mayland 04.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jak napisałam o starych mebelkach to mi paluchem pokiwałaś A ja szukam starego biurka dla córci Pasowałoby jej takie duże, wygodne, gabinetowe biurko. Szperam na Allegro, moze coś wylicytuję ale jest zawsze ryzyko, że niewiadomo w jakim stanie bedzie i tego obawiam się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Soniko a czy Ty dostajesz moje "maile"? Czasami wysylam jakas glupotke. Dostaję Zeljko, ale czasami mam kłopoty z wejściem do poczty i nie wiem dlaczego . Nie wiem czemu. Moja poczta zawsze przechodzi przez ten caly antywirusowi costam, wiec nie powinno byc problemow. To nic nie bede wysylac, bo i tak nie mozesz poczytac albo poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.02.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Wysyłaj Zeljko proszę, bo od czasu do czasu jednak udaje mi się tam wejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.02.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Mayland - paluchem pokiwałam , bo coś mi się wydawało, że się ze mnie nabijasz po tej naszej dyskusji na temat nowoczesnych i tradycyjnych wnętrz. Ta "moja" firma też ma biurka i one naprawdę są wieeelkie , ale nie mam pojęcia w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj nie To że moje wnętrze wyszło jakieś takie nowoczesne to zasobnosć protfela zdecydowała Jednak wnętrza w antykach troche więcej kosztują a i wymagają niesamowitej konsekwencji w urządzaniu a ja i z tym mam problemik W sypialni chciałabym mieć piekną starą toaletkę a u córci takie biurko. Jakoś może uda sie to wszystko pogodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.02.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Nie załamuj mnie mayland, bo z konsekwencją u mnie jak widać, jest bardzo na bakier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 07.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sonika, meble naprawdę ładne. Te krzesła z ciemnym obiciem wyszły nawet ładniej niż myślałam:) Bardzo ładny salon stworzyłaś Nie mogę się doczekać zdjęć całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witaj Mikito , na zdjęcie całości trzeba będzie poczekać, ale mogę pochwalić się kredensem : http://images28.fotosik.pl/154/dc1a3b77a096210bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 oooooo fajnie , powiedz mi a jak daleko masz kuchnie? ja też chce mieć dosyć nowoczesną a takie meble taż mi się podobają, tylko jadalnie i salon mam otwartą i w pobliżu i boję się zgrzytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sonika! Kredens, komoda i lustro śliczne. A ja jeszcze tak nieśmiało w sprawie barierek- no kiedy w końcu będą??? I czy zdradzi nam pani jakie planuje sofy-kanapy czy inne siedziska Chyba, że ja coś przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Aż TAKICH powierzchni nie mam, ale kuchnię od salonu oddziela hol. Poza tym w ogóle się nie przejmuję - kuchnia to kuchnia, a salon to salon . U mnie stare z nowym muszą się polubieć i tyle . Nie ma innego wyjścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 O Jolusia . Na barierkę czekam . Miała być do końca roku, a wciąż nie ma . Ale w sumie to dlatego, że musi przyjechać kamieniarz, żeby nawiercić dziury, a kamieniarz jest teraz w Warszawie i nie ma czasu. Ci od barierki boją się wiercić . Taka mi się podoba, tzn. taki kształt: http://images30.fotosik.pl/154/f3c76378a352a449med.jpeg ale w sumie to zostawiłabym swoją starą, bo jest bardzo wygodna - można się zapaść po uszy , tylko kolor ma nie ten, bo jest ciemnopopielata . P. S. A ta pupa to Twoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Śliczne nóżki ma ten kredensik. Kanapy klasyczne, jakby skrojone do twoich wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Soniko, sądzę, że tak miały wyglądać kredens i komoda Są cudowne. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Raaany jak mi się marzą kanapy do zapadania się w nich po uszy, uwielbiam takie Sonika, jeśli lubisz swoje stare kanapy, to może daj je do obicia? Ale zdaje się, że masz tylko jedną starą... W sumie nie powiedziałaś, że potrzebujesz dwie...Te ze zdjęcia są bardzo ładne i wyglądają na wygodne. Znając Ciebie już Ty coś wymyślisz ( pewnie będzie to wariant trzeci ) I czemu mnie to nie dziwi ps.Pupa nie moja wcięło mi mojego pingwinka i zrobiłam lekką podmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pingwinka masz w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.02.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Soniko, bardzo ładnie to wszystko zgrałaś, idealnie pasuje do koloru podłogi i ścian. Rzeczywiście ciemnopopielaty wypoczynek odpada. Zmień tapicerkę, jak radzi joola albo czeka Cię nowy zakup I w końcu, Ktoś powiesił inaczej lusto nad komodą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Soniczko proszę wklej raz jeszcze łazienkę,obudowę wanny bo zgubiłam ją,pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Cześć Sonika! Dawmo mnie tu u Ciebie nie było , ale się doczytałam, że Ty kobieto nie masz chwili wolnego czasu! Oczywiście na kredens się spóźniłam - jakbym Cię mogła poprosić o zdjęcie na maila to wyśłesz? Pliiissss... Ty to zawsze coś ciekawego zapodasz pozdrówka serdeczne PS. Ten wypoczynek na zdjęciu to jaka firma? Wajnert może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts