Sonika 03.06.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ale One się tutaj urzadzają!!! A my dopiero fundamenty zaczynamy... Takie luksusy moge sobie tylko tutaj poogladac..., u Was wszystkich... No i zdradzi nam sonika co znow planuje, jaki teraz super rzeczy bedziemy mogli zobaczyc aby nabrac checi do roboty? Na razie nic nie zdradza! Ale poczekamy.., cierpliwie... Zeljka, nic się nie martw. Też dojdziesz do tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Oj Sonika chwilowo z powodów technicznych nie mogę wkleić zdjęć, ale może uda mi się coś zrobić w weekend. A co do gresu, to chodzi mi o to jakiej jest firmy, bo pamiętam tylko, że to jakiś chiński i że go testowałaś (no znęcałaś się ) niemiłosiernie A jeśli chodzi o depresję "wnętrzarską"...Ach! Wiem! Ogród, ogród! Zeljka, zobaczysz, jeszcze zatęsknisz za czasami kiedy miałaś tylko fundamenty zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Oj Sonika chwilowo z powodów technicznych nie mogę wkleić zdjęć, ale może uda mi się coś zrobić w weekend. A co do gresu, to chodzi mi o to jakiej jest firmy, bo pamiętam tylko, że to jakiś chiński i że go testowałaś (no znęcałaś się ) niemiłosiernie Ach! Wiem! Ogród, ogród! Zeljka, zobaczysz, jeszcze zatęsknisz za czasami kiedy miałaś tylko fundamenty zajrzyj na priv. Joola Ty mądra Kobieto!!!!, skąd wiesz................................., że Zeljka będzie tęsknić???? wink: Aaaaa, pamiętam, ale nie pamiętam jaka to firma. Był do tego wątek??? Będę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Joola Ty mądra Kobieto!!!!, skąd wiesz................................., że Zeljka będzie tęsknić???? wink: . Z autopsji A Ty nie tęsknisz do czasów kiedy np. nie znałaś jeszcze swojego fliziarza ps.Wiem, że męczę Cię w sprawie tego gresu, ale może znajdziesz jakąś fakturkę i na niej będzie nazwa...plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wielkie dzieki Joola!http://www.infoall.cad.pl/gify/flower_white_whitebg.gifkwiatek dla ciebiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wielkie dzieki Joola!http://www.infoall.cad.pl/gify/flower_white_whitebg.gif kwiatek dla ciebie pozdrawiam Udało się gratuluję i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Joola Ty mądra Kobieto!!!!, skąd wiesz................................., że Zeljka będzie tęsknić???? wink: . Z autopsji A Ty nie tęsknisz do czasów kiedy np. nie znałaś jeszcze swojego fliziarza ps.Wiem, że męczę Cię w sprawie tego gresu, ale może znajdziesz jakąś fakturkę i na niej będzie nazwa...plisssss Oki, będę szukać fakturki. Ale mam złą wiadomość - nie mogę z jakiegoś powodu wklejać więcej zdjęć na photosite i cholera nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Może miejsce się "skończyło" Nie wiem czy tak można ale może spróbuj założyć drugi album... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Może miejsce się "skończyło" Nie wiem czy tak można ale może spróbuj założyć drugi album... to już był drugi mówi, że nie może "upgrade", a ja nie wiem dlaczego i o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ja bym z takich łazienek to w ogóle nie wychodziła.... Przed południem w jednej, po południu w drugiej...cudnie. A o Twojej podłodze z wzrokiem to ostatnio opowiadałam znajomym, ale tego nie da się opisać słowami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Oj Jagna, Jagna.... podlizujesz się teraz? wyrzuty sumienia gryzą za te odwołane występy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chyba z Photosite nic nie będzie, ale jakoś muszę sobie dawać radę. Nie wiem gdzie założyć album.Pomocy!!!!!! Tak bym chciała: http://img168.echo.cx/img168/3825/os07m17ob.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.06.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Sonika,caly czas sledze wykanczanie Twojego domku i powiem Ci,ze robi sie coraz bardziej SUPERASKO,nie moge doczekac sie efektu koncowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 04.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Sonika ten kafelkarz po prostu czuje, że nie jesteś zdecydowana co do kuchni i dlatego tak powolutku ale za to jak precyzyjnie! i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Sonika,caly czas sledze wykanczanie Twojego domku i powiem Ci,ze robi sie coraz bardziej SUPERASKO,nie moge doczekac sie efektu koncowego. Dzięki dziewczyny Wierz mi Aha, że ja też. Mimi - to całkiem prawdopodobne Joola, fakturki jeszcze nie znalazłam , ale pamiętam i szukam dalej. Mam tyle tych różnych papierzysków, że połapać się nie mogę. Udało mi się znowu uruchomić Photosite . Ale ze mnie dzielna dziewczyna Mamy trzy dziury na baterię i półeczkę w prysznicu i "nawet" zarys wanny narysowany na kartonie . http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2827_348.ts1117786626000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2828_348.ts1117786644000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/2830_348.ts1117787298000.jpg Już ze mną jest chyba coś nie tak, że fotografuję takie bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 05.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Już ze mną jest chyba coś nie tak, że fotografuję takie bzdury Soniko Droga, żeby ten fliziarz wiedział, jaki on sławny jest dzięki tej szczegółowej kronice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 05.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Sonika, u mnie też z łazienkami było takie żółówie tempo i przez to pstrykałam zdjęcie wanny w róznych układach od wtaszczenia jej do garażu począwszy. Ale teraz u Ciebie to już koniec wielkimi krokami nadchodzi, pora kąpieli się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerbera17 06.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Taki piękny ten Twój domek.czekam na schody i balustrady. Proszę... pokaż ciut, ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2005 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Martta, pstrykałam zdjęcie wanny w róznych układach od wtaszczenia jej do garażu począwszy. aleś mnie ubawiła. Czuję się rozgrzeszona gerbera17 Dzięki za miłe słowa schodów nie mogę wkleić, bo są obłożone kartonami, ale do góry są takie same jak do piwnicy - zdjęcie jest na wcześniejszych stronach. Balustrady jeszcze nie ma, ale wiem jaka mi się podoba. Problem w tym, że nie wiem kiedy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A fakturkę dla forumowej koleżanki znalazła hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts