Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Mam nadzieję że i Monka wpadnie, bo Monka wspaniale gotuje :D

:oops: no pewnie że będę :D przygotuję coś extra :wink:

joola pozdrówka :p

Monka :D jak ja Cię długo nie "widziałam", co u Ciebie, jak domek? To co, Ty gotujesz a ja przyniosę winko 8) :wink:

Soniczko, zdjęcia barierek są ale takie "robocze" bo chwilowo nie mam innych. Szkoda, że nie wybierasz się do Sopotu, za to ja może jeszcze w tym miesiącu lub zaraz po 1Listopada będę przejazdem w Krakowie ze znajomymi. Nie chcę zapeszać bo jakoś ostatnio nie mogę do Ciebie dojechać...

A na razie trzymam kciukasy za przeprowadzkę, zobaczysz, wszystko będzie dobrze, jeśli przeżyłaś budowę domu ( w szczególności kafelkowego i wybór kuchni 8) :wink: ), to przeprowadzka będzie pestką :D Już teraz to tylko sama radość. Trzymaj się!

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monka :D jak ja Cię długo nie "widziałam", co u Ciebie, jak domek? To co, Ty gotujesz a ja przyniosę winko 8) :wink:

no ja Ciebie też :D masz jakieś usprawiedliwienie na ten czas kiedy Cię nie było :wink:

ok. gotuję....aleee winko będzie te moje ulubione, tak? :wink: :lol:

U mnie ok. domek właśnie dostaje ciepłą kurteczkę na zimę :wink: a potem ruszamy z pracami wykończeniowymi w środku. Na pierwszy ogień idzie łazienka potem kuchnia i podłogi na parterze. Chcemy się prznieść na święta ale nie wiem czy damy radę :roll:

Monka, a na które święta :wink: Nie stresuj się, ja też miałam mieć przeprowadzkę na święta...Najpierw Wigilia, potem Wielkanoc...wprowadziłam się latem a więc zdążyłam na Wigilię tyle, że następną :lol: Co tam...jak już zamieszkacie, to o wszystkim zapomnicie :D Będę trzymała kciuki żeby jednak to było najbliższe Boże Narodzenie :D

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg

Zapraszam wszystkich miłych gości do siebie na parapetówę w niedzielę.

Miejsce spotkania tutaj,

dzisiaj dopiero sobota :wink: :lol:

Ale my się już nie możemy doczekać 8)

W sumie jak zaczniemy dzisiaj i dobrze nam pójdzie to i do niedzieli pociągniemy 8) :lol: :lol:

Maxtorka- ty mądra kobieto :D :wink: