Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka !!!

Czy jeszcze ktoś mnie pamięta ?

Mieszkamy od 27 maja i dopiero od dzisiaj mam internet w domu !!!

Nowoczesność w domu i zagrodzie !

Sonika ! trzymam kciuki, przeprowadzka to strasznie trudna rzecz .....

Jej Badi, ale miło :D :D .

Pewnie , że pamięta :wink: , strasznie się cieszę że jesteś i mam nadzieję, że nie przepadniesz znowu bez śladu.

Trzymaj kciuki mocno proszę, bo niby niewiele mi brakuje, a jakoś wciąż nie mogę zrobić tego ostatniego kroku.

Strasznie nie lubię się przeprowadzać :evil: .

Napisz proszę jak Ci się mieszka?

Ale Ci dobrze :D . Pewnie wszystko masz już dopieszczone tip top.

ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną.

uff ulżyło mi - już myślałam ze zapomnialaś o mnie przy okazji parapetówki

:wink: :wink: :wink:

No wiesz :o Natko, jak bym mogła o Tobie zapomnieć.

Co prawda umawiałyśmy się na parapetówę co najmniej trzy lata temu :wink: , ale ja pamięć mam dobrą...........jeszcze :wink: pomimo upływu lat :wink: :D .

ani nie ma pustych butelek - wszystko przede mną.

uff ulżyło mi - już myślałam ze zapomnialaś o mnie przy okazji parapetówki

:wink: :wink: :wink:

No wiesz :o Natko, jak bym mogła o Tobie zapomnieć.

Co prawda umówiałyśmy się na parapetówę co najmniej trzy lata temu :wink: , ale ja pamięć mam dobrą...........jeszcze :wink: pomimo upływu lat :wink: :D .

:D :D :D Buziaki!!!

Hejka !!!

Czy jeszcze ktoś mnie pamięta ?

Mieszkamy od 27 maja i dopiero od dzisiaj mam internet w domu !!!

Nowoczesność w domu i zagrodzie !

Sonika ! trzymam kciuki, przeprowadzka to strasznie trudna rzecz .....

Jej Badi, ale miło :D :D .

Pewnie , że pamięta :wink: , strasznie się cieszę że jesteś i mam nadzieję, że nie przepadniesz znowu bez śladu.

Trzymaj kciuki mocno proszę, bo niby niewiele mi brakuje, a jakoś wciąż nie mogę zrobić tego ostatniego kroku.

Strasznie nie lubię się przeprowadzać :evil: .

Napisz proszę jak Ci się mieszka?

Ale Ci dobrze :D . Pewnie wszystko masz już dopieszczone tip top.

Miło, że mnie pamiętasz :D już nie przepadnę :wink:

dopieszczone to będzie dopiero wtedy, kiedy będzie nagły przypływ gotówki :(

niestety nie udało się zrobić wszystkiego przed przeprowadzką, ale to nic bo mieszka się super !!! A wszyscy nasi znajomi najbardziej lubią siedzieć w naszej kuchni :D jest to bardzo miłe miejsce :D

Muszę się zmobilizować i zrobić bardziej aktualne zdjęcia

• 2 weeks później...

Badi, Zeljko, Joasiu - jestem, jestem :D .

Nigdzie się nie urlopuję, tylko dużo pracuję - ale rymy częstochowskie mi wyszły :wink: .

Jakoś tak sie poskładało, że mam ostatnio bardzo mało czasu i to nie tylko przez przeprowadzkę.

Mebli jeszcze nie przewiozłam, chociaż i tak duzo tych mebli do przewiezienia to ja nie mam.

Czekam w sumie na materace do łoża, które zamówiłam coby było na czym głowę położyć po trudach dnia :wink: .

Łoże :wink: ma być gotowe pod koniec listopada, ale materace miały być już teraz, a jakoś ich nie ma :( .

I jak same widzicie, czas znowu mi płynie na czekaniu :wink: .

Ja to już chyba mam zapisane odgórnie, że muszę czekać i basta.

No to się nie wyłamuję i czekam, bo ja bardzo zdyscyplinowaną osobą jestem :wink: .

A z nowości - to będziemy kłaść kostkę brukową. Kiedy dokładnie to nastąpi nie wiadomo, ale mam nadzieję, że może pod koniec miesiąca się zacznie :roll: . Oby!!!

P. S. I nadal nie zamówiłam tej ch...nej szafy

witam :lol: no faktycznie jestes zapracowana jak siadasz do kompa o 5 rano ,od bardzo dawna jestem pod wrażeniem twojego domku a zwłaszcza niebieskiej łazienki-oczywiście pare fotek mam w ulubionych-kurcze mam bzika na punkcie luksferów ale mój mąż nie moze ich strawic :cry: i jeszcze jeden bzik-lubie wszysko -no prawie zaokraglone i owalne i dlatego mampytanie o wc -jekiej firmy?Zycze wszystkiego dobrego w nowym domku :lol:

witam :lol: no faktycznie jestes zapracowana jak siadasz do kompa o 5 rano ,od bardzo dawna jestem pod wrażeniem twojego domku a zwłaszcza niebieskiej łazienki-oczywiście pare fotek mam w ulubionych-kurcze mam bzika na punkcie luksferów ale mój mąż nie moze ich strawic :cry: i jeszcze jeden bzik-lubie wszysko -no prawie zaokraglone i owalne i dlatego mampytanie o wc -jekiej firmy?Zycze wszystkiego dobrego w nowym domku :lol:

Właśnie tak to ze mną jest. O 5-ej rano to ja JESZCZE byłam w pracy Miraśko :wink: :D .

Niestety nie pamiętam jakiej firmy jest WC w małej łazience.

Zeljko - a których zdjęć nie widać, elewacji?