joola 21.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Soniko - taka karetą woziłaś sie po Wiedniu ??? fiu fiu dlaczego Cie ma na żadnym zdjęciu ???? chociaż z kilometra Ewuś - nie woziłam się, ale byłam wożona . Myślisz, że powinnam się ujawnić ? Coś Ty! Ludzie mogliby przeżyć szok . Kochana - nie bądz taka surowa ludzie maja prawo zobaczyć Kobietę ,ktora stworzyła taki piękny domek i jego wnętrza ja nadal jestem pod Waszym urokiem szkoda ,że na zywo nie widzialam witrażowych lamp -straszniscie mi sie podobają buziaki odwiedze Cie jeszez kiedyś Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru Soniczko, pewnie, że powinnaś się ujawnić i niby dlaczego ludzie mieliby przeżyć szok ps. A ja Sonikę widziałam na żywo mam jeszcze nadzieję, że domek też zobaczę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.11.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Soniko - taka karetą woziłaś sie po Wiedniu ??? fiu fiu dlaczego Cie ma na żadnym zdjęciu ???? chociaż z kilometra Ewuś - nie woziłam się, ale byłam wożona . Myślisz, że powinnam się ujawnić ? Coś Ty! Ludzie mogliby przeżyć szok . Kochana - nie bądz taka surowa ludzie maja prawo zobaczyć Kobietę ,ktora stworzyła taki piękny domek i jego wnętrza ja nadal jestem pod Waszym urokiem szkoda ,że na zywo nie widzialam witrażowych lamp -straszniscie mi sie podobają buziaki odwiedze Cie jeszez kiedyś Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru Soniczko, pewnie, że powinnaś się ujawnić i niby dlaczego ludzie mieliby przeżyć szok ps. A ja Sonikę widziałam na żywo mam jeszcze nadzieję, że domek też zobaczę na żywo ja też widziałam ale na zdjęciu powiedzieć u kogo? powiedzieć? ... nie będę taka ale laska jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Sonika mój ogród hmmmm lepiej nie pytaj Co do lat na Forum przecież nei ma ograniczeń A wkońcu tyle tu znajomych miłych buźek że nie mozna stad odejśc To nic Aga, wiosną ruszysz pełną parą. Otóż to, otóż to - nie tak łatwo rozstać się z forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Soniko, a co z Twoimi maskami słychać? A dziękuję , mają się całkiem nie najgorzej Amtlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 mam! mam Wieden i dom! Jak tak patrzę po kątach to w sumie nic Jolu . A...., mamy szybę w kuchni i przybył nam frontowy ogródek, tzn. roślinki i trawka z tyłu (orałam ten mój ugór tymi rencami ) i zamówiłam meble do jadalni co uważam jest moim wielkim sukcesem , bo zabrało mi to szmat czasu, a i tak jadę znowu popatrzeć na obicia krzeseł, bo chyba będę zmieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ewuś, jakbyś dobrze poszperała, to znajdziesz naszą Sonikę na zdjęciu z Majką i Baru ps. A ja Sonikę widziałam na żywo mam jeszcze nadzieję, że domek też zobaczę na żywo A Ewuś też widziała Sonikę na żywo i nawet mamy wspólne zdjęcia . O! A Ty Joluś to taka papla jesteś, że coś , ale i tak Cię serdecznie zapraszam tylko, że obiecujesz i obiecujesz i obiecujesz...... i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ja też widziałam ale na zdjęciu powiedzieć u kogo? powiedzieć? Druga papla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.11.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Papla, to ja będę jak domek na żywo zobaczę Tylko jakoś ostatnio do Smoka mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Czekam cierpliwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Soniko nie rozczarowałam się domek śliczny, pomysł z szybą na strychu rewelka Kuchnia też boska, moze coś jeszcze byś wkleiła? uwielbiam oglądać wnętrza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzięki INEZ , miło mi że Ci się podoba . Muszę przepatrzeć zdjęcia i jak znajdę coś co można opublikować to wkleję . Domek nadal nie jest urządzony tak jak bym chciała i nie wiem dlaczego zabiera mi to aż tyle czasu . Narazie walczę z meblami do jadalni i właśnie wróciłam z Katowic, bo zmieniłam jednak kolor tapicerki - będzie ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Sonika bo jak widzę dopieszczanie trwa najdłużej Ale najważniejsze że mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wiem, wiem Aguś, ale u mnie wszystko się w takich bólach rodzi, że głowa boli. Chyba ze mną jest coś nie tak , albo wiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Soniko to mamy ten sam wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 a ja to w ogóle ...chyba starsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 o wy smarkule ..... ciekawe , co powiecie, jak bedziecie w moim wieku ???? sonisia ......sprawdzilas terminarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.11.2007 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Licytować się nie będę , ale jakby to powiedzieć - i tak wiem swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.11.2007 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 sonisia ......sprawdzilas terminarz? Ano sprawdziłam i na chwilę obecną pertraktuję, ale jak do tej pory nie ma chętnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.11.2007 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 A wracając do wieku, tzn. do tej mojej tapicerki to zmieniłam ją na czekoladową i tak się znowu zastanawiam czy nie będzie ogólnie za ciemno ? Małż powiedział, że jak ja mam jasną zasłaniać pokrowcami to On nie chce, więc po godzinnych przymiarkach i strasznych mękach : http://images32.fotosik.pl/55/22bfc8f4c175e05bmed.jpg zmieniłam na taką: http://images32.fotosik.pl/55/3c30b995a75edb5dmed.jpg jak dojdą wokoło te pinezki to może nie będzie tak źle - jak myślicie ? http://images31.fotosik.pl/55/506f984a66d66b22med.jpg Przy okazji zobaczyłam wreszcie jak będzie wyglądać dół mojego kredensu - tylko kolor oczywiście inny niż tutaj i uchwyty na dole też będą inne: http://images27.fotosik.pl/118/2539efb1e72cd975med.jpg Już się nie mogę doczekać, a to jeszcze dwa miesiące . A teraz znowu muszę lecieć do pracy , ale na szczęście tylko na parę godzin . Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 czekoladka piękna a mąż ma rację jak zakrywać jasną tapicerkę pokrowcami to lepiej ciemny kolor...mój mąż też tak myśli widać faceci tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts