ada24 19.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Sonika gratuluje postępów w łazience. Niezłe cudo się szykuje. U mnie dolna łazienka już okafelkowana, teraz czeka na wykończenie, ja z resztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 19.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Soniczko piękne te Twoje łazienki!!! Siedzę cichutko i podziwiam!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dla mnie to jest istnym superowym szaleństwem: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/524_348.ts1108472050000.jpg U nas będzie koleżanka monotonia A cała reszta - dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 20.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witajcie, właśnie przeczytałałam wątek z wielką uwagą Sonika, piekny masz dom, a ciągnący sie od dłuższego czasu temat łazienki bardzo mnie zaciekawił a potem zobaczyłam że jesteś z krakowa i chciałam zapytać, kto ci robił projekt (czy ewentulanie mogłabym prosić jakieś namiary na prv)? bo ja właśnie jestem w stadium przedkoncepcyjnym mojej miniaturowj łazienki. I już mi wszystko paruje. Nie moge sie zdecydować na nic :( szczerze powiem że nawet mi sie mysleć nie chce. Zrobiłam tour po sklepach i nawet nie wiem w jakich chciałabym kolorach I zaczełam mysleć ze może by ktoś to za mnie zrobił zawsze co fachowiec to fachowiec chciałam jeszcze namiary na twojego fliziarza, ale jak poczytałam ile on u ciebie siedzi, to sie zawachałam. Chociaż przedpokój (korytarz) pieknie wyciął i ułożył. Może ważniejsza jest precyzja i umiejetności niż czas.... bede wdzieczna za informacje pozdrawiam i dalej podziwiem Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Dzięki nika19, SławekD-żonka , alienka i ada24 za miłe słowa. Cieszę się, że odwiedzacie mój domek i że Wam się podoba. Po powrocie z urlopu obrałam inne podejście do zagadnienia - jeżdżę tam co 4 - 5 dni żeby wydawało mi się, iż więcej przybywa . A oto co zastałam dzisiaj: mamy zafugowane ściany w małej łazience: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2793_348.ts1116578610000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2792_348.ts1116578578000.jpg w błękitnej też zaszły zmiany: przybyły dekorki nad wanną: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2795_348.ts1116579154000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2794_348.ts1116579074000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2789_348.ts1116578216000.jpg powstaje półeczka wokół wanny: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2790_348.ts1116578402000.jpg w sypialni odbywa się pierwsza przymiarka do obudowy: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2788_348.ts1116578186000.jpg Niby mało, a jak cieszy nika19 , projekt robiła mi architekt. Jak jesteś dalej zainteresowana, to daj znać, a prześlę Ci namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No pięęęęknie! Sonika daj spokój gościowi on Ci tak ślicznie i perfekcyjnie robi łazienki, że musisz mu wybaczyć to "zawrotne" tempo I nie poganiaj, bo będzie wolniej Po powrocie z urlopu obrałam inne podejście do zagadnienia - jeżdżę tam co 4 - 5 dni żeby wydawało mi się, iż więcej przybywa . Raz na 4-5 dni ja jeżdzę 4-5razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A oglądałaś płytki firmy "Saloni"? Sprawdziłam i mają je w Sopocie: Ja oglądałam serię "Vitamina", do kuchni i baaardzo mi się podoba. Sonika plisss daj linka do tych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No pięęęęknie! Sonika daj spokój gościowi on Ci tak ślicznie i perfekcyjnie robi łazienki, że musisz mu wybaczyć to "zawrotne" tempo I nie poganiaj, bo będzie wolniej Po powrocie z urlopu obrałam inne podejście do zagadnienia - jeżdżę tam co 4 - 5 dni żeby wydawało mi się, iż więcej przybywa . Raz na 4-5 dni ja jeżdzę 4-5razy dziennie Ta przeca już nic nie mówię ino się zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A oglądałaś płytki firmy "Saloni"? Sprawdziłam i mają je w Sopocie: Ja oglądałam serię "Vitamina", do kuchni i baaardzo mi się podoba. Sonika plisss daj linka do tych płytek. Niestety tych płytek nie ma na ich stronie. Czeka Cię wycieczka do Sopotu . A w ogóle to zdjęcia są??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 20.05.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Byłam tu dziś i jeszcze fotek nie było a teraz... Fiu fiu... Pięęęeknie naprawdę. A ciepła łazienka dolna, ze hej Tak nawiasem mówiąc to ja jeżdżę co tydzień lub dwa na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika -podziwiam Twą cierpliwość do glazurnika - jest anielska , ja pogoniłabym już dawno i poszukała innego .... nie mam siły do takich " fachowców " -ostatnio zrobiłam jazdę elektrykom i gdyby nie to ,że jest to bardziej skomplikowana materia to bym ich pogoniła w diabły - albo ktoś uczciwie robi i bierze kasę ,albo sie opie....la i ma wszystko w ... głęboko .... Moj robił 1 łazienkę miesiąc - już mnie brało , ale pracował od rana do wieczora z przerwą na obiad ( a była wtedy ostra zima i temp. ok 8 st)... ale ten Twój to .... przechodzi wszelkie pojęcie -tyle miesięcy -naprawde Cie podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika lazieneczki coraz piękniejsze No cóż taka sztuka też wymaga czasu Gratulki cierpliwości ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Sonika, przepieknie sie zapowiada ten twoj dom. Zagladam tu od czasu do czasu i czekam na wykonczenie lazienek...Cuda robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 I ja się dołączam do tych pochwał!Sonika pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.05.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 SonikaMiło oko popieścić !Ciekawa jestem końcowego etapu.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzięki, dzięki, aż się zawstydziłam od tych wszystkich pochwał . TASIJA, wiesz, ja kiedyś mieszkałam w Bydgoszczy, jak byłam mała. Mieszkałam najpierw na os. Leśnym, a potem na ul. Jurasza, i chodziłam do podstawówki nr 38. Eeeeeh, kiedy to było............... Bardzo bym chciała kiedyś pojechać do Bydgoszczy i sobie poprzypominać odległe czasy. Może kiedyś, jak już skończę dom i będę miała więcej czasu, to się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 25.05.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 SONIKA Ale numer Ja też mieszkam na Leśnym !!! Zapraszam Cię do Bydgoszczy, obwiozę Cię po "starych kątach". Ja służbowo bywam od czasu do czasu w Krakowie, jak skończysz budować chałupkę...moża uda mi się na nią kiedyś zerknąć "na żywo". Pozdrawiam Cię serdecznie "RODACZKO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 25.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Pozdrowienia z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 SONIKA Ale numer Ja też mieszkam na Leśnym !!! Zapraszam Cię do Bydgoszczy, obwiozę Cię po "starych kątach". Ja służbowo bywam od czasu do czasu w Krakowie, jak skończysz budować chałupkę...moża uda mi się na nią kiedyś zerknąć "na żywo". Pozdrawiam Cię serdecznie "RODACZKO" Dzięki za zaproszenie, może rzeczywiście kiedyś sie wybiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts