Żelka 27.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zjadłam pół torby solonych orzeszków i poszłam impregnować fugi - pełen luz . Soniko a czym impregnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Soniko - proszę powiedz jakiej firmy jest ta kostka, którą zamierzasz położyć przed domem? Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 grzeczna dziewczynka szykujesz sie juz na swieta ? Tak szykuję - właśnie wylazłam z łazienki gdzie spędziłam chyba z godzinę szorując podłogę, a właściwie fug,i cobym mogła je wieczorkiem impregnować. Takie mam ostatnio hobby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zeljko - impregnuję preparatem HG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Maluszku, to jest kostka Libetu, nazywa się Via Castello, kolor pastello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Soniko - tak mi się wydawało ale chciałam się upewnić. Też mam ochotę na tę kostkę tylko cholerka czemu ona taka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Byłam w ogrodzie, zobaczyłam, utrwaliłam , a teraz się chwalę - mamy już zrobione palisadki http://images1.fotosik.pl/277/7b50b2163b1b7a85med.jpg - tędy będziemy wjeżdżać pod taras http://images3.fotosik.pl/268/0600471011280ff2med.jpg - a tutaj jest miejsce na przechowywanie czegoś , może drewna do kominka w tym półkolu kfiatki sadzić będę http://images3.fotosik.pl/268/5723041c48c5acffmed.jpg Panowie utwardzają teraz wszystko tłuczniem, więc do kładzenia kostki jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Toluś, no coś Ty - jaki wjazd ? To jest mój ogródek . Pokićkało mi się, myślałam, że spychacz równa teren pod kostkę przed domem Ładny kawał ziemi do zagospodarowania. Będzie piękny ogród Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To trzymam kciukasy za szafy Bo widze że kostak sama sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 W środku to my mamy całą kolekcję - i STO, i Benjamina Moora i Para, ale najwięcej tej ostatniej. Oj cuda takie pewnie mnie nie będzie stać na nie Sonika pięknie będziesz miała na zewnątrz kciuki nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sonica, jestem ogromnie ciekawa jak wyjdzie kostka, bo już same palisadki wyglądają bardzo interesująco . Jak długo będą ją układać ? Kiedy będziesz mogła przejść się po ścieżkach ? Zapewne jesteś już mistrzynią cierpliwości . Do piątku wytrzymasz i doczekasz się swoich szafeczek. Na weekend robotę masz gwarantowaną - przekładanie rzeczy z kartonów do szaf . Przynajmniej jakaś odmiana po ostatnim szorowaniu i impregnowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 aaaa, to przyjemne zajecie swiateczne sie Tobie trafilo co bedziesz kladla na te betonowe schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ... co bedziesz kladla na te betonowe schody ? Jak znam Sonicę to z pewnością czymś nas zaskoczy (może jakiś oryginalny kamień, a może nie...)!!! :D P.S.: Soniczko, a zdradziłabyś mi może (choć w przybliżeniu) cenę tych palisadek z Libetu?! Zamierzam tym umocnić skarpę, a nie bardzo mi pasują te "tradycyjne" - okrągłe... Dzienx Ci z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 29.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Soniko, jestem stałą, choc dotychczas ukrytą wiekbicielką Twojego domu. Twoj domek był pierwszy, ktory obejrzałam, kiedy pierwszy raz zajrzałam na forum Mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam jak się mieszka Anusia - dzięki za pochwały , bardzo miło się czyta takie słowa. Narazie nie ma czego pokazywać, ale może wkrótce.... . Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci szybkiego budowania i szybkiej realizacji marzeń o własnym domku . Dziękuję Soniczko! U nas niedawno przechodziliśmy rewolucję z układaniem kostki. Jeszcze kilka dni i będzie widać efekty. Samo układanie idzie dużo sprawniej niż przygotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak dołączyć do ujawniających się "wielbicieli" Soniki. Ale tak naprawdę, to wielbię jej dzieło - czyli domek. Z pewnością stanie się on moim natchnieniem przy rozwiązywaniu wielu problemów. Moja "droga przez budowanie" dopiero się zaczyna, ale gdy widać jakie efekty potrafią zwieńczyć dzieło, to aż się chce.PozdrawiamAmtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2006 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Pokićkało mi się, myślałam, że spychacz równa teren pod kostkę przed domem Tola - ja się wcale, ale to wcale Tobie nie dziwię, że nie dojrzałaś w tym ugorze ogrodu , tak że się nie przejmuj. Ja też muszę bardzo wysialać swoją wyobraźnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2006 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 To trzymam kciukasy za szafy Bo widze że kostak sama sobie radzi Aga - radzi, radzi i to nawet całkiem dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2006 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Oj cuda takie pewnie mnie nie będzie stać na nie Monka - może z cenami nie jest aż tak bardzo źle biorąc pod uwagę, że wystarczy pomalować tylko raz. Przymierzałam się do zakupu na drugie malowanie, a okazało się ze nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2006 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sonica, jestem ogromnie ciekawa jak wyjdzie kostka, bo już same palisadki wyglądają bardzo interesująco . Jak długo będą ją układać ? Kiedy będziesz mogła przejść się po ścieżkach ? Zapewne jesteś już mistrzynią cierpliwości . Do piątku wytrzymasz i doczekasz się swoich szafeczek. Na weekend robotę masz gwarantowaną - przekładanie rzeczy z kartonów do szaf . Przynajmniej jakaś odmiana po ostatnim szorowaniu i impregnowaniu Adriano Komputero - wreszcie zaczyna być coś widać, to znaczy kostkę zaczyna być widać. Mają skończyć do poniedziałku . Do zaipregnowania mam niestety jeszcze parę kilometrów fug ściennych i łazienkę na dole - KOSZMAR!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2006 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 aaaa, to przyjemne zajecie swiateczne sie Tobie trafilo co bedziesz kladla na te betonowe schody ? Taaa, wyjątkowo przyjemne . Taras chciałabym mieć tak wykończony jak ma Maxi - cud, miód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts