Sonika 24.01.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Oki, idzie niedokończona kuchnia z lodówką dla Roszponki http://images14.fotosik.pl/61/75d95bb126b57572med.jpg http://images13.fotosik.pl/23/9406b684a757c86emed.jpg Jutro może nastąpi c.d. . A tak przy okazji - jaki okap będzie bardziej pasować - prosty/ kanciasty czy półogkrągły? Zobowiązana Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A tak przy okazji - jaki okap będzie bardziej pasować - prosty/ kanciasty czy półogkrągły? Zobowiązana Sonika Sonika wg mnie prosty kanciasty, bo jak widze na zdjęciu w kuchni nie masz obłych kształtów - Wszystko proste. Masz kanciaasta połke na ścianie , proste w formie fronty i prosta linie uchwytów. Ale to jest moje skromne zdanie. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A tak przy okazji - jaki okap będzie bardziej pasować - prosty/ kanciasty czy półogkrągły? Zobowiązana Sonika Sonika wg mnie prosty kanciasty, bo jak widze na zdjęciu w kuchni nie masz obłych kształtów - Wszystko proste. Masz kanciaasta połke na ścianie , proste w formie fronty i prosta linie uchwytów. Ale to jest moje skromne zdanie. Pozdrawiam serdecznie, K asiaR Jeżeli chodzi o moje skromne zdanie , to jest takie samo jak KasiR Dziękuję bardz za zdjęcie kuchni zlodówką jest ok u mnie też będzie bez zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Soniko co zrobiłaś ze zdjęciami. Mam prośbę wstaw zdjęcie twojej podłogi chodzi mi o parkiet z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Bardzo ładnie wyszło !! Taka jaśniutka - śliczna Ale mamy podobny układ Ja też jestem za kanciastym okapem - chociaż sama mam zaokrąglony i też uważam że nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 25.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Piękna kuchnia Bardzo podobaja mi się te srebrne wykończenia pasujące do lodówki- super Okap - kanciasty, bedzie fajowy. Jakiego koloru masz rolety na oknach, pytam z ciekawości, niedługo mam zamawiac i nie jestem pewna koloru, a u Ciebie wygladaja super Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko, gdzie ty sie podzialas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko, gdzie ty sie podzialas??? Jak to gdzie się podziałam ? Sprzątam i usuwam ... Dzbanuszki, garnuszki - jedne duże, inne małe co ich mam niemałą chmarę, nie pasują do niczego... więc ich nie chcę - daj mi wiarę , wnoszę, znoszę - ledwie dyszę, a ja tak uwielbiam ciszę, nie mam wyjścia - sprzątać muszę, bo w tych dzbankach się uduszę . Czy kiedyś będzie pięknie tak jak u Kuleczki??? - to już pytanie z zupełnie innej beczki Pozdrawiam zapracowana Sonika P. S. Dzięki za porady w sprawie okapu - będzie kanciasty. Roszponko - o który parkiet Ci chodzi - ten na górze, czy na dole ? Dziękuję Kasiu - muszę w końcu kupić ten okap, bo bez okapu to i szyby nie będzie. arcobaleno - jak patrzę na Twoją kuchnię, to tak jakbym widziała swoją -tylko kolor inny . madziai - rolety mamy kremowe. Jakoś nie chciałam w kolorze ram okiennych - chciałam jasne. Miło mi jeśli moja kuchnia podoba się choć troszeczkę - dzięki . Idę dalej usuwać... Dzbanuszki, garnuszki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 25.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cześć Soniko! Pięknie u Ciebie. Często Cię podglądam. Mam pytanie jaki masz granit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko najlepiej oba ina górze ina dole. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko Ty mi tu wierszem nie pisz...Choc piekny jest jak slonko zlote, to przypomina mi nasza mimilape, a mam juz dosyc wspomnien na tych kilka dni... Przgapilasz sprawe i nie wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cześć Soniko! Pięknie u Ciebie. Często Cię podglądam. Mam pytanie jaki masz granit ? Witaj Akwarysto, a może Akwarystko -w sumie to nie wiem , ale i tak mi miło . Granit nazywa się Brazylian Gold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko najlepiej oba ina górze ina dole. Dzięki Mówisz i masz - - zaraz wkleję zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko Ty mi tu wierszem nie pisz...Choc piekny jest jak slonko zlote, to przypomina mi nasza mimilape, a mam juz dosyc wspomnien na tych kilka dni... Przgapilasz sprawe i nie wiesz?? A Mimi wierszem pisała - pierwsze słyszę . Jakby nawet, to moja twórczość jest na pewno o niebo lepsza - trza się tylko wczytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Parkiet - na górze dębowy, lakier półmatowy http://images14.fotosik.pl/64/6601d36b8710705bmed.jpg tutaj jakiś żółty wyszedł http://images13.fotosik.pl/24/c549a0d98419f63fmed.jpg na dole mamy olejowaną akację http://images12.fotosik.pl/24/5b76b8b65bb1f1f9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniczko, masz sporo przepięknych, antycznych mebli.Widać, że je lubisz, pewnie darzysz sentymentem, może to pamiątki rodzinne? Kolekcja tych dzbanków według mnie nie zasługuje na leżakowanie na strychu.One są naprawdę piękne.Powiedz mi proszę, dlaczego poszłaś w taką nowoczesność przy urządzaniu swego domu?Dlaczego masz nowoczesną, minimalistyczną kuchnię?....a dzbanki wędrują na strych...aż mnie gdzieś w dołku ściska z żalu...Mój dom też nie będzie w starym stylu, ale dlatego, że ja nic takiego nie mam. Musiałabym zaczynać od zera, a wiadomo, że takie meble, przedmioty, mają dużą wartość, nie kosztują kilku groszy jak masówka z Ikei.Dlaczego zdecydowałaś tak, a nie inaczej?( jakby co, może być na priw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Tolusia - a dzbanki wędrują na strych...aż mnie gdzieś w dołku ściska z żalu... mnie też w dołku ścisnęło z żalu nad tymi moimi dzbankami jak to przeczytałam , ale nic się nie martw - one na pewno znajdą gdzieś swoje miejsce, tylko rację miały Mohag i Zeljka, że do kuchni nie pasowały - nic, a nic. O popatrz - jeden już się na coś przydał http://images13.fotosik.pl/24/b875acb5b3e3c9a6med.jpg Dużo jeszcze rzeczy stoi u nas bez ładu i składu - teraz jest właśnie czas przymiarek, przestawianie, dopasowywanie i jakoś pomału mi to idzie, ale dzbanki ściągnę ze strychu prędzej czy później - słowo harcerza Powiedz mi proszę, dlaczego poszłaś w taką nowoczesność przy urządzaniu swego domu? Bardzo lubię nowoczesne wnętrza i dobrze się w nich czuję. Lubię także starocie, ale nie mogłabym mieć całego domu nimi urządzonego - działałoby to na mnie przygnębiająco, więc postanowiłam pomieszać jedno z drugim i mam nadzieję, że nie będzie źle wyglądać. Toluś, a Ty uważasz, że stare i nowe nie idą w parze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Soniko Ty mi tu wierszem nie pisz...Choc piekny jest jak slonko zlote, to przypomina mi nasza mimilape, a mam juz dosyc wspomnien na tych kilka dni... Przgapilasz sprawe i nie wiesz?? A Mimi wierszem pisała - pierwsze słyszę . Jakby nawet, to moja twórczość jest na pewno o niebo lepsza - trza się tylko wczytać . oj soniq, nie pamietasz, jej pisali wiersze...,byl taki jeden , nawet fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 26.01.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Soniko, witaj; wspaniale masz, że już się przeprowadziliście. Mój pan glazurnik jest właśnie w trakcie pobijania rekordu Twojego pana glazurnika: robi łazienki od ... połowy sierpnia 2006. Jest za to baaardzo dokładny i sympatyczny - więc czekam cierpliwie Soniko, pamiętam, że masz wannę excellenta. Czy dobrze się sprawuje w użytkowaniu? Kupiłam do łazienki dzieci wannę tej firmy, oval. Nie wiem, którą stroną ją ustawić: wanna ma półeczkę na środku - czy tą półeczką do ściany, czy od łazienki? Czy mogłabyś pokazać zdjęcie, jak Ty tę wannę umieściłaś? Kurczę, pamiętam oczywiści Twoją łazienkę: błękit, podświetlane wnęki... Jednak pamięć okazuje się okropnie zawodna - i szczegółów tej wanny w ogóle nie pamiętam... Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2007 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witaj Joasiu , ale Ty masz pamięć . Wannę rzeczywiście mam z Excellenta, a wygląda tak: http://images4.fotosik.pl/302/9140c07f1c8cf27emed.jpg http://images13.fotosik.pl/24/4f74e41b3b3c2523med.jpg więc nie było problemu, krórym bokiem do ściany. Pooglądałam wanny Oval i tam są różne. Jeśli Twoja to ta http://images14.fotosik.pl/65/27177b8b03ed592dmed.gif to myślałabym, że właśnie ten bok z półeczką powinien być przy ścianie, ale oni na rysunkach technicznych narysowali odwrotnie. http://lazienki.excellent.com.pl/produkty/foto_wanny/1oval_04.gif Sama nie wiem co Ci powiedzieć. To chyba zależy od tego jak i gdzie będziesz mieć umocowaną baterię, żeby woda lała się do wanny, a nie na półkę. Ja ze swojej jestem bardzo zadowolona - jest duża i wygodna, ale trzeba uważać żeby nie porysować - tak to jest z wannami akrylowymi. A co do glazurnika to mój siedział od stycznia, do sierpnia, więc Twój jeszcze mojego nie przebił - póki co mogę spać spokojnie . Nic się nie martw - kiedyś skończy. Najważniejsze, że robi ładnie i że jesteś zadowolona. Czasem niestety tak jest i trzeba być cierpliwym. Pozdrawiam serdecznie Sonika P. S. właśnie zauważyłam, że u mnie też jest taka półeczka i ona jest jednak od strony łazienki. Może wszystkie wanny Excellenta tak mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts