Żelka 10.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 SONIKO, COS PIEKNEGO TA KOSTKA!!! ALE JAK TO WSZYSTKO U CIEBIE TAK I KOSTKA NIE MOGLA BYC ZWYCZAJNA! A LOZECZKO JEST TO CZEKAMY NA FOTKI TEGO POZIOMU WYZSZEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Soniczko coraz piękniej u Ciebie . Cieszę sięrazem z Tobą z Twojego pięknego DOMKU . Czekam na zdjęcia łóżka. Z jakiej firmy zmówiłaś łóżko? Kostka też super !! czekam na efekty. Czy jaszcze będzie pogoda żeby ją położyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 10.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dzięki Joasiu za słowa otuchy. Ślimaczy się to jednak strasznie. Taki mamy drzwi: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1459_348.ts1135341992000.jpg i wieczorową porą: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1464_348.ts1135357618000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1463_348.ts1135357598000.jpg tylko w łazience na dole są bardziej zabudowane, z szybą u góry: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1461_348.ts1135342432000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1462_348.ts1135357556000.jpg Montaż trwał cały dzień, a i tak jeszcze nie skończyli. Brakuje opasek i klamek. Jedno co mi się podobało, to to że nie było demolki. Chociaż raz. A to tylko chyba dlatego, że facet mierzył otwory ze cztery razy - przed podłogami, po podłogach, z góry na dół i w bok i jeszcze inaczej. Chociaż raz bez większych wpadek, chociaż raz bez zawirowań..... A teraz już wreszcie czas, aby zapomnieć o budowie na parę dni . http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1467_348.ts1135410548921.jpg to drzwi drewniane czy okleinowane ? - szykam takich drewnianych - oczywiście w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 hurrraaaaaa !!!!!!!!!!!!! prosimy o fotki ( samego lozka naturalnie ) a dlaczego samego lozka ? dla mnie moze byc z zawartoscia hihi.......... poscieli naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Sonika mieszka!!! Gratulacje!!! Kostkę wybrałaś przepiękną. Szkoda tylko, że teraz moja tyle straciła na urodzie (której nigdy i tak specjalnie nie miała) kiedy to sobie obejrzałam Łazienki cudowne! Niech Ci się dobrze mieszka. Życzę Ci, żebyś budziła się co rano szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 hurrraaaaaa !!!!!!!!!!!!! prosimy o fotki ( samego lozka naturalnie ) Frosch, Mohag, Zeljko i Roszponko miałam plany żeby zaprezentować siebie w łożu , ale jak nie, to nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 SONIKO, COS PIEKNEGO TA KOSTKA!!! Z tymi kostkami to jest niestety tak, że pięknie to one wyglądają na zdjęciach producenta, a potem to różnie bywa. Chcę ją zaraz zaimpregnować żeby wyciągnąć kolor, ale wykonawca trochę się przed tym broni , że niby dużo roboty. Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 to drzwi drewniane czy okleinowane ? - szykam takich drewnianych - oczywiście w rozsądnych cenach Drzwi są fornirowane, z firmy Dewro i niestety nie były w rozsądnej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Sonika, noo nieee znowu się załamałam czy u Ciebie wszystko musi być takie najjjj Kostka pięęęękna, piękna i jeszcze raz piękna! Widzisz, warto "trochę" poczekać, pomarudzić, powybrzydzać , bo jakie potem sš efekty-wszystko przemylane i ze smakiem, no, ale u Ciebie nie może być inaczej. A te muszle-cuuuuuuuudo! (Qrcze, a moje chłopaki zamiast muszli targali z Chorwacji jakie kamienie ) No i masz, znowu napatrzę się na Twój domek i mój przestaje mi się podobać Ech, życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Sonika mieszka!!! Gratulacje!!! Kostkę wybrałaś przepiękną. Szkoda tylko, że teraz moja tyle straciła na urodzie (której nigdy i tak specjalnie nie miała) kiedy to sobie obejrzałam Łazienki cudowne! Niech Ci się dobrze mieszka. Życzę Ci, żebyś budziła się co rano szczęśliwa Dzięki Jaguś - mieszkam, mieszkam już CAŁE trzy tygodnie . Jeszcze trochę po harcersku, ale pomału, drobnymi kroczkami idziemy do przodu. Sama nie wiem czy ta kostka w rzeczywistości też będzie tak wyglądać jak na zdjęciu. Trochę się obawiam, że jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Sonika, noo nieee znowu się załamałam czy u Ciebie wszystko musi być takie najjjj Kostka pięęęękna, piękna i jeszcze raz piękna! Widzisz, warto "trochę" poczekać, pomarudzić, powybrzydzać , bo jakie potem sš efekty-wszystko przemylane i ze smakiem, no, ale u Ciebie nie może być inaczej. A te muszle-cuuuuuuuudo! (Qrcze, a moje chłopaki zamiast muszli targali z Chorwacji jakie kamienie ) No i masz, znowu napatrzę się na Twój domek i mój przestaje mi się podobać Ech, życie Joluś, kostka dopiero "ma być", a nie "już jest" i to robi zasadniczą różnicę . Kamole od zawsze wożę z moich wypraw, a w zeszłym roku targaliśmy spowrotem tyle, że samolot nie chciał wystartować . Jakbym się przyłożyła to tymi kamieniami cały wjazd do domu mogłabym wyłożyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 11.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Śliczna kosteczka- kolorek super. Możesz zdradzić, ile daliscie za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 hurrraaaaaa !!!!!!!!!!!!! prosimy o fotki ( samego lozka naturalnie ) Frosch, Mohag, Zeljko i Roszponko miałam plany żeby zaprezentować siebie w łożu , ale jak nie, to nie . mowilam, mowilam ze nam atrakcje kolo nosa przejda a to wszystko przez frosch-leina, bo nie chcialam sie za bardzo wychylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hurrraaaaaa !!!!!!!!!!!!! prosimy o fotki ( samego lozka naturalnie ) Frosch, Mohag, Zeljko i Roszponko miałam plany żeby zaprezentować siebie w łożu , ale jak nie, to nie . mowilam, mowilam ze nam atrakcje kolo nosa przejda a to wszystko przez frosch-leina, bo nie chcialam sie za bardzo wychylac Ja też myślałam,że to nie wypada tak odrazu z zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dalej trzymam kciuki za szafy i czekam też na zdjęcia łóżka pozdrawiam ps. kostka wybrana śliczniutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 hurrraaaaaa !!!!!!!!!!!!! prosimy o fotki ( samego lozka naturalnie ) Frosch, Mohag, Zeljko i Roszponko miałam plany żeby zaprezentować siebie w łożu , ale jak nie, to nie . mowilam, mowilam ze nam atrakcje kolo nosa przejda a to wszystko przez frosch-leina, bo nie chcialam sie za bardzo wychylac no doooooobra , nie badz taka sonika i pokaz sie razem z lozeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 nooooo a juz jest wtorek... czyli wczoraj byl poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 nooooo a juz jest wtorek... czyli wczoraj byl poniedzialek noooo ........wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kostka super Trzymam kciukasy za szafy i czekam na łoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.11.2006 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Uwaga, uwaga - jest i łoże , duże, wielkie, OGROMNIATE i baaardzo wygodne. Coś ciemne wyszło na tym zdjęciu: http://images2.fotosik.pl/247/90f965c8b5e2e0ccmed.jpg tutaj jest bardziej rzeczywisty kolor: http://images3.fotosik.pl/247/49a64441dd273076med.jpg Ciekawe jak szafa się do niego dopasuje ?. Chyba się nie pogryzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts