Ivonesca 11.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 piękne wspomnienie lata......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 11.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Hej Soniczko, jaki piękny ogród u Ciebie powstaje... Gratulki. Aż oko się cieszy, kiedy wokół domku zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 11.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witaj Soniko!A gdzie kupilaś te "lizaki". Bardzo fajneJa szukam czegoś takiego, byłam nawet w kilku - byc może byle jakich szkółkach i nie ma nic. I ile takie jedno drzewko kosztuje Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 piękne wspomnienie lata...... pozdrawiam Ja też pozdrawiam Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hej Soniczko, jaki piękny ogród u Ciebie powstaje... Gratulki. Aż oko się cieszy, kiedy wokół domku zielono Witaj Gohna - miło Cię widzieć . Pewnie, że cieszy . Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będę mogła wyżywać się ogródkowo z tyłu domu. A jak Twój ogródek, co nowego przybyło? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witaj Soniko! A gdzie kupilaś te "lizaki". Bardzo fajne Ja szukam czegoś takiego, byłam nawet w kilku - byc może byle jakich szkółkach i nie ma nic. I ile takie jedno drzewko kosztuje Edyta Witaj Edytko, lizaki kupiłam w jakimś centrum ogrodniczym, kosztowały 150,00 zł / szt. , ale nie mogłam się oprzeć. Musiały być moje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Soniko Ale ogródek rośnie, że .... Już widzę oczami wyobraźni te kolorki, te fakturki za 10 lat ale póki co niech rośnie powoli, żeby się jak najdłużej nacieszyć takim widoczkiem. Gratulki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dziękuję Amtlo , tak mnie ten ogródek cieszy jakby to było niewiadomo co, a to taka malizna . Roślinki to bym chciała, żeby zostały małe, bo strasznie mi się podobają takie kuleczki http://images30.fotosik.pl/79/0eb0e673ba1e1bccmed.jpg http://images25.fotosik.pl/79/07ae89c6037e34e0med.jpg ale prędzej czy później się rozrosną - nie ma wyjścia. Tak prezentują się lizaki z dalszej perspektywy: http://images13.fotosik.pl/83/ce93b769b04a1475med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Bardzo ladne te lizaki. Ja tez takie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 lizaki kupiłam w jakimś centrum ogrodniczym, kosztowały 150,00 zł / szt. , ale nie mogłam się oprzeć. Musiały być moje ! trochę kosztowały ...a co to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wiem i wstyd mi okrutnie ale to było silniejsze ode mnie . Dokładnie to jest jodła koreańska tak prowadzona - w lizak zanczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wiem i wstyd mi okrutnie ale to było silniejsze ode mnie . Dokładnie to jest jodła koreańska tak prowadzona - w lizak zanczy się. ale czemu Ci wstyd? no kosztowały tyle i już jodła koreańska mówisz - no to juz wiem teraz, dzięki pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wstyd mi, bo zamiast kupić np. lampę to utopiłam tyle forsy w zielsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 w zielsku no, no wiecej szacunku proszę Pani to jakby ktos do Ciebie powiedzial "baba" zamiast kobieta A przy takim domku to i zewnatrz musi byc tak samo pieknie, wiec zadnych wyrzotw sumienia. Zobaczysz na wiosne jak bedzie Ci milo, ze juz cos masz zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wstyd mi, bo zamiast kupić np. lampę to utopiłam tyle forsy w zielsku . No patrzcie, żarówki się nie podobają i lamp się babie (ale jej powiedziałam , co Zeliko ) zachciewa I nie utopiłaś, tylko zakopałaś w ziemi Dziękuję Amtlo , tak mnie ten ogródek cieszy jakby to było niewiadomo co, a to taka malizna . Roślinki to bym chciała, żeby zostały małe, bo strasznie mi się podobają takie kuleczki Oj Sonisiu chyba Cię zmartwię chociaż jestem laikiem ogródkowym, bo ogrodniczka ze mnie jak z koziej d...y trąba , to z własnego jednorocznego doświadczenia już wiem, że roślinki rozrosną się szybciej niż myślisz. Wystarczy dać im "jeść i pić" i grozić, że jak nie urosną i nie zakwitną, to wyrwiesz i ususzysz Zobaczysz za rok ps.Kuferek cud-miód Hortensja prawa i lewa... jodła koreańska mówisz - no to juz wiem teraz, dzięki Też nie wiedziałam, że lizaki, to jodła ale ja to ledwie liściaste od iglastych odróżniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.09.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 dzięki i trzymam kciuki będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Sonika!!! Ja już w domku....uff...nareszcie , teraz z pełnym spokojem i zaangażowaniem będę mogła nadal podziwiać twój dom i ogródek Pozdrawiam Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.09.2007 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 w zielsku no, no wiecej szacunku proszę Pani to jakby ktos do Ciebie powiedzial "baba" zamiast kobieta Tak jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.09.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Też nie wiedziałam, że lizaki, to jodła ale ja to ledwie liściaste od iglastych odróżniam A nie przesadzasz trochę kochaniutka? Jakby tak było jak piszesz, to byś nie miała takiego ślicznego ogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.09.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 dzięki i trzymam kciuki będzie ok Bardzo proszę i dzięki za kciuki Miko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts