Sonika 11.05.2005 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Joola mam nadzieje że pracuje Pracuje, pracuje , a efekty można zobaczyć tu: ścianka luksferowa skończona: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2325_348.ts1115797944000.jpg druga strona łazienki: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2323_348.ts1115797898000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2324_348.ts1115797932000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2326_348.ts1115798068000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 11.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Bardzo fajnie wyglada ta bablowata lazienka Postaram sie w weekend zamiescic zdjecia z mojej lazienki dado, sciany sa juz prawie skonczone, no ale ta lazienka jest znacznie mniejsza od twojej, bo ma 7,5m2 Zalozylam wreszcie album na photosite, musze teraz zrobic wiecej zdjec, w tym moich lazienek. Dado jest super glazura, mozna ukladac na wiele fajnych sposobow. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 wow Zaje... fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.05.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Sonika Widzę, że prace łazienkowe trwały Qurcze dopiero teraz zobaczyłam, że parę postów wyżej wkleiłam nie tą łazienkę co chciałam Ci pokazać. Ostatnio wpadła mi w oko taka:(kliknij na obrazek)Na zdjęciu nie widać dobrze dekorków są w latarnie morskie. http://www.naxos-ceramica.it/images/catalogo/serie/Wall_Art/ambientazioni/s_wall_art3.jpg A tak wogóle widziałam też Twoje i inne płytki Dado na żywo...i już sama nie wiem co mam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika jestem pod wrazeniem!!!!!!! Toz to prawi koncowka i to jaka piekna koncowka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Bardzo fajnie wyglada ta bablowata lazienka Postaram sie w weekend zamiescic zdjecia z mojej lazienki dado, sciany sa juz prawie skonczone, no ale ta lazienka jest znacznie mniejsza od twojej, bo ma 7,5m2 Zalozylam wreszcie album na photosite, musze teraz zrobic wiecej zdjec, w tym moich lazienek. Dado jest super glazura, mozna ukladac na wiele fajnych sposobow. Pzdr Cieszę się, że masz wreszcie album, tylko czemu nie ma zdjęć???? Ozzie - nie bądż taka. daj pooglądać. Bardzo jestem ciekawa jak Ty ułożyłaś bubble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cześć Sonika Widzę, że prace łazienkowe trwały Qurcze dopiero teraz zobaczyłam, że parę postów wyżej wkleiłam nie tą łazienkę co chciałam Ci pokazać. Ostatnio wpadła mi w oko taka:(kliknij na obrazek)Na zdjęciu nie widać dobrze dekorków są w latarnie morskie. http://www.naxos-ceramica.it/images/catalogo/serie/Wall_Art/ambientazioni/s_wall_art3.jpg A tak wogóle widziałam też Twoje i inne płytki Dado na żywo...i już sama nie wiem co mam wybrać Też bardzo ładne płytki. Ale nie zazdroszczę Ci konieczności podjęcia decyzji. Całe szczęście, że ja mam to już za sobą. Wiem jaka to męka. Ja też chodziłam, oglądałam, znowu chodziłam, oglądałam i nic mi się specjalnie nie podobało. Myślałam, że nigdy niczego nie wybiorę. Aż zobaczyłam płytki Dado i to było to. Podobały mi się prawie wszystkie serie i dostawałam oczopląsu. Ale tylko przy tych jednych dostawałam dreszczy i wreszcie wiedziałam, że tylko te albo żadne. I znowu musiałam szukać. Tym razem sklepu gdzie mogłam je kupić taniej niż w Krakowie. I znalazłam w...... Sosnowcu. Były o jakieś 30 % tańsze. Więc może w tym "dreszczu" jest metoda. Idż do sklepu i czekaj aż Cię przejdą ciarki emocji - wtedy to będą TE płytki. Będę czekać na relacje jak Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika jestem pod wrazeniem!!!!!!! Toz to prawi koncowka i to jaka piekna koncowka!!!!!! Dzięki Moniś . Do końca niestety jeszcze trochę. Ten nasz kafelkarz daje w kość i musieliśmy przesunąć parkieciarza na nieokreśloną przyszłość. A miał zacząć w przyszłym tygodniu. Nic tylko się załamać. Ale nic więcej nie mówię, bo to i tak nic nie da, a robi porządnie i starannie, więc niech już Mu będzie. Niedługo zaczynam następny etap pt.- "szukanie mebli do kuchni". I znowu się zacznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 12.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, spokojnie, bable sie ukladaja Tzn pan Piotr je uklada. Do soboty powinny wszystkie byc na scianach Nie mam tylko aparatu z duzym zoomem, wiec nie wiem jak wyjda te zdjecia, pewnie nie uda mi sie objac calej sciany... Ale obiecuje sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Sonika jestem pod wrazeniem!!!!!!! Toz to prawi koncowka i to jaka piekna koncowka!!!!!! Dzięki Moniś . Do końca niestety jeszcze trochę. Ten nasz kafelkarz daje w kość i musieliśmy przesunąć parkieciarza na nieokreśloną przyszłość. A miał zacząć w przyszłym tygodniu. Nic tylko się załamać. Ale nic więcej nie mówię, bo to i tak nic nie da, a robi porządnie i starannie, więc niech już Mu będzie. Niedługo zaczynam następny etap pt.- "szukanie mebli do kuchni". I znowu się zacznie . Eeeee tam sie zacznie toz to przyjemne i budujace "zamieszanie" i bieganina........ A masz juz jakis pomysl na kuchnie????? A lazienka pieknieje w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Sonika! to jest piękne! Wszystko!!! jestem pod dużym wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Sonika-czy moge zapytac o wielkosc Twojej niebieskiej lazienki, pewnie puchniesz od tych podziwow , ale i ja tez chwale, kiedy sie przeprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.05.2005 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Sonika! to jest piękne! Wszystko!!! jestem pod dużym wrażeniem! Dzięki serdeczne za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.05.2005 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Sonika-czy moge zapytac o wielkosc Twojej niebieskiej lazienki, pewnie puchniesz od tych podziwow , ale i ja tez chwale, kiedy sie przeprowadzacie? Niebieska łazienka ma 12 m2. Od podziwów nie puchnę , ale miło mi, że i innym się podoba, a nie tylko nam. Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 moze powinnas go przekupic? jedzeniem? nie , bo sie przyzwyczai , a jak polubi to jeszcze zwolni, pomysl , pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika ale fajnie napisałaś o tych płytkach, hehe No, faktycznie przy Dado można dostać oczopląsu, a Twoje są super, efekt już widać rewelacja, a kafelkarz ..ja miałam tak samo, ale był bardzo dokładny..lepiej się chyba czasem nie speszyć, a widac u Was , że daje z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Mimi za dobre slowo On daje z siebie wszystko i my też Ale żarty na bok - robi ładnie i złego słowa nie można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 17.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bardzo oryginalny projekt łazienki. Już nie mogę się doczekać zdjęć z końca realizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.05.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sonika piękne wnętrza.Ta błękitna łazienka powaliła mnie na kolana.Dawaj nastepne fotki,z niecierpliwością na nie czekam Joola czy wiesz ,może ile kosztują te płytki??? http://www.naxos-ceramica.it/images/catalogo/serie/Wall_Art/ambientazioni/b_wall_art1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Joola czy wiesz ,może ile kosztują te płytki??? Tak, niestety nie są zbyt tanie (ok. 110-120złm2). Ale można je kupić w drugim gatunku i wtedy są ponad połowę tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts