Sonika 23.10.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 sonika, przez ostatnie dwa dni prześledziłam całe Twoje zmagania z budową i wykańczaniem domku.. Zaparło mi dech w piersiach.. GRATUJACJE!!!!!! Dom jest piękny, choć wszystkich zdjęć nie widziałam. Jakoś niektóre są nieaktywne czy jest gdzieś galeria, bym mogła zobaczyć je wszystkie?? Życzę pięknego i szczęsliwego mieszkania.. POzdrawiam Patikop - dziękuję za dobre słowo i za życzenia. Teraz z perspektywy czasu, te zmagania z przeróżnymi nazwijmy je "przygodami budowlanymi" zaczynają blednąć, ale łatwo nie było - to akurat pamiętam dobrze . Niektóre zdjęcia pokasowałam i dlatego się nie otwierają. Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 soniczko , tak sie ciesze , ze masz budowe juz za soba mam nadzieje i zyczenie , abys byla w swoim domku przeszczesliwa szkoda, ze pokasowalas fotki , byly dla wielu inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki, dzięki Frosch . Całe szczęście, że mam to już za sobą, bo jak sobie przypomnę....., to chyba po raz drugi bym się nie zdecydowała Ale i tak jeszcze trochę tematów budowlanych przede mną - jak np. kostka brukowa. A co do zdjęć, to tylko niektóre pokasowałam - większość jest......, jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A dodam że mamusia naszego Abisia została włąsnie mamą po raz drugi kusisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A dodam że mamusia naszego Abisia została włąsnie mamą po raz drugi kusisz ? Tylko podpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 spóźniłam się na parapetówkę, bo byłam w pracy...ale bardzo się cieszę, że już mieszkacie i te pierwsze chwile przynoszą Wam tyle radości. Gratulacje!!! (chyba powtarzam się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam A ja dorzucę kawałek dobrej muzyki słyszycie, słyszycie... Soniczko serdecznie gratuluję i życzę miłego mieszkania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 GRATULKI WIELKIE Z ZAMIESZKANIA W SWOIM DOMKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Czesc Soniczko, Troszę zaniedbalam forumowanie bo sama tez juz zamieszkałam i mam wiele pracy. Ogremne GRATULACJE. Cieszę się razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Sniko dużo,dużo szczęścia w nowym domku!! A co do snu to na pewno się spełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.10.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO W NOWYM DOMKU SONICZKO!!! Cieszę się, że w końcu się doczekałaś przeprowadzki. Teraz, to zostaje już tylko strojenie domku w różne cudeńka, pamiątki z podróży...psa no i przyjmowanie gości . Kostką się nie martw, to już jest pestka w porównaniu z całą budową i wykończeniówką. ps. pies, to nawet lepszy pomysł od samego budownia ps2: A jakieś nowe zdjątka bendom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Hej Sonika Domestica, GRATULACJE życzę Wam samych przyjaciół w domku, dużo słońca, ciepła rodzinnego, miłości. Niech Wasze mury nasiąkną dobrą energią i oddają potem z nawiązką. Bardzo się cieszę, że to już, że w końcu, że nareszcie.... A pies w domu baaardzo potrzebny. (ja mam cztery psiaki) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 24.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Soniczko- masz przepiękny dom, szkoda, ze nie mozna zobaczyć wszystkich zdjęć... A ciekawa jestem, czy zakupilaś juz ta wygięta lampę do salonu? Ja właśnie mam taką na oku, ale zupełnie nie wiem, jak rozwiązać przy niej oświetlenie górne... Może pokażesz swój salon? Nie wiem, czy zamieszczałas już jego zdjęcia, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 25.10.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Sonika wielkie gratulacje! W końcu Wasz upragniony domek stał się Waszym schronieniem na jesienne wieczory i w ogóle juz na zawsze. Wszystkim Formuowiczom życzę szybkiego wprowadzenia sie do upragnionego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 25.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Puk,puk SONIKO czy można.Niesamowite ,dopiero wczoraj wpisałam sie na Forum a dzisiaj ciurkiem prześledziłam całą historię .Az mnie kark boli ,nie mogłam sie oderwać ,szkoda tylko ze nie wszystkie zdjecia sie otwierały ale i tak warto było .UDAŁO CI SIĘ , masz szczęście mieszkasz i jesteś zadowolona oby tak było zawsze.Życzy poczatkująca w temacie bud.Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Widać Soniczka rozpakowywuje paczki i stroi domek żeby nas czymś zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama73 26.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sonika !Mam do Ciebie wielką prośbę - wstaw proszę parę zdjęć z twojego domku tak bezpośrednio do tego wątku, bo w moim komputerze wogóle się nie otwiera Twój album, a umieram z ciekawości jak mieszkasz.Twoja długotrwała fanka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 26.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Widać Soniczka rozpakowywuje paczki i stroi domek żeby nas czymś zaskoczyć Pewnie tak. Ja na tym etapie dopiero w przyszłym roku a jak na razie mecze sie nad wyborem ogrzewania. Zadałam już pytanie na Forum ale podpowiedzi jakos słabe. pzd. PŁEBLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.10.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 spóźniłam się na parapetówkę, bo byłam w pracy...ale bardzo się cieszę, że już mieszkacie i te pierwsze chwile przynoszą Wam tyle radości. Gratulacje!!! (chyba powtarzam się ) Joasiu - jakie tam spóźnienie. Ja świętować przeprowadzkę mogę wciąż i wciąż . Mam nadzieję, że jak następnym razem zawitacie w nasze strony, uczcimy to jak się należy i oczywiście Wam też życzymy jak najszybszego zamieszkania w domku . Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.10.2006 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam A ja dorzucę kawałek dobrej muzyki słyszycie, słyszycie... Soniczko serdecznie gratuluję i życzę miłego mieszkania. pozdrawiam Dziękuję Chopinetko i za gratulacje i za muzykę - pięknie grasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts