Sonika 05.08.2007 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 fajna ta kuchnia , blaty kamienne? Dzięki Jacki , blaty kamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Sonika urlopuje? Ja mysle, ze cos robi kolo domu ... a jak skonczy i wrzuci zdjecia ... to nam szczeki poopadaja Stawiam na ogrodek ... W ogródku też podziałałam ostatnio Liso i posadziłam trzy roślinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Soniczko po twoich fotach to i ja zakochałam się w rodzinnym mieście mojej babci że ja tam jeszcze nie byłam piękne kamienice, balustrady,wszystko-idzie się zapatrzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jgosiku, znalazłam takie zdjęcie - co prawda jest to łazienka, ale zestawienie kolorów jest podobne do tego jakie Ty chcesz mieć - potencjalnego właściciela z góry przepraszam i mam nadzieję, że mi wybaczy: http://images24.fotosik.pl/47/f905ee8744d86a96.jpg Wygląda bardzo ładnie, ale bez pomarańczowego koloru na rolecie i na dekorach byłoby chyba mdło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Soniczko po twoich fotach to i ja zakochałam się w rodzinnym mieście mojej babci że ja tam jeszcze nie byłam piękne kamienice, balustrady,wszystko-idzie się zapatrzyć! Aka, Lwów jest przepiękny , powinnaś koniecznie pojechać. To też jest miasto rodzinne mojej Babci i Mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jgosik - jaki tam ze mnie architekt wnętrz - dobre , ja mam wykształcenie medyczne, a wszystko rodzi się w bólach i pewnie dlatego tak długo to wykańczanie u mnie trwa . Tak czułam ( normalnie 6-ty zmysł jak whirpool ) że z branży medycznej jesteś A Lwów jest przepiękny Moja siostra byla w tym roku , przywiozła mnóstwo zdjęć . Ja tez się wybierałam będąc w Bieszczadach ale nie wystarczyło czasu Ale za rok musze tam pojechać choćby nie wiem co Sonisiu pokaż co tam namieszałaś w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Soniczko po twoich fotach to i ja zakochałam się w rodzinnym mieście mojej babci że ja tam jeszcze nie byłam piękne kamienice, balustrady,wszystko-idzie się zapatrzyć! Aka, Lwów jest przepiękny , powinnaś koniecznie pojechać. To też jest miasto rodzinne mojej Babci i Mamy.no to mamy obydwie lwowskie korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tak czułam ( normalnie 6-ty zmysł jak whirpool ) że z branży medycznej jesteś A Lwów jest przepiękny Moja siostra byla w tym roku , przywiozła mnóstwo zdjęć . Ja tez się wybierałam będąc w Bieszczadach ale nie wystarczyło czasu Ale za rok musze tam pojechać choćby nie wiem co Sonisiu pokaż co tam namieszałaś w ogródku Maxi, a po czym poznałaś ? Pojedź koniecznie, choćby na jeden dzień tak jak my. Ogródkiem nie mam się jeszcze co chwalić, bo roślinki są tylko trzy, ale za to za tydzień jak pogoda dopisze to kto wie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 no to mamy obydwie lwowskie korzenie Si . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 [ Maxi, a po czym poznałaś ? . Wydedukowałam Mało jest profesji , zwlaszcza dla kobiet , gdzie w niedziele i święta się dyżuruje Załozyłam że strażaczką nie jesteś , na policjantkę mi też nie wyglądałaś więc została służba medyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisa 05.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Ogródkiem nie mam się jeszcze co chwalić, bo roślinki są tylko trzy, ale za to za tydzień jak pogoda dopisze to kto wie . To napisz przynajmniej co posadzilas Ja o ogrodku jeszcze nie mysle ale juz posadzilam (zaszczepilam) milin amerykanski... jak sie przyjmie to przesadze na wlasciwe miejsce Lwow piekny jak zawsze... ja mam w miare blisko i czasem jezdzimy do opery. Niestety zdarzylo sie ze jechalismy na "jezioro labedzie" a ogladalimy "cyrulika sewilskiego" ale i tak warto bylo tylko te zebrzace dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Czy to jest docelowy kolor, czy będziesz bejcować? Będziemy, wszystkie sztachetki naraz, jak już da się je schować do domu Na ciemny brąz i prawdopodobnie impregnatem 3V3, który daje jedwabisty, matowy połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 zdjęcia ze Lwowa super! ze też my nie wpadliśmy na podobny pomysł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 piekne zdjecia z wakacji. Soniczko jak sie ma gorod? Czy juz cos uroslo? Jest co pokazac? wiem ile to czasu i pracy wymaga, my dopiero pozbywamy sie chwastow..., strasznie dlugo to trwa.... Ale na dniach malowanie, to chyba latwiej bedzie. pocieszam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2007 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 [ Maxi, a po czym poznałaś ? . Wydedukowałam Mało jest profesji , zwlaszcza dla kobiet , gdzie w niedziele i święta się dyżuruje Załozyłam że strażaczką nie jesteś , na policjantkę mi też nie wyglądałaś więc została służba medyczna Jestem pod wrażeniem Maxi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2007 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Czy to jest docelowy kolor, czy będziesz bejcować? Będziemy, wszystkie sztachetki naraz, jak już da się je schować do domu Na ciemny brąz i prawdopodobnie impregnatem 3V3, który daje jedwabisty, matowy połysk. Słoneczko - ten nasz, nie nasz płot też jest ciemnobrązowy, może zaimpregnowany tym samym co Ty planujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2007 02:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zdjęcia ze Lwowa super! ze też my nie wpadliśmy na podobny pomysł pozdrawiam Co się odwlecze.... . Za rok może być jeszcze ładniejszy, więc wszystko przed Tobą Ivo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2007 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Liso, Zeljko - oto moje roślinki - a co tam, pokażę hosta lewa http://images27.fotosik.pl/52/73715abea1dfba31med.jpg hosta prawa http://images27.fotosik.pl/52/3f8be709a73610a2med.jpg i coś, czego nazwy nie pamiętam , ale pamiętam, że ma być bardzo ładne i że ma zarosnąć płot (Tola na pewno by wiedziała ) http://images30.fotosik.pl/52/250400f2724f81f5med.jpg Na razie wygląda to wszystko bardzo mizernie i skromniutko, ale na jutro plany są bardzo ambitne, a nadzieje ogromne, więc kto wie . Z tyłem jest gorzej, dużo gorzej, bo wygląda teraz na odmianę jak krajobraz księżycowy: http://images29.fotosik.pl/52/9ca081c69bfa7b7fmed.jpg Po moim kopaniu bez końca, odchwaszczaniu i wybraniu góóóóóryyyyyy kamoli, doszłam do wniosku, że tylko przesiewanie da jakieś rezultaty, więc "się" przesiewa. Na to ma przyjść dobra ziemia, trzeba będzie to wszystko rozplantować, wyrównać. Chciałam, żeby osiadło.... Tylko czy ja zdążę we wrześniu posiać trawę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Sonika - ale ostro pracujesz w ogrodzie na pewno zdążysz z posianiem trawy hosta lewa, hosta prawa......zabrzmiało mi to jak dawniej: kanał lewy, kanał prawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisa 09.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Liso, Zeljko - oto moje roślinki - a co tam, pokażę Ładniutkie funkie. Z cieniolubnych podobaja mi sie jeszcze rodgersje i to zarówno te kasztanolistne jak i tabularis. A ta trzecia roślinka to pewnikiem jakiś powojnik:) ale po listkach nie rozpoznam... No to teraz masz juz co doglądać w ogródku i pielęgnować. A to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts