Sonika 17.10.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 piekny ogródek a raczej jego zaczątki, trawka zapowiada sie pieknie, spokojnie mozna nawet do Toli porównywać no aż pozazdrościłam, tak pozytywnie oczywiście Dzięki Agiis , ale mojej trawce do Tolowej jeszcze daleko, chociaż przyznać muszę, że mnie mile zaskoczyla, bo minął tylko miesiąc od posiania, a ona taka ładna . Udało nam się trafić na dobrą pogodę i chwastów też jakoś mało, bo nic się nie wysiewa, a poza tym chyba się odwdzięcza za te pęcherze jakie miałam na rękach jak ryłam ten mój ugór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 17.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Zmierzyłam, wysokość siedziska 48cm, z oparciem 100cm. Siedziska z waniliowej skóry, wydawały mi się takie uniwersalne. Sofa w obiciu jak na zdjęciu,trochę niepraktyczna dla kota- łatwo zahaczyć pazurkiem. Sofa taka, bo mam obsesję wysokich oparć, żeby było można oprzeć wygodnie głowę. Komody nie mam upatrzonej, chciałabym taką lekką na cienkich nóżkach, niezbyt zdobioną ale z wyrazem,za to dość wysoką i płytką. Ja też uważam, że pierwszy wybór najlepszy, nieraz po wielkich poszukiwaniach wracałam do początku powodzenia, trawnik masz piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 17.10.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Soniko, śledziłam Twoje dyskusje z tolą na temat wyboru trawy i ... zgubiłam się na etapie końcowym. Jaką ostatecznie posiałaś? golfową czy wimbledon? Bardzo ładnie rośnie. Ja niestety nie zdążę już w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dzięki stokrotne Joskul, to już wszystko wiem . Chyba też kupię ze skórzanymi obiciami chociaż bardzo podobają mi się materiałowe takie w paseczki, ale skóra bardziej praktyczna i też przecież ładna. Trawnik całkiem, całkiem, ale będzie jeszcze ładniejszy. Taki mam plan na przyszły rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Edybre, bardzo chciałam kupić golfową, ale u nas jej nie było, a mnie bardzo zależało, żeby była Barenbruga i w końcu kupiłam sportową. Myślę, że też będzie ładna, co ja mówię - już jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Soniczko, czy mówiłam Ci już, że Twoja akacja jest cuuuudna . Chyba jestem monotematyczna Trafka jest piękna a na wiosnę będzie jeszcze bardziej Co do krzeseł, to już się chyba pogubiłam jakich w końcu szukasz ale te, które wybierzesz będą na pewno śliczne Co do tapicerki, to myślę, że do tych co Ci się podobają w 99% nie będzie pasowała skóra Wybrałabym do nich raczej materiał w te delikatne pasy, lub nawet kwiaty. Ale może na żywo będzie inaczej. ps. stół moich marzeń...na pewno drewniany, solidny, rozkładany na jakieś 18-20 osób i musi mieć w sobie to coś (jak znajdę, to się pochwalę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nio... ta akacja też mi siedzi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witaj Soniko Powiedz koniecznie jak się siedzi na tych wszystkich krzesełkach, bo przecież to mebel dla....Jak przetestujesz to się pochwalisz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Soniczko, czy mówiłam Ci już, że Twoja akacja jest cuuuudna . Chyba jestem monotematyczna Trafka jest piękna a na wiosnę będzie jeszcze bardziej Co do krzeseł, to już się chyba pogubiłam jakich w końcu szukasz ale te, które wybierzesz będą na pewno śliczne Co do tapicerki, to myślę, że do tych co Ci się podobają w 99% nie będzie pasowała skóra Wybrałabym do nich raczej materiał w te delikatne pasy, lub nawet kwiaty. Ale może na żywo będzie inaczej. ps. stół moich marzeń...na pewno drewniany, solidny, rozkładany na jakieś 18-20 osób i musi mieć w sobie to coś (jak znajdę, to się pochwalę ) Mówiłaś Joluś, mówiłaś dzięki . Ja chyba sama nie wiem jakich krzeseł szukam, a właściwie szukałam, bo jestem zdecydowana na te, które wkleiłam po wizycie w Katowicach, więc można powiedzieć, że już nie szukam, bo znalazłam - strasznie skomplikowane wyszło mi to zdanie, ale chyba wiadomo w czym rzecz . Najbardziej podobają mi się właśnie paseczki, tylko trochę się martwię, że szybko się pobrudzą jak będą jasne. O stole na 20 osób to ja nawet nie marzę, bo na taki ogromniasty po prostu nie mam miejsca. Mój będzie 110x180 - 240 i taki musi mi wystarczyć. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 nio... ta akacja też mi siedzi w głowie Akacja wcale nie jest taka zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witaj Soniko Powiedz koniecznie jak się siedzi na tych wszystkich krzesełkach, bo przecież to mebel dla.... Jak przetestujesz to się pochwalisz? Pozdrawiam Oczywiście, że zdam relację z komfortu posadowienia... na krzesełkach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Sonieczko, zielony dywan jest boski!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Sonieczko, zielony dywan jest boski!!!!!!!!!! Dziękuję Tosinku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2007 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Byłam, zamówiłam, wróciłam i mam mieć......., ale dopiero w drugiej połowie stycznia . A w zeszłym tygodniu zamówienia przyjmowali jeszcze na "przed" Swiętami, ale nic to , najważniejsze że mam to z głowy. Co za ulga . Poszalałam trochę i zamówiłam stół 110x180 + dwie wkładki po 60cm, 6 krzeseł + dwa foteliki . Jak ja to zmieszczę razem z resztą mebli tego nie wie nikt, ale co tam , jak szaleć to szaleć . Krzesła bardzo wygodne, .... można sadzać spokojnie . Tak to ma wyglądać, a wybarwienie będzie orzech coś tam : http://images34.fotosik.pl/7/a4bfc5d1f524d1f8med.jpg fotelik: http://images33.fotosik.pl/7/66afb6351998db96med.jpg obicie jasne w paseczki (serce wzięło górę nad rozumem ) takie jak tutaj: http://images32.fotosik.pl/7/c10dad0a6b94f4damed.jpg Jak Pani zaczęła wykładać próbki obić, to dostałam oczopląsu i miałam dość. Skupiłam się tylko na paskach, a i tu miałam problemy z decyzją, bo tych pasków było tyle, że głowa boli. Reszty mebli, które zamówiłam na ekspozycji nie było. A teraz zaczynam odliczanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.10.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 meble piękne i stylowe Całkiem coś innego niż my wszyscy szukaliśmy dla Ciebie Ale o to chodzi, niecierpliwie czekam do tego stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 20.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 http://images33.fotosik.pl/7/66afb6351998db96med.jpgoooo, a mnie bardzo zainteresowało to czarne krzeslo po prawejczy te modela mozna gdzies w necie poogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Soniko Bardzo mi się podoba to wybarwienie "orzech coś tam" nawet na fotce. Najważniejsze, że w realu są wygodne....... no i już przetestowane Gratuluję wyboru. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.10.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Soniko...bardzo ładne mebelki zamówiłaś, będzie na czym oczko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 22.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Sonika cieszę się bardzo:)))))))))) Meble piękne. A to był chyba jakiś owocny weekend (albo akcja desperacja:)))))), bo ja też zamówiłam meble:) Arras BFM, bo szukałam czegoś bardziej nowoczesnego. TYlko stołu szukam dalej, bo mi te z BFM wymiarowo nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.10.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 SOnieczko ale Ci tek kanapy zazdroszę, też taką porżądam niestety mąż się nie godzi, nie jego styl . Jest cudna, a ja chyba sowbie wybuduję nowy domek pod kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts