Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

puste butelki, brak sieci, polerowanie gresu, chowanie się w szafie, której nie ma, to wszystko się pewnie po trochu składa na to że Sonika się nie odzywa i nie chce nam powiedzieć jak to jest w nowym domku mieszkać

:lol: :lol: :lol:

Powiem Wam, a co :wink: .

Maxi, Mohag, Ew-ka, Natko - B, Honzko, Monique, Zeljko, mpb 1971, Frosch, Toluś - specjalne podziękowania za słonika :D , Roszponko, Majka - (nie czytaj tego) :wink: Tomku 1950,

dzięki serdeczne za gratulki :D :D :D , to bardzo, bardzo miłe z Waszej strony, ale ja jeszcze nie mieszkam, tzn. mieszkam, ale nadal w mieszkaniu.

Przecież to by było za prosto i za szybko, nie wydaje Wam się :wink: :D ?

Większość rzeczy przewiozłam, ale mebli nadal nie, więc pierwszej nocy jeszcze nie było.

Nie było też jeszcze polerowania gresu, ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną.

Szafy też nie ma - miałaś nosa Mohag :wink: :D .

najgorsze jest to co jest w meblach, czyli drobnica ... ale jak to masz juz z glowy, to bedzie juz szybciutko

ale tutaj jak widać niezbyt Ci się udało :wink: .

W sumie jedyne co jest, to straszny bajzel :wink: .

Pozdrawiam serdecznie i liczę na dalszy doping :wink: :D .

Soniko, to chyba zalozymy klub tych co wolno sie buduja i przeprowadzaja... :lol: Bo ja czuja mam, ze z ta przeprowadzka to u nas tez beda jaja. Maz mowi, ze na wiosne...Ha,ha,ha...Na ktora wiosne nie powiedzial, a sadzac po tym jak pracy nam ida...Szkoda gadac. Az zla jestem na meza, ze on taki obojetny jest i nic nie robi aby bylo szybciej. :evil: :evil: :evil: A mi robic nie wolno, bo przeciez ja i tak wszystko spiep... :-?

Piskoor, a jakim olejem olejujesz i jakie drewno? Ja mam jesion jasny i od ponad miesiaca usiłuję wybrać rodzaj oleju i juz dostaję głupawki. Sonika napisała, że olejowała Carlsem, wiec od dwóch dni ciągle myslę: "a moze by tak Carlsem?" choc wcześniej myslałam o Timberexie tudzież Beckersie :roll:

A czas nagli, bo w przyszłym tygodniu olejowanie.

Przepraszam Soniko, ze Ci sie wcinam w watek :oops:

Soniko, to chyba zalozymy klub tych co wolno sie buduja i przeprowadzaja...

to ja sie tez zglaszam, chyba bede najdluzej przeprowadzajacym sie klubowiczem :lol:

Dobry pomysł z tym klubem :wink: , w towarzystwie zawsze raźniej, a co dopiero w tak doborowym :D :D - ja się zapisuję.

Sonika :D , Ogromniaste Gratulacje!!! :wink: I życze Wam samych cudownych chwil spedzonych w nowym domku, które będzie zawsze miło wspominać!!!

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

Dzięki Kasiu - czekam z utęsknieniem na te chwile w nowym domku, ale póki co to przechodzę nadal przez przeprowadzkowy koszmar.