Mohag 13.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Soniko ja bym sie jednak zdecydowala na szafe ze szklanymi drzwiami..... jak postawisz w tym samym kolorze co lozko, to bedzie wygladac jak wielka kolumbryna i do tego pokoj zrobi sie przytlaczajacy i ciemny. Nie zapomnij ze masz tam skosy !!! a ja bym zrobila drzwi z samymi lustrami, ale mnie nie sluchaj bo ja mam powalone pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Soniko ja bym sie jednak zdecydowala na szafe ze szklanymi drzwiami..... jak postawisz w tym samym kolorze co lozko, to bedzie wygladac jak wielka kolumbryna i do tego pokoj zrobi sie przytlaczajacy i ciemny. Nie zapomnij ze masz tam skosy !!! a ja bym zrobila drzwi z samymi lustrami, ale mnie nie sluchaj bo ja mam powalone pomysly A czemu powalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hihi, bo teraz chyba nikt juz nie robi "lustrzanych" szaf tak jak nikt chyba nie robi bialych drewnianych drzwi, czy bialych drewnianych schodow, nie mowiac o tym ze chce stopnice tam gdzie sie nogi stawia zrobic z blachy szlachetnej i do tego rurki ze stali szlachetnej na scianie zamiast poreczy myslisz ze to normalne, bo wszyscy sie na mnie jak na alien patrza jak o tym mowie... dlatego mowie to cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.10.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mylisz się, Mohag. Robi się nadal białe schody i całkiem ładnie wyglądają Zobacz, klikając kolejno w kolory na stronie: http://www.paintcafe.com/en/couleur/harmonie/alfresco/h201.asphttp://www.paintcafe.com/images/couleur/harmonie/photo/h201.jpg http://www.paintcafe.com/images/couleur/harmonie/AlFresco/Decors/pc_alfre_decor_h212.jpghttp://www.paintcafe.com/images/couleur/harmonie/AlFresco/Decors/pc_alfre_decor_h211.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Ale kto w realu takie robi osobiscie w necie i to niedawno znalazlam jedna osobe ktora ma w domu zrobione biale schody i biale drzwi. Ze schodami nie problem, bo ja mam bukowe schody ktore trzeba tylko przemalowac, ale nie wyobrazasz sobie jak jest ciezko kupic biale drewniane drzwi oczywiscie za normalna cene, bo za duze pieniadze to wszystko jest szukalam przez pare miesiecy i wyszlo na to ze kupilismy surowe i stolarz bedzie malowal... a jezeli dostac nie mozna to znaczy ze cos jest niepopularne. To co Soniczko z ta szafa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 14.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 hihi, bo teraz chyba nikt juz nie robi "lustrzanych" szaf dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 hihi, bo teraz chyba nikt juz nie robi "lustrzanych" szaf dlaczego? Natka a Ty robisz u siebie ? jakos ostatnio nie widzialam zeby ktos sobie taka szafe do sypialni wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 14.10.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 hihi, bo teraz chyba nikt juz nie robi "lustrzanych" szaf dlaczego? Natka a Ty robisz u siebie ? jakos ostatnio nie widzialam zeby ktos sobie taka szafe do sypialni wybral a wlasnie takowa planuje - brakuje mi w domu duzych luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Mam dzisiaj pechowy dzień: - z jakiegoś powodu, tylko raz na jakiś czas udaje mi się tutaj wejść - nie wiem czy to mój komp. czy wszyscy tak mają - szafy nie jestem w stanie ulokować w pokoju - i to mnie dobija najbardziej, bo sypialnia ma z 30m2, a prze z te skosy nie ma gdzie jej zrobić - paranoja - coś się stało z Photosite i chyba wszystkie zdjęcia diabli wzięli Jedyne co mam na pocieszenie to materace przyjechały. W ogóle jestem zła i zniechęcona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A przez jakiś czas to i mojego jabłuszka nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Małego też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zdjecia sa, a przynajmniej czesc ktora zdarzylam sprawdzic, jabluszko tez... forum chodzi normalnie moze to z Twoim serwerem, albo kompem cos nie tak ? glask, glask... nie badz zla a zniechecenie niech idzie precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 No nie płacz, jabłuszka są, wszystkie dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 W ogóle jestem zła i zniechęcona . Uśmiechnij się Jutro będzie lepiej http://xycho.csh.pl/images/Sk028m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 16.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Soniko nie można popadać w zły nastrój.Trzeba być optymistą,im jest lepiej wżyciu. Jutro też jest dzień. Czy już mieszkasz u siebie? Bo ja się już pogubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Słuchajcie, czy Wy w to wierzycie, bo ja chyba nie , w piątek przewozimy meble i dopiero się zacznie - hihi, bo paczek cała fura, a mebli prawie niet . Dobrze, że chociaż materace przyjechały: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/4129_348.ts1160816054000.jpg Strasznie wielgachne są, ale Mohag kazała takie kupić, no to kupiłam. Zaczynam się trochę denerwować jak długo będzie trwać nasze życie w paczkach i czy ja w ogóle się w tym wszystkim połapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaa Rzeczywiście wielkie te materace I tak porządnie wyglądają Soniczko połapiesz isę na 100 % Trzymam kciuki i powodzenia w przewożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 sluchaj sie, sluchaj ja jestem juz starszawy krasnoludek, a ze starszawy to praktyczny, a praktyczny przez to ze juz sie siedem razy przeprowadzalam w kazdym mieszkaniu czy domu w ktorym mieszkalismy, mialam inaczej urzadzone na potrzeby nasze czy "mozliwosci" mieszkania.... przez to moje refleksje doswiadczeniowe Najlepiej jak przewieziesz meble i wstawisz tam gdzie byc powinny ... pozniej wypakujesz tylko to z kartonow co bedzie znajdowalo sie w tych meblach. Reszte wstaw do jednego pokoju i rozpakowuj tylko jak dokupisz nastepny mebel... no chyba ze bedziesz koniecznie czegos potrzebowac Mam nadzieje ze opisalas wszystkie kartony ? np salon, sypialnia itp [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 17.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ale Ci zazdroszczę Soniś! Jak ja już bym chciała byc na takim etapie! A jeszcze mi powiedz - schody tez masz olejowane? Błyszczą sie...że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 17.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Soniko gratuluje piatkowej przeprowadzki!!! my moze we wtorek jak sie uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts