Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Soniczko ślicznie Ci dziękuję,takiej obudowie marzyłam a teraz jak mi to szczegółowo rozrysowałaś to mój majster nie będzie miał problemów,jak tłumaczyłam mu jak mniej więcej ma wyglądać to patrzył na mnie jak bym była z innego świata,jeszcze raz kłaniam się do stóp :D

Cieszę się, że pomogę złapać wizję Twojemu majstrowi Damro.

Pochwal się jak już będzie gotowa.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A kiedy, na wiosnę?

Teoretycznie to już lato będzie - bo koniec czerwca - przeważnie w ostatni weekend jest wystawa.

Ale pojawiło się pewne ale... :roll: małż mi tu wczoraj przez ramię był zerkał i mnie uświadomił potem, że przecież jakąś Chorwację planujemy właśnie końcem czerwca. No i w związku z tym nie wiem jak to będzie...

Sonika, na razie przerwa tak w fugowaniu jak i w dalszym układaniu płytek bo nam glazurnik wyjechał za granicę.

Ułożył tylko na klatce schodowej bo w kwietniu mają być schody.

A tak w ogóle to fuga nam wyszła trochę za jasna. Niby w sklepie była niemal identyczna a tu klops... Pewnie na wzorniku była trochę przybrudzona...[/b]

Soniczko,

co słychać u Ciebie? Dojechało co miało? Czy już ogarnełaś się w nowych meblach?

Pozdr

Soncia, przybywaj, bo Ci robak zjadł jabłko

Jestem :D , miło że o mnie pamiętacie :D .

A co miało dojechać Amtlo :roll: ?

Meble i ja zagospodarowujemy się :wink: .

Jestem na etapie wyciągania durnostojek :wink: , a tak w ogóle to tych paczek nie pokonam jak sobie nie kupię biblioteczki.

Decyzja prawie podjęta i chyba znowu mnie czeka wycieczka do Katowic :wink:.

Poza tym myślę nadal :wink: o lampach i bardzo mi się podobają tego typu, ale nie wiem gdzie się takie lampy kupuje:

http://images25.fotosik.pl/163/ad5772db96b72917med.jpg

http://images24.fotosik.pl/165/7d87e1b959301c25med.jpeg

Może gdzieś widziałyście?

To, że akurat potrzebuję sufitowych nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia :wink: :lol: .

butterfly, a w jakim odcieniu kupiłaś? Ja mam jaśmin i mnie pasuje, ale Honorka też pisała, że za jasna.

Twoja też jaśminowa?

Soniczko, przejrzyj ofertę tego sklepu: http://www.subito.com.pl/index.php. Jest sklepem realnym i internetowym, a więc asortyment ma dokładnie sfotografowany i wyceniony.

A jak któraś lampa Ci się spodoba (mnie się tam podoba mnóstwo), to masz bliziutko do sklepu na Bronowicką 19, porównać na żywo :)