Sonika 29.09.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 uhu niby tak z tymi uszami... tylko ze myslalam ze to lazienka raczej "goscinno-podreczna" i za bardzo nie bedzie uzywana do celow wyzszych jak makijaz czy malowanie oka raczej tak bardziej "nieuzykowo-pokazowo-ladnie" Niby gościnno-podręczna, ale jednak bym nie chciała coby goście dostali zeza oglądając się w lustrze Jak lampa nad lustrem bedzie szersza to troche zlagodzi ten efekt. Nie bierz tego co pisze tak doslownie, bo nie widze lazienki w calosci i to sa tylko moje odczucia wizualne... ale nie wiem na czym to u mnie polega Biorąc pod uwagę rozmiary tej łazienki widzisz ją w całości Mohag, wierz mi . Nie wiem w jakim stylu chcesz ta lazienke trzymac ? Bambusowym Oczywiscie nie wiem czy takie lampy w ogole istnieja i czy wyobrazasz sobie o co mi chodzi hihi ale ... moja wizje znasz O co Ci chodzi oczywiście, że sobie wyobrażam i masz dużo racji z tym wydłużeniem i jestem Ci bardzo wdzięczna za świeże spojrzenie , ale jak nie istnieją to co dalej ? Ta by była fajna, co sądzisz? http://www.lampen-vertrieb.de/ebay/82653.jpg Ale co z tego, że fajna jak ja nie wiem gdzie ją kupić ? ta odpada - kojarzy mi się z serwetkami : http://i19.ebayimg.com/07/i/000/a1/02/99cf_1.JPG a do tej co proponujesz nad lustro? też mi się podoba http://i22.ebayimg.com/06/i/000/ae/30/ca3f_1.JPG A wiesz może gdzie można te lampy kupić tutaj u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 sonisiu , zmalazlam ja w lazienkach ale teraz wiem , czego szukac pi razy drzwi a takie ? Frosiu kochana, taka być nie może bo mam tylko jeden kabelek . Musi być singiel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 może być na priva ..wtedy nikt nie będzie wiedział dlaczego będziemy mieć takie ładne ogrody Oj Miko nawet nie wiesz jak ja lubię Ciebie czytać - zawsze mnie rozśmieszysz do łez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 za trawe kciuki trzymam! tylko powiedz...do pelnoletnosci tak musze? Dasz radę MiA, nie wymiękaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Soniko, Jak masz rozwiązaną kwestię szafek narożnych w kuchni? Też chcę mieć tak usytuowany zlewozmywak, żeby nie kolidował z oknem (mamy bardzo podobny układ kuchni). Czy to jest szafka narożna czy tzw. ślepy narożnik czy jeszcze inaczej> Proszę o informacje - przepraszam, jeśli to już było - starałam się znaleźć no ale nie udało mi się Edybre, to nie jest szafka narożna, bo tam mam szuflady. Tak to wygląda: http://images23.fotosik.pl/90/f42316556fa0bb48med.jpg http://images27.fotosik.pl/91/9b8d87ae19ce2c8amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Do tej gornej co Ci sie podoba to ta pierwsza polokragla bedzie pasowac... szklo takie samo i forma podobna. Ta ala potrojna jest moim faworytem w tych lampach, ale ja nie jestem obiektywna bo mam do kropkowej podobne kinkiety tylko w kwadratach. Takie beda trzy umieszczone na szafce z lustrami. http://img51.imageshack.us/img51/7166/eglobloc26821an7.th.jpg taka sufitowa http://www.franksulz.de/eBay/32128-17-10+.jpg do tych potrojnych sprobowalabym znalezdz w formie taka jak jest jedna tylko duza okragla na sufit. To sa tylko inspiracje, gdzie dostac takie na miejscu nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 no ale właśnie dlatego myślę, że piękny trawnik to ewentualnie tylko przy domu a reszta.... z konieczności stylizowana może właśnie na przaśny wiejski krajobraz... hehe... ścinać będę żeby nas nie przerosło, ale chwastów wyrywać pewnie nie będę zbyt dokładnie I wcale Ci się nie dziwię Anoleiz, że nie będziesz wyrywać . Poza tym kwietna łąka też jest śliczna . U mnie kiedyś było tak i bardzo mi się podobało : http://images27.fotosik.pl/91/10ec59fddffd44c3med.jpg http://images27.fotosik.pl/91/d97c65d65b015c1cmed.jpg http://images13.fotosik.pl/116/2276bc9a68cbebd1med.jpg Cudne te maki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Soniczko, zdradz jaka to mieszanka, to moze Cie dogonie, choc mocno watpie. pozdrowionka dla frochki tez Zeljko, to jest mieszanka sportowa Barenbruga. Przewiozłaś już wszystko? Kiedy pierwsza noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.09.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A czy to powinno być tak Mohag, że jak okrągła nad lustrem to i pod sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Niby tak, ale nieraz jest za duzo dobrego i wystarczy dobrac lampy tylko na zasadzie materialu tz takie samo szklo czy taka sama w materiale oprawa. Ale jak tak dluzej mysle i ten bambus sobie dodam, to moze jednak pomyslisz o czyms w jasnym drewnie nad lustrem ? na gore mozesz dac neutralny plafon, ktory nie bedzie sie w oczy rzucal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 może być na priva ..wtedy nikt nie będzie wiedział dlaczego będziemy mieć takie ładne ogrody Oj Miko nawet nie wiesz jak ja lubię Ciebie czytać - zawsze mnie rozśmieszysz do łez . no to sie cieszę śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dzieki Soniczko! Na pewno sie przyda, bo jak widac, ladnie rosnie. Moze i u nas sie uda. Ja jeszcze w mieszkaniu. Dam znac keidy juz bede w domku. Na razie robota sie robi, a ja czekam i pomagam co moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Soniko Bardzo dziękuję za szybką (jak zwykle zresztą) odpowiedź. Czy zatem ta szklana półeczka jest jedyną, na której coś można postawić? Czy masz tam jeszcze jakąś szafkę? Będęi miała się coś podobnego gabarytowo i dlatego tak wypytuję Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Jak tak dalej pójdzie z twoją trawą, to królowa Elżbieta będzie musiała wydać za tobą europejski list gończy, nie zniesie konkyrencji. Ale się u ciebie zmiena!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 01.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Czyli to taki ślepy narożnik. Jak się to sprawdza? Czy bardzo trudny jest dostęp do rogu szafki ze zlewozmywakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2007 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Niby tak, ale nieraz jest za duzo dobrego i wystarczy dobrac lampy tylko na zasadzie materialu tz takie samo szklo czy taka sama w materiale oprawa. Ale jak tak dluzej mysle i ten bambus sobie dodam, to moze jednak pomyslisz o czyms w jasnym drewnie nad lustrem ? na gore mozesz dac neutralny plafon, ktory nie bedzie sie w oczy rzucal. Będę szukać Mohag i mam nadzieję, że znajdę coś odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 może być na priva ..wtedy nikt nie będzie wiedział dlaczego będziemy mieć takie ładne ogrody Oj Miko nawet nie wiesz jak ja lubię Ciebie czytać - zawsze mnie rozśmieszysz do łez . no to sie cieszę śmiech to zdrowie tym bardziej, że ostatnio mam tak mało powodów do radości . Pozdrawiam Cię Miko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dzieki Soniczko! Na pewno sie przyda, bo jak widac, ladnie rosnie. Moze i u nas sie uda. Ja jeszcze w mieszkaniu. Dam znac keidy juz bede w domku. Na razie robota sie robi, a ja czekam i pomagam co moge. Bardzo ładnie Zeljko, z dnia na dzień piękniejsza . Czekam na Twoją "pierwszą noc" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2007 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Soniko Bardzo dziękuję za szybką (jak zwykle zresztą) odpowiedź. Czy zatem ta szklana półeczka jest jedyną, na której coś można postawić? Czy masz tam jeszcze jakąś szafkę? Będęi miała się coś podobnego gabarytowo i dlatego tak wypytuję Pozdr Amtlo, to jedyna półeczka, która się ostała , bo zamówiliśmy jeszcze trzy powyżej w rogu, ale ledwo drzwi się zamknęły za szklarzem, półeczki zostały przez nas zdemontowane , bo bardzo nieładnie to wszystko razem wyglądało - zrobiło się drabiniasto i w ogóle za dużo tego było na jednej ścianie. To była akcja błyskawica - hihi. Jak masz jeszcze możliwość to zrób sobie może wnęki na kosmetykii w ścianie prysznicowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jak tak dalej pójdzie z twoją trawą, to królowa Elżbieta będzie musiała wydać za tobą europejski list gończy, nie zniesie konkyrencji. Ale się u ciebie zmiena!!!!!!!!!! niedługo będę chyba mieć sianokosy Tosinku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts