Sonika 30.09.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Soniko, zrób ten ostatni krok popatrz na Madd Robię co mogę, ale wciąż napotykam na jakieś trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Sonika ja też dolączam się do gratulacji! Domek piękny! Dzięki Kasialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Hejka !!! Czy jeszcze ktoś mnie pamięta ? Mieszkamy od 27 maja i dopiero od dzisiaj mam internet w domu !!! Nowoczesność w domu i zagrodzie ! Sonika ! trzymam kciuki, przeprowadzka to strasznie trudna rzecz ..... Jej Badi, ale miło . Pewnie , że pamięta , strasznie się cieszę że jesteś i mam nadzieję, że nie przepadniesz znowu bez śladu. Trzymaj kciuki mocno proszę, bo niby niewiele mi brakuje, a jakoś wciąż nie mogę zrobić tego ostatniego kroku. Strasznie nie lubię się przeprowadzać . Napisz proszę jak Ci się mieszka? Ale Ci dobrze . Pewnie wszystko masz już dopieszczone tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dalej stoisz rozkrokiem pomiędzy starym a nowym rany, uważaj, bo w końcu szpagat zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 To akurat mnie nie grozi - kości za stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 SONIKA! SONIKA!! SONIKA!!! SONIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 30.09.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną. uff ulżyło mi - już myślałam ze zapomnialaś o mnie przy okazji parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną. uff ulżyło mi - już myślałam ze zapomnialaś o mnie przy okazji parapetówki No wiesz Natko, jak bym mogła o Tobie zapomnieć. Co prawda umawiałyśmy się na parapetówę co najmniej trzy lata temu , ale ja pamięć mam dobrą...........jeszcze pomimo upływu lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 30.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną. uff ulżyło mi - już myślałam ze zapomnialaś o mnie przy okazji parapetówki No wiesz Natko, jak bym mogła o Tobie zapomnieć. Co prawda umówiałyśmy się na parapetówę co najmniej trzy lata temu , ale ja pamięć mam dobrą...........jeszcze pomimo upływu lat . Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.10.2006 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hejka !!! Czy jeszcze ktoś mnie pamięta ? Mieszkamy od 27 maja i dopiero od dzisiaj mam internet w domu !!! Nowoczesność w domu i zagrodzie ! Sonika ! trzymam kciuki, przeprowadzka to strasznie trudna rzecz ..... Jej Badi, ale miło . Pewnie , że pamięta , strasznie się cieszę że jesteś i mam nadzieję, że nie przepadniesz znowu bez śladu. Trzymaj kciuki mocno proszę, bo niby niewiele mi brakuje, a jakoś wciąż nie mogę zrobić tego ostatniego kroku. Strasznie nie lubię się przeprowadzać . Napisz proszę jak Ci się mieszka? Ale Ci dobrze . Pewnie wszystko masz już dopieszczone tip top. Miło, że mnie pamiętasz już nie przepadnę dopieszczone to będzie dopiero wtedy, kiedy będzie nagły przypływ gotówki niestety nie udało się zrobić wszystkiego przed przeprowadzką, ale to nic bo mieszka się super !!! A wszyscy nasi znajomi najbardziej lubią siedzieć w naszej kuchni jest to bardzo miłe miejsce Muszę się zmobilizować i zrobić bardziej aktualne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.10.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Soniko !Masz urlop czy się przeprowadzasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Co slychac Soniko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 może już mieszka i nie ma netu...albo pojechała na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2006 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Badi, Zeljko, Joasiu - jestem, jestem . Nigdzie się nie urlopuję, tylko dużo pracuję - ale rymy częstochowskie mi wyszły . Jakoś tak sie poskładało, że mam ostatnio bardzo mało czasu i to nie tylko przez przeprowadzkę. Mebli jeszcze nie przewiozłam, chociaż i tak duzo tych mebli do przewiezienia to ja nie mam. Czekam w sumie na materace do łoża, które zamówiłam coby było na czym głowę położyć po trudach dnia . Łoże ma być gotowe pod koniec listopada, ale materace miały być już teraz, a jakoś ich nie ma . I jak same widzicie, czas znowu mi płynie na czekaniu . Ja to już chyba mam zapisane odgórnie, że muszę czekać i basta. No to się nie wyłamuję i czekam, bo ja bardzo zdyscyplinowaną osobą jestem . A z nowości - to będziemy kłaść kostkę brukową. Kiedy dokładnie to nastąpi nie wiadomo, ale mam nadzieję, że może pod koniec miesiąca się zacznie . Oby!!! P. S. I nadal nie zamówiłam tej ch...nej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam no faktycznie jestes zapracowana jak siadasz do kompa o 5 rano ,od bardzo dawna jestem pod wrażeniem twojego domku a zwłaszcza niebieskiej łazienki-oczywiście pare fotek mam w ulubionych-kurcze mam bzika na punkcie luksferów ale mój mąż nie moze ich strawic i jeszcze jeden bzik-lubie wszysko -no prawie zaokraglone i owalne i dlatego mampytanie o wc -jekiej firmy?Zycze wszystkiego dobrego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A gdzie sa fptki domku? chcialam mojej siostrze pokazac jaki piekny masz dom, a tu nic nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam no faktycznie jestes zapracowana jak siadasz do kompa o 5 rano ,od bardzo dawna jestem pod wrażeniem twojego domku a zwłaszcza niebieskiej łazienki-oczywiście pare fotek mam w ulubionych-kurcze mam bzika na punkcie luksferów ale mój mąż nie moze ich strawic i jeszcze jeden bzik-lubie wszysko -no prawie zaokraglone i owalne i dlatego mampytanie o wc -jekiej firmy?Zycze wszystkiego dobrego w nowym domku Właśnie tak to ze mną jest. O 5-ej rano to ja JESZCZE byłam w pracy Miraśko . Niestety nie pamiętam jakiej firmy jest WC w małej łazience. Zeljko - a których zdjęć nie widać, elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzis widzialam wszystkie, elewacji tylko nie bylo i kominka byl tylko kawalek. Bardzo sie siostrze podoba Twoj dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzięki Zeljko - bardzo mi miło . A u nas drgnęło , niewiele ale zawsze - jutro przywożą materace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej Soniko, materace to juz dużo A co z tą szafą za dylematy Przegapiłam twoją przeprowadzkę jak widzę W każdym bądz razie życżę w nowym domku samych dobrych dni, samych upojnych nocy samych miłych chwil i ogólnie szczęśliwości na nowych włościach Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts