angi 23.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Soniko napisz proszę co to za gress i podaj namiary na pana co układał, mozna paść widząc takie cudo. Dzięki pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Hej ! Ja po raz pierwszy ujawniona ale często tu zaglądająca ! Super domek! Jesteś w moich favoritach! A barierki mi osobiście podobają się, w przyszłości też takie planujemy - metal z drewnem- udane połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dzięki Aka - miło mi bardzo. Angi - jasny gres to bardzo niepopularny na forum wyrób chiński, a ciemny to Nowa Gala. A co do Pana, który układał to chętnie podam namiary, ale nie wiem skąd jesteś. Mikopiko (ale fajny nick ) - dziekuję i za miłe słowa i za opinię co do balustrady . Pozdrawiam serdecznie - Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Ja już za obcją bez optowałam Myśle że drewno i metal będą dobrym wyborem tylko ja zmaist tych esów- floresów dałabym coś prostego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Skoro tak ładnie faluje u Ciebie Soniko podłoga, to może jednak coś wygiętego. Co wpis to inny pomysł Masz teraz o czym myśleć Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.02.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No pięknie...skradam się ja tu jak brunet-ka nocną porą i ...taraz będę miała za swoje...noc bezsenną...tyle piękności znowu zobaczyłam. Soniczko coraz piękniej u Ciebie! Ale jak zobaczyłam to "dżewko" to... W sumie pomysł fajny ale czy pasuje do zwykłych domów UPS Ty nie masz zwykłego domu, ale zdecydowanie jestem za połączeniem metalu i drewna lub metalu i szkła.( Chociaż czy przy małej dzidzi szkło, to dobry pomysł tak tylko żartowałam )A tak w ogóle, to Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Nieśmiało przypomnę się z moim pytaniem o rolety zewnętrzne. Jaki kolor masz ostatniej listwy: taki sam jak reszta płaszcza rolety czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.02.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Barierka bez esow to moj typ Ale nad szklem sie zastanow. Ja taka planuje. Jest tez wersja bardziej oszczednosciowa - z pleksi. Ale musi byc porzadne - nie takie jak mozn w Leroju lub Casto widziec. najlepsze maja w firmach zajmujacych sie reklamami. Oni nawt moga zrobic calosc- jakies lempy, barierki z profili aluminiowych- zaskoczona byalam, ze taka firma moze sie do wykonczeniowki przydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anat 26.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witam bardzo serdecznie, jestem nowa na forum, dopiero zaczniemy się budować , ale już interesują mnie pomysły na ciekawe wykończenia wnętrz, a to forum jest jego kopalnią, tylko nie wiem dlaczego ale nie mogę otworzyć zdjęć Soniki, a z ochó i achów jakie wyczytuję wnioskuję, że dom jest superancki, tak więc czy ktoś mnie oświeci dlaczego nie mogę się do tych fotek dopukać????????? Anat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A no, nie zawsze mozna zobaczyc fotki bo sonika nam troche da popatrzec .., a za chwile usuwa fotki.., aby troche za nimi tesknic. Soniko, daj nowym tez popatrzec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Aga, Amtla, Iga - dzięki za opinie , sama nie wiem co bym chciała i co mi się najbardziej podoba . Aha wiem, już kiedyś pisałam - najbardziej podoba mi się "bez" . Nie miałam pojęcia, że można też z pleksi Iga . A ono się nie rysuje? Edybre - sorry, miałam zrobić zdjęcia, ale jakoś mi nie wyszło . Całe rolety są w takim samym kolorze, prowadnice też. Zresztą prowadnic nie widać, bo są schowane pod ociepleniem. Chociaż czy przy małej dzidzi szkło, to dobry pomysł tak tylko żartowałam No nie - Ty też ........wiesz ??? Jak to się wieść niesie po całej Polsce - NIESAMOWITE . A tak w ogóle to witam - co za miłe i niespodziewane odwiedziny !!! Anat - zdjęcia są, o dziwo ich nie skasowałam, ale nie na początku, tylko tak gdzieś od 42-ej strony. A dom jak dom, a że wyczekany do bólu, wytęskniony to i najpiękniejszy.....dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A np. taka, tylko z mniejszą ilością tych esów-floresów, lub w ogóle bez nich to pasowałaby?? http://images21.fotosik.pl/15/e86ec6fcf6a41585med.jpg Jak myślicie? To mi się podoba do Twojej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzisiaj parę zdjęć łazienki w kolorze BLUE . Głównie strona wannowa, bo nie mogę jakoś sfotografować umywalki coby samej siebie nie załapać na fotce. http://images22.fotosik.pl/1/0277168233e22f99med.jpg widać kawałek szafki co to się jej byłam dorobiłam przy okazji tamtych szaf http://images22.fotosik.pl/1/0e70536db2f30067med.jpg http://images22.fotosik.pl/1/e0323e334c36a85bmed.jpg http://images22.fotosik.pl/1/a24bc8f5793304afmed.jpg roślinki , ale co za jedne to nie wiem: http://images22.fotosik.pl/1/cfd54e3a8a465d68med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 piekna morska łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Soniko Przy okazji podziwiania łazienki, którą na szczęście już widziałam, "zauważyłam" śliczne okna - których nie widziałam. Czy mogłabyś napisać na ich temat (pewnie nie pierwszy raz, ale to już 47 stron do przeglądania ), z góry dziękuję. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 i wcale się nie zdziwiłam, że tak pięknie jest w blue łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2007 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki qqrq5 Amtla - okna są z zewnątrz dębowe, a od środka z drewna wiśniowego. Robiła je firma Ferno, z którą miałam niezłe przeboje opisane tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16508&postdays=0&postorder=asc&highlight=ferno&start=0 Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, ale polecić mogę tylko okna , firmy już raczej nie, chyba że coś się u nich poprawiło na lepsze. Edybre - co prawda nie od zewnątrz, ale zawsze http://images22.fotosik.pl/3/c5d33012a46fa455med.jpg fajnie widać na ramach usłojenie drewna - tzn. byłoby widać gdyby zdjęcie nie było takie zamazane: http://images22.fotosik.pl/3/245d68083cf95444med.jpg Dzięki Aka - najbardziej w tej łazience to mnie się podoba to, że ma okno i że mogę mieć kwiatki. Daxima - też myślę, że taka balustrada wyglądałaby całkiem, całkiem. Chyba nie chciałabym samego metalu, a drewno dodałoby ciepła moim schodom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 soniczka , lazienka jak z zurnala sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 sonika nas w chorobę wpędzi tymi fotkami... ze tez można mieć tak pięknie... A te schody co wkleiłaś pasują u Ciebie, tylko zamiast takiego "środka" jak tam jest.., może wykorzystać ten kształt z podłogi, te węże i takie cos pokombinować....no chyba ze wolisz proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.02.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Soniko nadrabiam dzis zaleglosci - pieknie u Ciebie moglabym tam zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts