Sonika 18.06.2005 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Nie dziwię się, że się Evicie nie podoba. Cóż - przecież każdy z nas jest inny, mamy różne gusta i nudne by było gdyby wszystkim podobało się to samo. Mnie tematy pt. "wiejska chata" - jak sugeruje Evita - zupełnie nie odpowiadają i czułabym się w nich fatalnie. Jak to mówią - jeden lubi Bacha, a drugi harmonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 mój mąż mówi, że Bach jest bardzo harmonijny Tu mąż Joanny: Bach jest kwintesencją harmonii, melodyki, polifonii instrumentacji oraz warsztatu muzycznego i dobrego smaku w pełnym tego słowa znaczeniu.Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Janusz jest muzykiem,więc na Bacha reaguje żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 mój mąż mówi, że Bach jest bardzo harmonijny Tu mąż Joanny: Bach jest kwintesencją harmonii, melodyki, polifonii instrumentacji oraz warsztatu muzycznego i dobrego smaku w pełnym tego słowa znaczeniu.Amen rzeczywiście żywa reakcja na temat twórczości Bacha, ale za to jaka - nic dodać nic ująć Amen P. S. ja miałam na myśli harmonię jako instrument muz., wiesz - harmonia, akordeon..., taka przenośnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika czyli prace lazienkowe nabierają rozpędu Dla mnie te efekty swietlne bardzo się podobają I co to by bylo gdyby wszystkim to samo się podobalo nudy na pudy a tak jest pelna rozmaitość I nawet jeżeli ktoś coś zerżnie tak jak mówi Martta to i tak zazwyczaj nie będzie to to samo ale najwyżej podobnie Ale oczywiście każdy wyraża tu swoje zdanie i nie śądzę żeby ktokolwiek mial z tego powodu być zlinczowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Andrzejko, że nabierają rozpędu, to za dużo powiedziane - one poprostu trwają . Światełka wyglądają ślicznie, kafelkarz mówił, że wieczorem efekt jest niesamowity - muszę się kiedyś wybrać o tej porze. Ja już się czuję w tej łazience jak na lazurowym wybrzeżu, a co dopiero będzie jak poukładam całą kolekcję muszli - nic tylko siedzieć cały czas w wannie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.06.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika,podswietlenie wyglada super.Pierwszy raz widze takie podswietlone poleczki . Zalaczylam sobie Twoja lazienke do ulubionych i moze troche sciagne w przyszlosci podswietlenie tych poleczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika i po co pokazałaś te półeczki Znowu mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika,podswietlenie wyglada super.Pierwszy raz widze takie podswietlone poleczki . Zalaczylam sobie Twoja lazienke do ulubionych i moze troche sciagne w przyszlosci podswietlenie tych poleczek Ściągaj Aha bez krępacji. Te półeczki rzeczywiście nieżle wyszły. Sama jestem zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika i po co pokazałaś te półeczki Znowu mam dylemat Eeee tam, jaki dylemat? Podobają się, to odgapiasz i robisz, nie podobają się to nie odgapiasz i nie robisz . A masz już wizję swojej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika,podswietlenie wyglada super.Pierwszy raz widze takie podswietlone poleczki . Zalaczylam sobie Twoja lazienke do ulubionych i moze troche sciagne w przyszlosci podswietlenie tych poleczek Ściągaj Aha bez krępacji. Te półeczki rzeczywiście nieżle wyszły. Sama jestem zaskoczona. \ Ok wiec bede sciagac bez krepacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika! Podświetlone półeczki są suuuper, szkoda, że ja nie będę miała takich, ale niestety w małej łazience nie ma miejsca na takie "rarytasy" a w dużej byłby za duży misz-masz. Zrób zdjęcia wieczorową porą i pochwal się nam Acha...a czy farba pokryła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 To Ty Soniko juz chyba na walizkach , co?te lazienki zwlaszcza TA prrzejda do historii tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Sonika i po co pokazałaś te półeczki Znowu mam dylemat Eeee tam, jaki dylemat? Podobają się, to odgapiasz i robisz, nie podobają się to nie odgapiasz i nie robisz . A masz już wizję swojej łazienki? Sonika chodzi o to że podobaja mi się i to bardzo Były zawsze w moim zamyśle, potem stwierdziliśmy że to dużo roboty dodatkowa kasa trzeba ciąc koszty i już się nawet z tym pogodziłam Ale jak u kogoś zobaczę to znowu temat wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2005 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Obudowa wanny dobiego końca . Niedługo zaczynamy podłogę: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1891_348.ts1119267452000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1896_348.ts1119267696000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1898_348.ts1119267730000.jpg Nowa farba pokryła okropny fiolet. Mieliśmy również bardzo miłego gościa - wpadła do nas NatkaB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj Soniko Piękna chata, aż dech zapiera tak samo mnie zachwyca jak chatka Zielonej. A propo widze, podobny gust co do kominka, tez taki planuje czy mogłabyc mi powiedzieć ile dałaś za ten kominek ze wszystkim (wkład obudowa, robocizna itp.) bo mi wycenili na 14 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Sonika jak fajnie a co to pan kafelkarz nabrał tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Soniko u ciebie coraz fajniej, jak widzę niedługo chyba przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 21.06.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Mieliśmy również bardzo miłego gościa - wpadła do nas NatkaB. veni, vidi.... WIDZIAŁAM W realu dom Soniki wygląda JESZCZE lepiej niż tu na zdjęciach Łazienki są boskie, z resztą cały dom jest fantastyczny, przestrzenny, wycyzelowany w każym szczególe. A Sonika i jej mąż to przemili ludzie Już teraz się wpraszam na parapetówę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.06.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Oj Natka, zazdroszczę Ci, że mogłaś zobaczyć domek Soniki na żywo! Ale wierzę na słowo, że jest piękny Jaaa teeeeż chcęęęę na parapetówę... Sonika, no tempa kafelkowy nabrał iście zawrotnego (porównując to tempo do dwóch kafli na dzień ) Łazienka piękniasta coraz bardziej.(to kiedy zdjęcia z kąpieli ) Aaaa czy wzięłaś się już za kuchnię? ps.dzięki za rady dotyczące fugowania i cieszę się, że podoba Ci się moja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts