Sonika 15.02.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Soniczko ślicznie Ci dziękuję,takiej obudowie marzyłam a teraz jak mi to szczegółowo rozrysowałaś to mój majster nie będzie miał problemów,jak tłumaczyłam mu jak mniej więcej ma wyglądać to patrzył na mnie jak bym była z innego świata,jeszcze raz kłaniam się do stóp Cieszę się, że pomogę złapać wizję Twojemu majstrowi Damro. Pochwal się jak już będzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 PS. 3 Prawda Sonika?? Prawda Baru . A kiedy, na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Śliczna łazienka! Soniko, co to za listwy? Pamiętasz firmę, nazwę serii? I gdzie Ty się podziewałaś, jak tak długo Cię nie było? Ferie? To są płytki Dado Tomko. Nie było mnie, bo się oddawałam zimowym szaleństwom na oślej łączce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam porannie i dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To tak jak ja. Ale i to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A kiedy, na wiosnę? Teoretycznie to już lato będzie - bo koniec czerwca - przeważnie w ostatni weekend jest wystawa. Ale pojawiło się pewne ale... małż mi tu wczoraj przez ramię był zerkał i mnie uświadomił potem, że przecież jakąś Chorwację planujemy właśnie końcem czerwca. No i w związku z tym nie wiem jak to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 15.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 16.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Sonika, czy pamietasz jaką masz szerokość fugi w holu?O ile pamiętam masz epoksydową. Czy nie było problemu z nakładaniem jej po zaimpregnowaniu płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No i w związku z tym nie wiem jak to będzie... To czekam na wieści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzięki za odpowiedź! Bardzo proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Sonika, czy pamietasz jaką masz szerokość fugi w holu? O ile pamiętam masz epoksydową. Czy nie było problemu z nakładaniem jej po zaimpregnowaniu płytek? Zmierzyłam i mam 3mm. Wykonawca się nie skarżył, a mogą być jakieś problemy przez impregnat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 16.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzieki za szybką odpowiedź. Nam wczoraj fugował i fuga zostawała na szpachli, tak jakby ją jakiś tłuszcz wypychał ze szpary... Podejrzewamy, że impregnat wszedł.Acha, fugę na 2mm mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.02.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No i w związku z tym nie wiem jak to będzie... To czekam na wieści . Się będę odzywać jak już będzie bliżej końca czerwca - wystawa jest 28-29.06, my w sobotę ewentualnie byśmy występowały . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak tam fugowanie butterfly?Mam nadzieję, że już bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Się będę odzywać jak już będzie bliżej końca czerwca - wystawa jest 28-29.06, my w sobotę ewentualnie byśmy występowały . Pozdrówka Odzywać to się możesz wcześniej niż w czerwcu Baru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Soniczko, co słychać u Ciebie? Dojechało co miało? Czy już ogarnełaś się w nowych meblach? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 24.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Sonika, na razie przerwa tak w fugowaniu jak i w dalszym układaniu płytek bo nam glazurnik wyjechał za granicę. Ułożył tylko na klatce schodowej bo w kwietniu mają być schody. A tak w ogóle to fuga nam wyszła trochę za jasna. Niby w sklepie była niemal identyczna a tu klops... Pewnie na wzorniku była trochę przybrudzona...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Soncia, przybywaj, bo Ci robak zjadł jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Soniczko, co słychać u Ciebie? Dojechało co miało? Czy już ogarnełaś się w nowych meblach? Pozdr Soncia, przybywaj, bo Ci robak zjadł jabłko Jestem , miło że o mnie pamiętacie . A co miało dojechać Amtlo ? Meble i ja zagospodarowujemy się . Jestem na etapie wyciągania durnostojek , a tak w ogóle to tych paczek nie pokonam jak sobie nie kupię biblioteczki. Decyzja prawie podjęta i chyba znowu mnie czeka wycieczka do Katowic . Poza tym myślę nadal o lampach i bardzo mi się podobają tego typu, ale nie wiem gdzie się takie lampy kupuje: http://images25.fotosik.pl/163/ad5772db96b72917med.jpg http://images24.fotosik.pl/165/7d87e1b959301c25med.jpeg Może gdzieś widziałyście? To, że akurat potrzebuję sufitowych nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia . butterfly, a w jakim odcieniu kupiłaś? Ja mam jaśmin i mnie pasuje, ale Honorka też pisała, że za jasna. Twoja też jaśminowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Soniczko, przejrzyj ofertę tego sklepu: http://www.subito.com.pl/index.php. Jest sklepem realnym i internetowym, a więc asortyment ma dokładnie sfotografowany i wyceniony. A jak któraś lampa Ci się spodoba (mnie się tam podoba mnóstwo), to masz bliziutko do sklepu na Bronowicką 19, porównać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts