Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Soniko - taka karetą woziłaś sie po Wiedniu ??? fiu fiu :lol:

dlaczego Cie ma na żadnym zdjęciu ???? :evil: chociaż z kilometra :wink:

Ewuś - nie woziłam się, ale byłam wożona :wink: :lol: .

Myślisz, że powinnam się ujawnić :roll: :wink: ?

Coś Ty! Ludzie mogliby przeżyć szok :lol: :lol: :lol: .

Kochana - nie bądz taka surowa :lol: ludzie maja prawo zobaczyć Kobietę ,ktora stworzyła taki piękny domek i jego wnętrza :D ja nadal jestem pod Waszym urokiem :D szkoda ,że na zywo nie widzialam witrażowych lamp -straszniscie mi sie podobają :wink:

buziaki :D odwiedze Cie jeszez kiedyś :D

Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru 8) Soniczko, pewnie, że powinnaś się ujawnić i niby dlaczego ludzie mieliby przeżyć szok :o

ps. A ja Sonikę widziałam 8) na żywo 8) mam jeszcze nadzieję, że domek też zobaczę na żywo :roll:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Soniko - taka karetą woziłaś sie po Wiedniu ??? fiu fiu :lol:

dlaczego Cie ma na żadnym zdjęciu ???? :evil: chociaż z kilometra :wink:

Ewuś - nie woziłam się, ale byłam wożona :wink: :lol: .

Myślisz, że powinnam się ujawnić :roll: :wink: ?

Coś Ty! Ludzie mogliby przeżyć szok :lol: :lol: :lol: .

Kochana - nie bądz taka surowa :lol: ludzie maja prawo zobaczyć Kobietę ,ktora stworzyła taki piękny domek i jego wnętrza :D ja nadal jestem pod Waszym urokiem :D szkoda ,że na zywo nie widzialam witrażowych lamp -straszniscie mi sie podobają :wink:

buziaki :D odwiedze Cie jeszez kiedyś :D

Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru 8) Soniczko, pewnie, że powinnaś się ujawnić i niby dlaczego ludzie mieliby przeżyć szok :o

ps. A ja Sonikę widziałam 8) na żywo 8) mam jeszcze nadzieję, że domek też zobaczę na żywo :roll:

ja też widziałam ale na zdjęciu :D

powiedzieć u kogo? powiedzieć? :lol: :wink:

...

nie będę taka :wink:

ale laska jak się patrzy :D

Sonika mój ogród hmmmm lepiej nie pytaj :oops:

Co do lat na Forum przecież nei ma ograniczeń :wink: :)

A wkońcu tyle tu znajomych miłych buźek że nie mozna stad odejśc :)

To nic Aga, wiosną ruszysz pełną parą.

Otóż to, otóż to - nie tak łatwo rozstać się z forum :D .

mam!

mam Wieden i dom!

:lol: :lol: :lol:

Jak tak patrzę po kątach to w sumie nic :( Jolu . A...., mamy szybę w kuchni i przybył nam frontowy ogródek, tzn. roślinki i trawka z tyłu (orałam ten mój ugór tymi rencami :wink: ) i zamówiłam meble do jadalni co uważam jest moim wielkim sukcesem :wink: , bo zabrało mi to szmat czasu, a i tak jadę znowu popatrzeć na obicia krzeseł, bo chyba będę zmieniać :wink: :lol: :lol: :lol: .

Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru

A Ewuś też widziała Sonikę na żywo :wink: i nawet mamy wspólne zdjęcia :D . O!

A Ty Joluś to taka papla jesteś, że coś :wink: , ale i tak Cię serdecznie zapraszam :D tylko, że obiecujesz i obiecujesz i obiecujesz...... i nic :( .

Dzięki INEZ , miło mi że Ci się podoba :D .

Muszę przepatrzeć zdjęcia i jak znajdę coś co można opublikować to wkleję :wink: .

Domek nadal nie jest urządzony tak jak bym chciała :( i nie wiem dlaczego zabiera mi to aż tyle czasu :-? .

Narazie walczę z meblami do jadalni i właśnie wróciłam z Katowic, bo zmieniłam jednak kolor tapicerki :wink: - będzie ciemna.

A wracając do wieku, tzn. do tej mojej tapicerki :wink: to zmieniłam ją na czekoladową i tak się znowu :wink: :lol: zastanawiam czy nie będzie ogólnie za ciemno :roll: ?

Małż powiedział, że jak ja mam jasną zasłaniać pokrowcami to On nie chce, więc po godzinnych przymiarkach i strasznych mękach :wink: :

http://images32.fotosik.pl/55/22bfc8f4c175e05bmed.jpg

zmieniłam na taką:

http://images32.fotosik.pl/55/3c30b995a75edb5dmed.jpg

jak dojdą wokoło te pinezki to może nie będzie tak źle - jak myślicie :roll: ?

http://images31.fotosik.pl/55/506f984a66d66b22med.jpg

Przy okazji zobaczyłam wreszcie jak będzie wyglądać dół mojego kredensu - tylko kolor oczywiście inny niż tutaj i uchwyty na dole też będą inne:

http://images27.fotosik.pl/118/2539efb1e72cd975med.jpg

Już się nie mogę doczekać, a to jeszcze dwa miesiące :( .

A teraz znowu muszę lecieć do pracy :( , ale na szczęście tylko na parę godzin :D .

Pa, pa