Żelka 20.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A gdzie szafy? Kiedy ono maja byc, bo mi juz dlugo czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A gdzie szafy? Kiedy ono maja byc, bo mi juz dlugo czekac... wiesz jak to jest u Soniki wszytsko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Czy mógłbym otrzymać namiary na architekta, który je projektował? KonradJot - dzięki za pochwały . Długo to wszystko trwało, ale warto było. Z namiarem na architekta jest jeden, zasadniczy problem - ja nie jestem z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Roszponko, Aga, Ivonesco - trzymajcie nadal kciuki, bo Wasza misja jeszcze się nie skończyła . Zeljko - wiesz jak to jest u Soniki wszytsko w swoim czasie, a częściej niż rzadziej - po czasie . Szafy mają być teoretycznie w przyszłym tygodniu, ale nawet nie dzwonię zapytać, bo ci od łóżka mieli mi załatwić dodatkowe uchwyty szt. 10, cobym miała komplet, a tu ani widu ani słychu. I co ja powie tym od szaf? Więc siedzę cicho i czekam na wyklarowanie się sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, co jakis cza s zagladam do Ciebie i się zachwycam-łóżko piekne i aż zaprasza do wypoczynku,czyli kolejny starannie dobrany element wystroju. Gratuluję dobrego smaku i tego że już mieszkacie, i tego że i wykonczeniówka już dobiega końca-super! Pozdrawiam cieplutko sowa (monikaka) - dzięki za dobre słowo i za gratulacje . Do końca wykończeniówki jeszcze daleka droga, ale idziemy do przodu i się nie poddajemy . Najbardziej brakuje mi szaf, bo nadal pudła straszą po kątach. I nadal nie mogę wszędzie pościągać tektur z podłóg, bo wciąż ktoś obcy kręci się po domu i łażą w obłoconych butach, a jak tu powiedzieć żeby zdjęli ?. Przecież nie wypada , więc trochę się czuję jakbym nadal mieszkała na budowie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch - żabę dostałam w prezencie. O tych grosikach w żabie nie wiedziałam, ale teraz na wszelki wypadek wrzuciłam jej trochę w brzusio . Szczęścia nigdy za wiele, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch - żabę dostałam w prezencie. O tych grosikach w żabie nie wiedziałam, ale teraz na wszelki wypadek wrzuciłam jej trochę w brzusio . Szczęścia nigdy za wiele, prawda? ja sie nie znam soniko cos tam o oczy kiedys mnie sie obilo o tej zabce z pieniazkiem ale jak wiesz, przezorny zawsze zabezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Soniko, jestem stałą, choc dotychczas ukrytą wiekbicielką Twojego domu. Twoj domek był pierwszy, ktory obejrzałam, kiedy pierwszy raz zajrzałam na forum Mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam jak się mieszka Anusia - dzięki za pochwały , bardzo miło się czyta takie słowa. Narazie nie ma czego pokazywać, ale może wkrótce.... . Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci szybkiego budowania i szybkiej realizacji marzeń o własnym domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Soniko, super loze, baaardzo podobne do naszego. Pomysl z dwoma materacami to super rewelacyjne rozwiazanie, mozna byc blisko, a spi sie wygodnie. Na pewno bedzie Ci sie na nim wygodnie spalo (i nie tylko ). Pozdrawiam Ozzie - zaraz poleciałam zobaczyć zdjęcia Twojego i rzeczywiście są bardzo podobne . Powiem tylko 'w sekrecie', ze nasze loze dobrze sie spisalo i w kwietniu urodzi sie nasze 3 dziecko (chlopak) SERDECZNIE GRATULUJę , to super wiadomość !!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.11.2006 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ja sie nie znam soniko cos tam o oczy kiedys mnie sie obilo o tej zabce z pieniazkiem ale jak wiesz, przezorny zawsze zabezpieczony Otóż to, nie mogłam ryzykować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Trzymam kciukasy nadal Wiesz Sonika czasami chyba lepiej żeby nie ściągali tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 KonradJot - dzięki za pochwały . Długo to wszystko trwało, ale warto było. Z namiarem na architekta jest jeden, zasadniczy problem - ja nie jestem z Warszawy. Dzięki za odpowiedź, wydawało mi się że wnętrza projektował Ci architekt wnętrz. W zasadzie do wnętrz można komus zlecić pracę poprzez Internet, czy ja wiem czy koniecznie musi on być " pod ręką". W każdym bądź razie podaje swój mail : [email protected] P.S. jak tylko mi synek pozwoli do dokończę czytanie Twojego wątku . Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Trzymam kciukasy nadal Wiesz Sonika czasami chyba lepiej żeby nie ściągali tych butów Masz rację Aga, dlatego nie napieram . Z dwojga złego to wolę już te tektury na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Dzięki za odpowiedź, wydawało mi się że wnętrza projektował Ci architekt wnętrz. W zasadzie do wnętrz można komus zlecić pracę poprzez Internet, czy ja wiem czy koniecznie musi on być " pod ręką". W każdym bądź razie podaje swój mail : [email protected] P.S. jak tylko mi synek pozwoli do dokończę czytanie Twojego wątku . Serdecznie pozdrawiam Konrad - zgadza się - łazienki i podłogę w holu projektowała nam architekt i wyślę Ci na Nią namiar - nie ma sprawy, muszę tylko poszukać. Jednak nie wyobrażam sobie, żeby projektowanie na odległość zdało egzamin. Przecież trzeba się poznać, pogadać o gustach, pojeździć razem po sklepach i pooglądać płytki. Powstają różne koncepcje, są zmiany, nie zawsze wszystko idzie tak jak powinno i wtedy architekt jest potrzebny na miejscu. Musi przyjechać, doradzić, pogadać z glazurnikiem, itd. To nie jest tak, że rozrysuje płytki raz, Ty robisz i na tym koniec. Wierz mi, że od pierwszego spotkania do końcowego efektu zwykle dużo wody musi upłynąć jeśli oczywiście chcesz mieć wszystko zrobione dokładnie i tak jak sobie wymyśliłeś. To wszystko zajmuje bardzo dużo czasu i spotkań. A nie prościej by Ci było pogadać z kimś na miejscu? Wiem, że Nefer ma architektkę, z której jest bardzo zadowolona. Napisz do Niej, na pewno Ci pomoże bo to bardzo miła Dziewczyna . A na jakim etapie budowy jest Twój dom? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czegoś się jednak wreszcie doczekałam - nie, nie szaf . Dzisiaj wprowadza się do nas ekipa od kostki , mają zwieźć sprzęt i od jutra zaczynają układanie. Już się nie mogę doczekać , żeby tylko pogoda dopisała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No i nie przyjadą dzisiaj, tylko jutro. Nawet nie pytałam dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jednak nie wyobrażam sobie, żeby projektowanie na odległość zdało egzamin. Przecież trzeba się poznać, pogadać o gustach, pojeździć razem po sklepach i pooglądać płytki. Powstają różne koncepcje, są zmiany, nie zawsze wszystko idzie tak jak powinno i wtedy architekt jest potrzebny na miejscu. Musi przyjechać, doradzić, pogadać z glazurnikiem, itd. To nie jest tak, że rozrysuje płytki raz, Ty robisz i na tym koniec. Wierz mi, że od pierwszego spotkania do końcowego efektu zwykle dużo wody musi upłynąć jeśli oczywiście chcesz mieć wszystko zrobione dokładnie i tak jak sobie wymyśliłeś. To wszystko zajmuje bardzo dużo czasu i spotkań. A nie prościej by Ci było pogadać z kimś na miejscu? Wiem, że Nefer ma architektkę, z której jest bardzo zadowolona. Napisz do Niej, na pewno Ci pomoże bo to bardzo miła Dziewczyna . A na jakim etapie budowy jest Twój dom? Na pewno masz rację że taki architekt na miejscu jest dużo lepszym rozwiązaniem... ale Twoja łazienka mi się szczególnie spodobała. Mój dom jest na etapie projektowania w fazie że tak określę końcowej koncepcji, właśnie mi architekt przesłał projekty rzutów, hehe. Mam nadzieje że otrzymam projekt akurat na Gwiazdkę. Jeszcze mamy do zaprojektowania dach i elewacje- teraz są to tylko wstępne ustalenia, okna i drzwi jedziemy z żoną obejrzeć w sobotę, na razie tylko w celu potwierdzenia czy nam będzie pasować wielkość ich - w realu łatwiej się zorientować tym bardziej że może zaczniemy już od skreślania z listy producentów, których nie chcemy mieć okien. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Na pewno masz rację że taki architekt na miejscu jest dużo lepszym rozwiązaniem... ale Twoja łazienka mi się szczególnie spodobała. Na takie dictum wysyłam wiadomość na priv. . Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Soniko nie widac zdjęć twojej kuchni , może choc jedno nowe. chciałabym pokazać ja mężowi- o ile pamietam masz lakierowane fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 22.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Soniko ja też czekam na nowe zdjęcia kuchni.Może z lodówką?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts