Aga J.G 03.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Soniczko ślicznie u Ciebie i bardzo się cieszę że poszło gładko Wszytsko mi się podoba Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Sonika nie odpisuje. Siedzi w oknie i kostke podziwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Soniko gratulacje, piekny dom..niech sie mieszka....no i Swieta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Sonika nie odpisuje. Siedzi w oknie i kostke podziwia... albo upycha w szafach to z kartonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.12.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 a więc szafy tuż, tuż i kostka w sumie też superowo pozdrawiam Ivonesco - dzięli za kciuki ,już nie tuż, tuż bo są . Buziaki a widziałam, widziałam fajniutkie .....ile teraz masz miejsca na układanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.12.2006 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam , upycham w szafie, a jakże , a kostkę też obserwuję od czasu do czasu. Mamy już zrobione wszystko to co z tej dużej żółtej, a dzisiaj najprawdopodobniej zaczną układanie białej w kropeczki . Mamy już nawet wygrabiony teren co to ma być kiedyś trawnikiem przed domem . Wreszcie zaczyna jako tako wyglądać. Zaczęłam nawet ściągać tektury: http://images1.fotosik.pl/287/eb5ae2241f412245med.jpg http://images3.fotosik.pl/278/3841f9f62c246e00med.jpg , ale uznałam, że to jednak nie jest dobry pomysł na tym etapie, bo wnosi się tony piachu na butach, mają jeszcze przyjść z szafką do łazienki, może niebawem pojawi się szklarz, a poza tym ja przecież muszę zaimpregnować brązową fugę co to ją mam w wężykach . No to po przemyśleniach zakryłam . Dobrze, że mi odpadło impregnowanie kostki, bo już z tym impregnowaniem pionów i poziomów dosłownie nie wyrabiam. Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reńka1719500453 05.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Soniko, A ten fotel który stoi obok Twojej szafy to antyk czy tez może jakis współczesny wyrób. Bardzo szukam takich foteli i nie moge znależć. Będe wdzięczna za informację Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Soniczko!!! Wczoraj z dzieciaczkami zrobiliśmy sobie małą przechadzkę pod Wawelem i wiesz co... TWOJA KOSTKA właśnie układana jest u stóp Smoka Wawelskiego!!! :D Gratulacje - bo Twój wybór podziwiałem na własne oczy (szkoda tylko, że na "marnym" Wawelu...) i poraził mnie swoją urodą. Pozdrawiam!!! P.S.: Mamy bardzo podobną komodę w sypialni - czy to wyrób M&M z serii Castylia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Soniczko brawo brawo widać że Świeta będą bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edka 05.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ja również przyłączam się do gratulacji - dom, wnętrza są przepiękne. P.S. Czy masz może jakiś sposób na domywanie podłóg z kurzu i pyłu który wciąż osiada? Właśnie widziałam w TV reklamę odkurzacza parowego i coraz bardziej mi się podoba. Nie wiem tylko czy to nie jekieś sztuczki reklamowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Sonika, chyba jeszcze nie widziałam białej kostki w kropeczki. Jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie ten melanż . Fajnie, że masz już gdzie poukładać rzeczy z kartonów i możesz przechadzać się po własnej ścieżce. Zarówno szafa, jak i kostka wyglądają bardzo ładnie . Możesz mi zdradzić jakiej firmy masz gres. Czy to format 40/40 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Soniko, A ten fotel który stoi obok Twojej szafy to antyk czy tez może jakis współczesny wyrób. Bardzo szukam takich foteli i nie moge znależć. Będe wdzięczna za informację Pozdrawiam serdecznie Reńka - zarówno fotel jak i komódka to antyki. Fotel ma nowe pokrycie, bo tamto niestety się rozleciało. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Gryfpciu!!!!! Jej - moja kostka u stóp Smoka - ale czuję się ważna . Jakbyś chciał ją zobaczyć i u mnie, to zapraszam serdecznie . Komódkę przywiozłam z Anglii, wymaga renowacji ale nie mogę jakoś się za to zabrać. Może znasz kogoś kto odnawia stare meble? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2006 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 soniko wyspalas sie ? fajna ta twoja szafa , a kostka po prostu bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Soniczko brawo brawo widać że Świeta będą bardzo udane Aga - już się nie mogę doczekać kiedy postawię wielką, ogromniastą choinkę w salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 soniko wyspalas sie ? fajna ta twoja szafa , a kostka po prostu bomba To moja normalne godzina na wstawanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 soniko wyspalas sie ? fajna ta twoja szafa , a kostka po prostu bomba To moja normalne godzina na wstawanie . Frosch - a co Ty robisz tutaj o tej porze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja również przyłączam się do gratulacji - dom, wnętrza są przepiękne. P.S. Czy masz może jakiś sposób na domywanie podłóg z kurzu i pyłu który wciąż osiada? Właśnie widziałam w TV reklamę odkurzacza parowego i coraz bardziej mi się podoba. Nie wiem tylko czy to nie jekieś sztuczki reklamowe. Pozdrawiam Dzięki Edko . Mamy odkurzacz centralny i nim zwalczam pył i kurz. Mam nadzieję, że kiedyś go pokonam . A jak dziala odkurzacz parowy? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Sonika, chyba jeszcze nie widziałam białej kostki w kropeczki. Jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie ten melanż . Fajnie, że masz już gdzie poukładać rzeczy z kartonów i możesz przechadzać się po własnej ścieżce. Zarówno szafa, jak i kostka wyglądają bardzo ładnie . Możesz mi zdradzić jakiej firmy masz gres. Czy to format 40/40 ? Adriano - kostka w kropeczki to nic nadzwyczajnego, to po prostu kostka z posypką. Wczoraj skończyli ją układać w ogrodzie, ale zanim wróciłam do domu było już ciemno i nic nie było widać . Też jestem ciekawa jak wyszło. Gres jest chiński - ten jasny, 30x60, a ten wiśniowy jest z Nowej Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2006 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 soniko wyspalas sie ? fajna ta twoja szafa , a kostka po prostu bomba Pewnie, że fajna , bo duuuuża . Frosch, a Ty już nie śpisz czy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts