joola 19.10.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam nadzieję że i Monka wpadnie, bo Monka wspaniale gotuje no pewnie że będę przygotuję coś extra joola pozdrówka Monka jak ja Cię długo nie "widziałam", co u Ciebie, jak domek? To co, Ty gotujesz a ja przyniosę winko Soniczko, zdjęcia barierek są ale takie "robocze" bo chwilowo nie mam innych. Szkoda, że nie wybierasz się do Sopotu, za to ja może jeszcze w tym miesiącu lub zaraz po 1Listopada będę przejazdem w Krakowie ze znajomymi. Nie chcę zapeszać bo jakoś ostatnio nie mogę do Ciebie dojechać... A na razie trzymam kciukasy za przeprowadzkę, zobaczysz, wszystko będzie dobrze, jeśli przeżyłaś budowę domu ( w szczególności kafelkowego i wybór kuchni ), to przeprowadzka będzie pestką Już teraz to tylko sama radość. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 20.10.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Sonika, GRATULACJE!!! na mnie kolej jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witamy chlebem i solą w Waszych progach http://www.gs-dzwierzuty.pl/obrazki/piek/ch_okol_2.jpg chyba już dojechaliście na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Monka jak ja Cię długo nie "widziałam", co u Ciebie, jak domek? To co, Ty gotujesz a ja przyniosę winko no ja Ciebie też masz jakieś usprawiedliwienie na ten czas kiedy Cię nie było ok. gotuję....aleee winko będzie te moje ulubione, tak? U mnie ok. domek właśnie dostaje ciepłą kurteczkę na zimę a potem ruszamy z pracami wykończeniowymi w środku. Na pierwszy ogień idzie łazienka potem kuchnia i podłogi na parterze. Chcemy się prznieść na święta ale nie wiem czy damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Monka, na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedno-brak netu W przeprosiny przyniosłam winko http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Sonika-wszyscy wspieramy Cię duchowo Mam nadzieję, że wszystko idzie sprawnie, żadne pakunki nie zginęły a szkło się nie stukło (jeśli nawet, to tylko na szczęście ) No, nareszcie będziesz mieszkała To trzeba opić http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-odlot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Monka, a na które święta Nie stresuj się, ja też miałam mieć przeprowadzkę na święta...Najpierw Wigilia, potem Wielkanoc...wprowadziłam się latem a więc zdążyłam na Wigilię tyle, że następną Co tam...jak już zamieszkacie, to o wszystkim zapomnicie Będę trzymała kciuki żeby jednak to było najbliższe Boże Narodzenie http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Czy Ktos juz mieszka, czy Ktos juz mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Puk , puk ! Sonisia , kolorowych snów Koniecznie zapamiętaj co Ci się przyśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Z całego serca gratuluję przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 SONICZKO!!! HIP HIP HURRA, HIP HIP HURRA, HIP HIP HURRA HURRA HURRA!!! NASZE GRATULACJE!!! My też przynosimy coś na parapetówkę: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e7/Flaming_cocktails.jpg/800px-Flaming_cocktails.jpg P.S.: Jak my Wam ZAZDROŚCIMY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 osz kartony ją przywaliły , albo poslizg zaliczyła na gresie szkliwionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Nie ma Soniki, to oblejemy te parapety bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę. Miejsce spotkania tutaj, dzisiaj dopiero sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę. Miejsce spotkania tutaj, dzisiaj dopiero sobota Ale my się już nie możemy doczekać W sumie jak zaczniemy dzisiaj i dobrze nam pójdzie to i do niedzieli pociągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę. Miejsce spotkania tutaj, dzisiaj dopiero sobota Ale my się już nie możemy doczekać W sumie jak zaczniemy dzisiaj i dobrze nam pójdzie to i do niedzieli pociągniemy Maxtorka- ty mądra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 myslicie ze do jutra pociagniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Po drodze znalazłam coś takiego Myślę że się nada http://j.luxlux.pl/l27/b83bb1c40014601044dce52a/221434.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 HEJ, dlaczego by nie ,pociągniemy!!!! Pewnie ,że się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 nada się , może starczy , ale na zagrychę mamy tylko troszku już wysuszony chleb Monki, jeśli mamy pociągnąć do jutra to trzeba się zaopatrzyć. W lodowce Soniki nic nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts