Żelka 23.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Soncia obiecalam napisac kiedy beda, wiec pisze, ze sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mam już stół i kredens też, poprawki trwały zdecydowanie krócej niż się spodziewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wow, Sonica przepiekny zestaw. Bardzo pasuje do Ciebie i Twojego domku. A tak dopasowalas to wszystko do koloru podlogi, ze sama nie wierze, ze tak mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 jaaacie... no pięknie to wygląda... czy można prosić o dane adresowe do tych mebelków? )) i jeśli można, ile taka przyjemność kosztuje na prv oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jol_ka 24.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Soniczko, cudnie jest!!!!pozazdrościć... (pozytywnie rzecz jasna!) ... pokaż nam jeszcze kredens w całej okazałości please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 24.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 i mnie sie podobaja mebelki, podobnie jak cala reszta domu pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Milo mi i to bardzo, że się Wam podobają , dziękuję. Kredensu chwilowo nie mogę pokazać, bo mam taki bałagan, że wygląda u mnie jak w komisie meblowym . Z jakiś niezrozumiałych powodów wszystko wylądowało akurat w tym kredensianym kącie. Jak zrobię przetasowanie, wkleję zdjęcie. Teraz byłby wstyd za piątkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 25.01.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Świetne krzesła i stół. Bardzo mi się podobają. Kredens zapowiada się ciekawie, ja to kocham się w kredensach, pensjonarkach, pomocnikach, tremach itp. Ślicznie to wszystko u Ciebie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witaj mokka . Mam bardzo ambitne plany na dzisiaj. Może uda mi się wszystko poustawiać, narazie wyciągam od wczoraj szkło z paczek i myję, i myję, i myję....., a końca nie widać . Takiego bałaganu to już dawno u mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 tym bardziej ciekawa jestem co tam stworzysz Soniko krzesła, stół, kredens też mi się bardzo podobają...mój ulubiony styl gratuluję dobrego wyboru...pochwal się zdjęciami jak salon teraz wygląda pozdrawiam cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Póki co latam góra-dół, znoszę, wynoszę i już (a dopiero 10-a) padam. Panuje totallo chaosso i na dodatek grosso . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ale jaki efekt sie zapowiada...czarodziejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Hej No i co? Poustawiałaś już? Wstawiaj fotę bo jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jeszcze nie, to wcale nie jest takie hop-siup . Na kredens trzeba poczekać, ale za to wkleję komodę : http://images23.fotosik.pl/146/6f3c4002bc579feamed.jpg Gdyby mi jeszcze ktoś powiedział jak się robi zdjęcia, żeby były w normalnych kolorach, a nie prześwietlone to bym była bardzo wdzięczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 a może bez lampy byłaby lepsza jakość?? lub zależy od ustawionych parametrów w aparacie...a może stań tyłem do światła...nie przychodzi mi nic więcej, na szybko do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Komoda podoba mi się . Ja czekam na to szkło co pisałaś, bo w szkle też się kocham Czekam też na ten kredens . Poczekam cierpliwie wiem , że to nie hop-siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 a w ogóle to zapowiada się bardzo elegancko ...bo nie dopisałam tego najważniejszego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Chwila przerwy . Motysia, ale ja nie robię z lampą, nie mam pojęcia w czym rzecz. U innych widzę normalne zdjęcia wnętrz, a u mnie jakieś dziwolongi . mokka - lubisz starocie i zwierzaki, to ja mam coś specjalnie dla Ciebie - ot taka ciekawostka: http://images33.fotosik.pl/120/ceeff879f0c22188med.jpg http://images23.fotosik.pl/146/4b025cad41aabcc3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.01.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jaaaa i ze Lwowa . Uwielbiam takie rarytasy są bezcenne. Stare fotki z wystaw już też widziałam, niestety u znajomych , ale zawsze. Stare fotografie mojej rodziny przechowuję jak relikwię. Masz może starą porcelanę, figurki porcelanowe sygnowane..... oj przepraszam pytam jak paser Ja wszelkie starocia uwielbiam, obojętnie gdzie jestem to latam po antykach, ten zapach...... Zawsze sobie coś pooglądam ,nagadam się z ludźmi, czegoś ciekawego dowiem, czasem jak to się mówi przypalę głupa. Ciesz się , że mieszkam daleko bo potrafię w realu i nie myślę o sklepie być bardzo namolna jak takie rarytasiki wypatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.01.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ze Lwowa, ze Lwowa, bo ja mam lwowskie korzenie . Też lubię starocie, ale gdybym była otoczona tylko antykami to chyba sama zaczęłabym się czuć jak staroć , dlatego mam taki "niekonsekwentny" dom - trochę tego i tamtego. Stare zdjęcia też by się znalazły - jakaś pani w krynolinie, czy pan w meloniku - hi, hi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts