Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Nie dziwię się, że się Evicie nie podoba.

Cóż - przecież każdy z nas jest inny, mamy różne gusta i nudne by było gdyby wszystkim podobało się to samo.

Mnie tematy pt. "wiejska chata" - jak sugeruje Evita - zupełnie nie odpowiadają i czułabym się w nich fatalnie.

Jak to mówią - jeden lubi Bacha, a drugi harmonię :wink: :wink: :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój mąż mówi, że Bach jest bardzo harmonijny

Tu mąż Joanny: Bach jest kwintesencją harmonii, melodyki, polifonii instrumentacji oraz warsztatu muzycznego i dobrego smaku w pełnym tego słowa znaczeniu.Amen

rzeczywiście żywa reakcja na temat twórczości Bacha, ale za to jaka - nic dodać nic ująć :D :D

Amen :wink: :wink:

P. S. ja miałam na myśli harmonię jako instrument muz., wiesz - harmonia, akordeon..., taka przenośnia :wink:

:wink:

Sonika czyli prace lazienkowe nabierają rozpędu :p :p

Dla mnie te efekty swietlne :wink: bardzo się podobają :p

I co to by bylo gdyby wszystkim to samo się podobalo nudy na pudy a tak jest pelna rozmaitość :p I nawet jeżeli ktoś coś zerżnie tak jak mówi Martta to i tak zazwyczaj nie będzie to to samo ale najwyżej podobnie :roll: Ale oczywiście każdy wyraża tu swoje zdanie i nie śądzę żeby ktokolwiek mial z tego powodu być zlinczowany :roll: 8)

Andrzejko,

że nabierają rozpędu, to za dużo powiedziane - one poprostu trwają :wink: :wink: .

Światełka wyglądają ślicznie, kafelkarz mówił, że wieczorem efekt jest niesamowity :D :D - muszę się kiedyś wybrać o tej porze.

Ja już się czuję w tej łazience jak na lazurowym wybrzeżu, a co dopiero będzie jak poukładam całą kolekcję muszli - nic tylko siedzieć cały czas w wannie :wink: :wink: .

Sonika,podswietlenie wyglada super.Pierwszy raz widze takie podswietlone poleczki . Zalaczylam sobie Twoja lazienke do ulubionych i moze troche sciagne w przyszlosci podswietlenie tych poleczek :D :D :D

Ściągaj Aha bez krępacji.

Te półeczki rzeczywiście nieżle wyszły. :D :D Sama jestem zaskoczona.

Sonika,podswietlenie wyglada super.Pierwszy raz widze takie podswietlone poleczki . Zalaczylam sobie Twoja lazienke do ulubionych i moze troche sciagne w przyszlosci podswietlenie tych poleczek :D :D :D

Ściągaj Aha bez krępacji.

Te półeczki rzeczywiście nieżle wyszły. :D :D Sama jestem zaskoczona.

\

Ok wiec bede sciagac bez krepacji :wink:

Sonika! Podświetlone półeczki są suuuper, szkoda, że ja nie będę miała takich, ale niestety w małej łazience nie ma miejsca na takie "rarytasy" a w dużej byłby za duży misz-masz. Zrób zdjęcia wieczorową porą i pochwal się nam :D

Acha...a czy farba pokryła?

Sonika i po co pokazałaś te półeczki :o :roll:

Znowu mam dylemat :)

Eeee tam, jaki dylemat?

Podobają się, to odgapiasz i robisz, nie podobają się to nie odgapiasz i nie robisz :wink: :wink: :wink: .

A masz już wizję swojej łazienki?

Sonika chodzi o to że podobaja mi się i to bardzo :) Były zawsze w moim zamyśle, potem stwierdziliśmy że to dużo roboty dodatkowa kasa trzeba ciąc koszty :o :roll: i już się nawet z tym pogodziłam :wink: :)

Ale jak u kogoś zobaczę to znowu temat wraca :o :roll:

Obudowa wanny dobiego końca :D :D :D . Niedługo zaczynamy podłogę:

http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1891_348.ts1119267452000.jpg

http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1896_348.ts1119267696000.jpg

http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/1898_348.ts1119267730000.jpg

Nowa farba pokryła okropny fiolet.

Mieliśmy również bardzo miłego gościa - wpadła do nas NatkaB. :D :D :D

Mieliśmy również bardzo miłego gościa - wpadła do nas NatkaB. :D :D :D

veni, vidi.... WIDZIAŁAM :D :D :D W realu dom Soniki wygląda JESZCZE lepiej niż tu na zdjęciach :) Łazienki są boskie, z resztą cały dom jest fantastyczny, przestrzenny, wycyzelowany w każym szczególe.

A Sonika i jej mąż to przemili ludzie :) Już teraz się wpraszam na parapetówę!

Oj Natka, zazdroszczę Ci, że mogłaś zobaczyć domek Soniki na żywo! Ale wierzę na słowo, że jest piękny :D Jaaa teeeeż chcęęęę na parapetówę... :wink:

Sonika, no tempa kafelkowy nabrał iście zawrotnego (porównując to tempo do dwóch kafli na dzień :wink: ) Łazienka piękniasta coraz bardziej.(to kiedy zdjęcia z kąpieli :wink: ) Aaaa czy wzięłaś się już za kuchnię?

ps.dzięki za rady dotyczące fugowania i cieszę się, że podoba Ci się moja łazienka :D