sumie jedyne co jest, to straszny bajzel . Pozdrawiam serdecznie i liczę na dalszy doping . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dopinguję Cię: So-ni-ka! So-ni-ka! SONIKA!! SONIKA!!! Czujesz się dopingowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 27.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 aha a kiedy przewozisz mebelki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Soniko, to chyba zalozymy klub tych co wolno sie buduja i przeprowadzaja... Bo ja czuja mam, ze z ta przeprowadzka to u nas tez beda jaja. Maz mowi, ze na wiosne...Ha,ha,ha...Na ktora wiosne nie powiedzial, a sadzac po tym jak pracy nam ida...Szkoda gadac. Az zla jestem na meza, ze on taki obojetny jest i nic nie robi aby bylo szybciej. A mi robic nie wolno, bo przeciez ja i tak wszystko spiep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 27.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Soniko, dzieki za odpowiedz dotyczącą oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 27.09.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 pssst.... a co tam o oleju ?bo u mnie dziś lub jutro Boorg zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 27.09.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Piskoor, a jakim olejem olejujesz i jakie drewno? Ja mam jesion jasny i od ponad miesiaca usiłuję wybrać rodzaj oleju i juz dostaję głupawki. Sonika napisała, że olejowała Carlsem, wiec od dwóch dni ciągle myslę: "a moze by tak Carlsem?" choc wcześniej myslałam o Timberexie tudzież Beckersie A czas nagli, bo w przyszłym tygodniu olejowanie. Przepraszam Soniko, ze Ci sie wcinam w watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Soniko, to chyba zalozymy klub tych co wolno sie buduja i przeprowadzaja... to ja sie tez zglaszam, chyba bede najdluzej przeprowadzajacym sie klubowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Soniko, zrób ten ostatni krok popatrz na Madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Juka11 pokaż swoją podłogę ! Ciekawa jestem jak wygląda jesion też planuję podłogę zjesionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Sonika , Ogromniaste Gratulacje!!! I życze Wam samych cudownych chwil spedzonych w nowym domku, które będzie zawsze miło wspominać!!! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 29.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Sonika ja też dolączam się do gratulacji! Domek piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 29.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Roszponko, nie mam na razie żadnych zdjęć podłogi, jeszcze jest przykryta szczelnie folią, bo w mieszkaniu końcówka prac wykończeniowych, ale za kilka dni podłoga będzie olejowana, wiec wtedy wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hejka !!!Czy jeszcze ktoś mnie pamięta ?Mieszkamy od 27 maja i dopiero od dzisiaj mam internet w domu !!!Nowoczesność w domu i zagrodzie !Sonika ! trzymam kciuki, przeprowadzka to strasznie trudna rzecz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Soniko, to chyba zalozymy klub tych co wolno sie buduja i przeprowadzaja... to ja sie tez zglaszam, chyba bede najdluzej przeprowadzajacym sie klubowiczem Dobry pomysł z tym klubem , w towarzystwie zawsze raźniej, a co dopiero w tak doborowym - ja się zapisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Dopinguję Cię: So-ni-ka! So-ni-ka! SONIKA!! SONIKA!!! Czujesz się dopingowana?? Niby czuję, ale jeszcze trochę by się przydało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 aha a kiedy przewozisz mebelki?? Honzko - jak Baru jeszcze trochę mnie podopinguje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Sonika , Ogromniaste Gratulacje!!! I życze Wam samych cudownych chwil spedzonych w nowym domku, które będzie zawsze miło wspominać!!! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Dzięki Kasiu - czekam z utęsknieniem na te chwile w nowym domku, ale póki co to przechodzę nadal przez przeprowadzkowy koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts