joola 17.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dobry wieczór Słyszałam, że tu się jakaś niezła imprezka szykuje Witaj Soniko! Sto lat mnie nie było... Ale widzę, że jeszcze zdążyłam przed parapetówą Idę nadrabiać zaległości forumowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaa Rzeczywiście wielkie te materace I tak porządnie wyglądają Soniczko połapiesz isę na 100 % Trzymam kciuki i powodzenia w przewożeniu Strasznie wielkie Andrzejko, ale podobno , według Mohag, tylko na takim dobrze się wyśpię . Dzięki za kciukasy , trzymaj mocno proszę - WIELKI DZIEń nadchodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 sluchaj sie, sluchaj Najlepiej jak przewieziesz meble i wstawisz tam gdzie byc powinny ... pozniej wypakujesz tylko to z kartonow co bedzie znajdowalo sie w tych meblach. Reszte wstaw do jednego pokoju i rozpakowuj tylko jak dokupisz nastepny mebel... no chyba ze bedziesz koniecznie czegos potrzebowac Mam nadzieje ze opisalas wszystkie kartony ? np salon, sypialnia itp [/b] Słucham się, słucham . Wszystko opisałam - mam nadzieję, że w miarę czytelnie i jakoś to całe zamieszanie przeżyję. Przecież nie mam innego wyjścia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dobry wieczór Słyszałam, że tu się jakaś niezła imprezka szykuje Witaj Soniko! Sto lat mnie nie było... Ale widzę, że jeszcze zdążyłam przed parapetówą Idę nadrabiać zaległości forumowe... Dzień dobry, a my się znamy ? To był oczywiście żart - WITAJ JOOLU . Nawet nie wiesz jak się cieszę, że znowu jesteś. Ty chyba wyczułaś na odległość zbliżającą się parapetówę , przyznaj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.10.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Sonika nawet nie wiesz jak się za Wami stęskniłam!!! Przyznaję publicznie, że jestem uzależniona od forum Niby już mieszkam, prawie wszystko skończone (mam już barierki ), wolny czas spędzam w ogrodzie przy chwaściorkach albo na ...przyjmowaniu gości ale brak mi was było... Od wczoraj już na stałe wróciłam do świata żywych i obiecuję być. Na razie nadrabiam zaległości w odpisywaniu emilków. A jakby koleżanka nie zauważyła, to pierwsze "kroki" skierowałam do koleżanki domku Cieszę się, że parapety nie popękały, łazieneczki wyglądają cudniaście i kuchnia też. Ponieważ nie doczytałam wszystkiego dokładnie nie wiem np. czy masz już szybę w kuchni... Dzisiaj wieczorkiem zinwigiluję domek dokładniej ps. parapetówy wyczówam nosem tak do 750 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 18.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Sonika - kiedy parapetowka - Gratulacje z okazji przeprowadzki http://www.hotelrezydencja.pl/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jooluś, a kiedy pochwalisz się barierkami? Masz takie jak planowałaś ? Koleżanka zauważyła, zauważyła, że pierwsze kroki skierowałaś do niej i bardzo się tym faktem ucieszyła . Szyby nadal u koleżanki nie ma, zajęła się tematem szafy i szyba jakoś poszła w odstawkę . parapetówy wyczówam nosem tak do 750 km... 0 masz nosa, nie da się ukryć . Jak Ty tyle czasu spędzasz przy chwaściorkach to już pewnie żadnego nie uświdczysz w najbliższej okolicy, więc co Ty właściwie robisz w tym ogródku ? A kiedy planujesz jakieś podróze - może mniejsze, może duże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mufko, parapetów już tuż tuż . Czuj się zaproszona . Widzę, że i szampan się już mrozi . Mam nadzieję że i Monka wpadnie, bo Monka wspaniale gotuje . W ogóle to wszyscy goście mile widziani. Impreza będzie w niedzielę, co Ty na to? Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę. Miejsce spotkania tutaj, W tak zwanym międzyczasie szukam szafy i wpadło mi w oko parę: [ http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/4308_348.ts1161193534890.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/4309_348.ts1161192508015.jpg ze wskazaniem na taką, ale u mnie byłaby bez tych drewnianych boków. Kolor - jaśniutka kawa z mlekiem: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/4307_348.ts1161191815515.jpg Co o nich sądzicie, ładne są czy nie? Wszystkie komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mnie się najbardziej podoba trzecia - zdecydowanie bez drewna. Jest bardzo ładna. Małe uchwyty śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.10.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mnie też najbardziej podoba się trzecia, ale dokładnie w takiej wersji jak na zdjęciu, tzn. z czekoladową ścianą przy łóżku Super klimat. Do tego jakieś zieloności roślinne. Eh... Aha. Odebrałam dziś Pozwolenie Na Budowę!!! http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif Teraz nabiera mocy urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Soniczko, obiecuję barierkami pochwalić się jutro (wyszły dokładnie tak jak chciałam), chociaż wciąż czekam na pomalowanie ściany wzdłuż schodów Co do podróży...a może Ty wybierasz się na Święto Zmarłych do Sopotu? Szafa i wystrój ze zdjęcia trzeciego też bardziej mi się podobają a do tego te czelokadkowe ściany... 0 masz nosa, nie da się ukryć nooo ... oczywiście wyczUwam... ps. chwaściory mnie wykończą już powoli się poddaję i chyba odpuszczę do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.10.2006 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Nefer, Słoneczko, Jooluś - mnie też najbardziej podoba się właśnie trzecia . Czekoladkowej ściany niestety nie będzie , bo wszystkie ściany są już pomalowane, ale może następnym razem . Słoneczko - serdecznie gratuluję pozwolenia i cieszę się razem z Tobą. http://users.telenet.be/honeybee1/jumping.gif To SUPER wiadomość!!! Jooluś - czekam bardzo, bardzo na zdjęcia barierki - nie zapomnij. Już sobie wyobrażam jaka jest piękna. Do Sopotu w najbliższym czasie niestety się nie wybieram , ale pocieszam się myślą, że sezon narto-desek już się zbliża . To jest mój ostatni post, jaki piszę z mieszkania. Aż nie chce mi się wierzyć . Dzisiaj jeszcze przede mną dyżur, a jutro od samego rana akcja "przeprowadzka". Chyba przeżyję, prawda ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam nadzieję że i Monka wpadnie, bo Monka wspaniale gotuje no pewnie że będę przygotuję coś extra Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojej przeprowadzki mam nadzieje że wszystko pójdzie sprawnie i gładko A teraz odsapnij przed tym wielkim dniem i pokrzep się filiżanką pysznej gorrrącej czekolady, napewno doda ci sił http://www.wedelpijalnie.pl/galerie/bialystok/3.jpg Zanalazłam też pomocnika dla Ciebie, przyda sie? http://www.przeprowadzka.com.pl/ludzik%20z%20kartonami.gif joola pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To jest mój ostatni post, jaki piszę z mieszkania. Aż nie chce mi się wierzyć . Dzisiaj jeszcze przede mną dyżur, a jutro od samego rana akcja "przeprowadzka". Chyba przeżyję, prawda ???? w razie co zadzwoń, wyreanimuję Cię Gratuluję tego wielkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To jest mój ostatni post, jaki piszę z mieszkania. Aż nie chce mi się wierzyć . Dzisiaj jeszcze przede mną dyżur, a jutro od samego rana akcja "przeprowadzka". Chyba przeżyję, prawda ???? Sonika gratulacje jeszcze raz i ogromne kciukasy trzymam. Miłego dyżurowania i udanej przeprowadzki. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR P.S. Pewnie ,że przeżyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To jest mój ostatni post, jaki piszę z mieszkania. Aż nie chce mi się wierzyć . Dzisiaj jeszcze przede mną dyżur, a jutro od samego rana akcja "przeprowadzka". Chyba przeżyję, prawda ???? Hurrrra !!! Czekalim , czakalim i sie doczekalim Kciukasy mocno zaciskam i na wiadomości z Domku oczekuję Same dobre oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 nadeszła ta wielka chwila!!!! moje gratulację, życzę bezbolesnej i szybkiej przeprwadzki a w nowym domku samych miluśkich dni (...aaaa a troszkę wcześniej odlotowej parapetówy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę. Miejsce spotkania tutaj, Będę!! Między przesadzaniem truskawek, poziomek i malin, ale będę I nie z pustymi rękami http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/naleweczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Soniczko gratuluję nadejścia tego wielkiego dnia!!!!!! pewnie się cieszysz my razem z Tobą. HURRRA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 cZY ZOBACZę zdjęcie lodówki w nowej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts