Sonika 14.02.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Śliczne nóżki ma ten kredensik. Nóżek to ma pięć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Soniko, sądzę, że tak miały wyglądać kredens i komoda Są cudowne. Pozdr Dzięki Amtlo i są bardzo pakowne, co przy moim zamiłowaniu do zbieractwa różnych różności jest niewątpliwą zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Raaany jak mi się marzą kanapy do zapadania się w nich po uszy, uwielbiam takie Sonika, jeśli lubisz swoje stare kanapy, to może daj je do obicia? Ale zdaje się, że masz tylko jedną starą... W sumie nie powiedziałaś, że potrzebujesz dwie...Te ze zdjęcia są bardzo ładne i wyglądają na wygodne. Znając Ciebie już Ty coś wymyślisz ( pewnie będzie to wariant trzeci ) I czemu mnie to nie dziwi ps.Pupa nie moja wcięło mi mojego pingwinka i zrobiłam lekką podmianę Kanapy do obicia nie dam, bo się nie opłaca, chociaż kto wie . Chciałabym mieć dwie, ale nie mam na tyle miejsca. P. S. Całkiem, całkiem ta pupa. Myślę, że może zostać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 I w końcu, Ktoś powiesił inaczej lusto nad komodą!!! Nie dało się inaczej, bo tak jest zamocowane kółko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Cześć Sonika! Dawmo mnie tu u Ciebie nie było , ale się doczytałam, że Ty kobieto nie masz chwili wolnego czasu! Oczywiście na kredens się spóźniłam - jakbym Cię mogła poprosić o zdjęcie na maila to wyśłesz? Pliiissss... Ty to zawsze coś ciekawego zapodasz pozdrówka serdeczne PS. Ten wypoczynek na zdjęciu to jaka firma? Wajnert może? Hej Baru - wieki całe . Gdzieś Ty się podziewała jak Cię nie było? Nie wiem co to za wypoczynek, znalazłam w necie. Kredensu nie żałuj, wkleję jeszcze raz - dla Ciebie wszystko moja miła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 oooo obudowy wanny to jeszcze u ciebie nie widziałam Nawet nie wiesz jak bardzo mi się to w najbliższym czasie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jak to pieknie brzmi kiedy lubie mowie Ci ..... http://m-d-s.de/mdsh003/geschenkeshop/media/images/nici-frosch-27759-klein.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 oooo obudowy wanny to jeszcze u ciebie nie widziałam Nawet nie wiesz jak bardzo mi się to w najbliższym czasie przyda Cała przyjemność po mojej stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 O Frosia http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ta obudowa wanny nadaje sie do wątku Zrób to sam Bardzo dobre zdjecia! Duza pomoc Soniczko dla innych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Zrób to sam i Adam Słodowy . Właśnie otrzymane : PIERWIASTEK NIEBEZPIECZNY CHARAKTERYSTYKA PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnia około 65,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienka warstwa kolorowej substancji (maskującej?) Wrze i mrozi bez znanych przyczyn Topnieje przy odpowiednim traktowaniu Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu do rudej pospolitej... WŁASNOŚCI CHEMICZNE: Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych Absorbuje znaczne ilości drogich substancji Może nagle eksplodować bez żadnego ostrzeżenia czy powodu Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo UŻYCIE: Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych Uwalnia od naprężeń Bardzo efektywny czynnik czyszczący REAKCJE: Czysty okaz, odkryty w stanie naturalnym, przyjmuje barwę różowo - czerwoną Barwa zmienia się na zielona, jeśli zostanie umieszczony obok dorodniejszego okazu ZAGROŻENIA: Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, ze znajdują się w rożnych miejscach i nigdy ze sobą się nie stykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dobre Fajnie skojarzone cechy i opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 14.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Soniko, świetne Powiesz mi, co to za wanna? Jest bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ha, ha - ale fajne A ja już myślałam, że wakacjujesz A co z ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Soniczko ślicznie Ci dziękuję,takiej obudowie marzyłam a teraz jak mi to szczegółowo rozrysowałaś to mój majster nie będzie miał problemów,jak tłumaczyłam mu jak mniej więcej ma wyglądać to patrzył na mnie jak bym była z innego świata,jeszcze raz kłaniam się do stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ehhh.. ta łazienka od zawsze mi się podobała... P.S. Powiem Wam w zaufaniu, że w realu jeszcze fajniejsza jest... PS.2. Jak się zapiszę na wystawę, to wszystko znowu zobaczę PS. 3 Prawda Sonika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Śliczna łazienka! Soniko, co to za listwy? Pamiętasz firmę, nazwę serii? I gdzie Ty się podziewałaś, jak tak długo Cię nie było? Ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Soniko, świetne Powiesz mi, co to za wanna? Jest bardzo ładna. Samigom to jest wanna z Excellenta, model Avante http://lazienki.excellent.com.pl/index.php?page=produkty_main Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ha, ha - ale fajne A ja już myślałam, że wakacjujesz Wakacjowałam się , całe pięć dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts