kasia i boguś 07.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 My też mamy dziś na obiad pierogi ze śmietaną - to tak a propos ostatnich postów A tak na serio, Soniko mam pytanko: na jakiej zasadzie przymocowane do ściany są szyby/szkło w kuchni - te nad blatem roboczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.12.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Pierogi to pychotka . Szyba jest zamontowana na silikonie Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 07.12.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Sonika masz sliczna kuchnie i ladna lazienke, reszty nie moge ocenic gdyz juz nie ma zdjec, domyslam sie, iz jest rownie wymyslnie i ladnie. Mam pierozki z truskawkami i borowkami /wlasnorecznie robione pardon klejone/ a do tego waniiliowy jogurcik - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oj to mi też potrzebne pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 07.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Soniczko Wielkie dzięki za zdjęcia,łazienka przecudna,idę zaraz mojemu staremu pokazać bo też taką chcę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ciesze sie Soniko ,że pierogi pomogły sama narobilam sobie smaka i na obiad miałam ...pierogi ruskie z gestą śmietaną i podsmażonym boczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.12.2007 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ale cudna łazienka, można skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 FairyDream, Damro, Tosinku - dzięki za komplimenta . Odgapiać możecie ile dusza zapragnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Oj to mi też potrzebne pierogi Ty też Aga , a co się stało ? Pierogami się częstuj, widzisz ile Ewuś przyniosła i jeszcze są z truskawkami od FairyDream . Mnie pomogły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Poprostu troche gorszy okres ale już wychodze na prostą Pierogo pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ciesze sie Soniko ,że pierogi pomogły sama narobilam sobie smaka i na obiad miałam ...pierogi ruskie z gestą śmietaną i podsmażonym boczkiem Ruskie uwielbiam, to moje naj..., naj.... naj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Poprostu troche gorszy okres ale już wychodze na prostą Pierogo pomogły To się cieszę , a zdjęcia łazienki już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ciesze sie Soniko ,że pierogi pomogły sama narobilam sobie smaka i na obiad miałam ...pierogi ruskie z gestą śmietaną i podsmażonym boczkiem Ruskie uwielbiam, to moje naj..., naj.... naj . Moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Poprostu troche gorszy okres ale już wychodze na prostą Pierogo pomogły To się cieszę , a zdjęcia łazienki już są? Bedą będą może już nawet dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Poprostu troche gorszy okres ale już wychodze na prostą Pierogo pomogły To się cieszę , a zdjęcia łazienki już są? Bedą będą może już nawet dziś Obiecanki, cacanki. Uwierzę jak zobaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Twoja cierpliwośc będzie nagrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 soniko co to jest takiego, ze ja widzialam te zdjecia juz tyle razy ale za kazdym razem znowu chetnie ogladam i zawsze jakbym ogladala ich pierwszy raz? Cudny Twoj dom jest! Po prostu wszystko tam jest piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts