Sonika 19.02.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Umarłam i nie żyję..... jak zobaczyłam te gresy (a konkrtenie wzór na nich)..... Andziulka, no coś Ty - szkoda by było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jak to miło znowu po(p)o(d)glądać Twoje gresy!!! Normalnie się rozpływam!!! Jak dobrze pójdzie, to niedługo będę Cię Soniko bałamucił o namiary na Twego Mistrza od gresów... Pozdrówka!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Pamiętasz może ile czasu zajęło Twojemu mistrzowi układanie gresu na parterze ? Pamiętam, pamiętam i to aż za dobrze - wszystko razem z łazienkami trwało 8 miesięcy . Na stryszku ma być biblioteka/ pokój do pracy twórczej , a narazie jest tam skład rzeczy niechcianych, z którymi nie mogę się rozstać - czyli GRACIARNIA. Ojej ! Aż 8 miesięcy . To chyba Ci się nie śpieszyło Troszkę mnie zmartwiłaś, bo ja mam do przeprowadzki trzy miesiące, więc pewnie nie zdążę mieć takich pięknych podłóg A biblioteka na stryszku to świetny pomysł. Oby tylko rzeczy niechciane , z którymi nie możesz się rozstać nie zadomowiły się za długo, bo miejsca na bibliotekę nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jak to miło znowu po(p)o(d)glądać Twoje gresy!!! Normalnie się rozpływam!!! Jak dobrze pójdzie, to niedługo będę Cię Soniko bałamucił o namiary na Twego Mistrza od gresów... Pozdrówka!!! :D Jak to miło widzieć Cię znowu na forum Gryfpciu . A bałamucić o namiary powinieneś już teraz, bo mój MISTRZ ma baaaaaardzo długie terminy - rozpoczęcia prac też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ojej ! Aż 8 miesięcy . To chyba Ci się nie śpieszyło Troszkę mnie zmartwiłaś, bo ja mam do przeprowadzki trzy miesiące, więc pewnie nie zdążę mieć takich pięknych podłóg A biblioteka na stryszku to świetny pomysł. Oby tylko rzeczy niechciane , z którymi nie możesz się rozstać nie zadomowiły się za długo, bo miejsca na bibliotekę nie będzie Adriano - spieszyło, spieszyło, ale nie miałam na to wpływu - mój wykonawca po prostu tak powoli robi, a że pięknie to Mu wybaczyłam . U Ciebie na pewno będzie inaczej - znaczy się szybciej - zobaczysz. Na wszelki wypadek będę mocno ściskać kciuki !!!!! Z tymi rzeczami na strychu właśnie mam problem - z jednej strony nie są mi potrzebne i mogłabym bez nich żyć (oczywiście z wyjątkiem dzbanków ), a z drugiej strony żal mi wyrzucić , bo a nóż się przydadzą kiedyś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witaj, Soniko! Ja się może rzadko odzywam, ale oglądam, oglądam i - ciągle podziwiam . A wiesz, że mój pan glazurnik jest na dobrej drodze do pobicia rekordu Twojego Mistrza? Zaczął w połowoie sierpnia (3 łazienki plus WC, wiatrołap i kuchnia), a wczoraj mi powiedział, że kuchnię powinien zacząć w połowie marca . Ale że robi pięęęknie i dokładnie - to co mi tam, mogę poczekać . A propos balustrady do schodów: bogulak bogulakiem, ale trafiłam na taką stronę: http://www.pro-line.pl no i - wymiękłam.... Pooglądaj sobie w wolnej chwili, na pewno coś dopasujesz. Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.02.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 (Sorry, zdublowało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Usunęłam te drzewka, bo z postów wynikało, że niektórzy myśleli, iż to Twój, Soniczko, pomysł na barierkę . Sorry za zamieszanie. Joasia.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj, Soniko! Ja się może rzadko odzywam, ale oglądam, oglądam i - ciągle podziwiam . A wiesz, że mój pan glazurnik jest na dobrej drodze do pobicia rekordu Twojego Mistrza? Zaczął w połowoie sierpnia (3 łazienki plus WC, wiatrołap i kuchnia), a wczoraj mi powiedział, że kuchnię powinien zacząć w połowie marca . Ale że robi pięęęknie i dokładnie - to co mi tam, mogę poczekać . A propos balustrady do schodów: bogulak bogulakiem, ale trafiłam na taką stronę: http://www.pro-line.pl no i - wymiękłam.... Pooglądaj sobie w wolnej chwili, na pewno coś dopasujesz. Pzdr. Joasia. Witaj Joasiu - czyżbyś miała tego samego glazurnika co ja ? Balustrady oglądałam i dziękuję za linka, tylko wiesz - ja nigdy nie myślałam żeby zrobić kutą i teraz już sama nie wiem . A taka kuta nie będzie wyglądała za ciężko, jak myślisz? Drzewo jest powalające . Czego to ludzie nie wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A jak mam być już tak zupełnie, zupełnie szczera to ja sobie w ogóle nie wyobrażam balustrady na tych moich schodach. Najchętniej to bym zostawiła tak jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Balustrada musi byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A jak mam być już tak zupełnie, zupełnie szczera to ja sobie w ogóle nie wyobrażam balustrady na tych moich schodach. Najchętniej to bym zostawiła tak jak jest . Soniko .....a jakbyś zastosowała mosiężne słupki i poręcz ,a między słupkami szkło - takie metrowe tafle ....nie mam zdjęć ,ale może gdzieś znajdziesz w necie ( byłoby lekko i przestrzennie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 http://www.allmet.pl/UserFiles/Image/40.jpg takie znalazłam http://www.malesza.com.pl/szklo_bezpieczne/201.jpg http://www.malesza.com.pl/szklo_bezpieczne/216.jpg http://www.malesza.com.pl/szklo_bezpieczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wiem, że musi być, ale wolałabym bez . Dzięki Ewuniu - takiego wariantu jeszcze nie rozpatrywałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 . Dzięki Ewuniu - takiego wariantu jeszcze nie rozpatrywałam . ......no to teraz rozpatrz kcesz podanie ,dwa zdjęcia i załącznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 . Dzięki Ewuniu - takiego wariantu jeszcze nie rozpatrywałam . ......no to teraz rozpatrz kcesz podanie ,dwa zdjęcia i załącznik ? Tak jest!!! Podania nie kcę, ale to tylko po znajomości . A załącznik to jaki miałby być, bo może być parę wersji ...załączników znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A np. taka, tylko z mniejszą ilością tych esów-floresów, lub w ogóle bez nich to pasowałaby?? http://images21.fotosik.pl/15/e86ec6fcf6a41585med.jpg Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 załącznik ....to załącznik ....ma szczypać http://www.toya.net.pl/~fixxxer/reklamy/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Sonika - jaką wybierzesz ....będzie najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ja pierdzielę, że się tak wyrażę jaki Ty piekny masz holl niesamowita kombinacja i mistrozwskie ułożenie! bardzo, ale to bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts