mayland 06.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Przyszłam się przywitać , ale ... chyba wszyscy poszli spać ? Soniczko, chyba faktycznie masz pomalowaną tę trawkę i odśnieżoną? U nas wczoraj śniegu było po kostki, na szczęście dzisiaj już jest lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hebusie też mają się dobrze, a bardzo się o nie martwiłam po tym co napisał Piotrek. _________________ Pozdrawiam Soncia Ja o swoje tez sie bałem:) Są całe i zielone!! Ale zima tez była taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Soniko, ja chyba te Twoje podłogi to będę sobie na dobranoc oglądała Jakoś mnie uspakajają, koją....i tak w ogóle śliczniutkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Wstaję różnie, ale zazwyczaj 4:20 . Jesso, a dlaczego tak wcześnie ? . Cierpisz na bezsenność ? Czy też do pracy jeździsz na drugi koniec Polski ? Dzisiaj u nas też był ładny dzień i nawet śnieg stopniał Może wiosna do mnie też zawita i zaśpiewa szpak Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja o swoje tez sie bałem:) Są całe i zielone!! Ale zima tez była taka sobie Nie wiedziałam, że też masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jakoś mnie uspakajają, koją.... Kojące działanie fal Amtlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wstaję różnie, ale zazwyczaj 4:20 . Jesso, a dlaczego tak wcześnie ? . Cierpisz na bezsenność ? Czy też do pracy jeździsz na drugi koniec Polski ? Takie natręctwo mam Adriano, przyszło z wiekiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cześć Sonika Tak wpadłam zobaczyć co się dzieje i zapytać co słychać I widzę, że piękne lampy wybierasz- aż trudno mi się zdecydować, którą najładniejsza z tych propozycji Pozdrawiam wiosennie i zazdroszczę trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Kojące działanie fal Amtlo ? O to, to właśnie teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 09.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Piekne te podlogi, tylko ja na cos takiego sie chyba nie zdecyduje, bo wykonawcy mnie obedra ze skory, jak beda musieli cios takiego ciac. Mam takie pytanko - wygrzebalam w temacie, ze w jednej z lazienek masz plytki z Venus Ceramika. Czy nie rozczarowalas sie jakoscia tych plytek? Chyba znalazlam u nich plytki swoich marzen, ale jakos nie jestem pewna co do jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Krzesła są cudne, takie zapraszające Na temat trawy się nie wypowiem bo mnie zadrośc zeżre Jak zawsze cudnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć Sonika Tak wpadłam zobaczyć co się dzieje i zapytać co słychać I widzę, że piękne lampy wybierasz- aż trudno mi się zdecydować, którą najładniejsza z tych propozycji Pozdrawiam wiosennie i zazdroszczę trawnika Cześć Iga , lampy wybieram i wybrać nie mogę, ale po cichu Ci powiem, że słabo się staram. Marazm jakowyś mnie ogarnął czy cuś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kojące działanie fal Amtlo ? O to, to właśnie teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 lilajar, moje są z serii "Bamboo", jak do tej pory OK, wykonawca też nie narzekał.A o których marzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Na temat trawy się nie wypowiem bo mnie zadrośc zeżre Aga, nie zazdrość tylko bierz widły w garść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A to i ja się zamelduję Idąc za Twoim przykładem pomylam większośc okien po budowie Palcy nie czuję, paznokci nie mam ale świat juz widać Zostało mi tylko 5 z... 22 Już widać koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Brawo mayland , wyobrażam sobie jaką masz satysfakcję, nie ma jak wiosenne porządki . U mnie nadal 4-y się ostały + pięć dachowych, a zapał jakoś uleciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dobry wieczór, a ja okna popełniłam tydzień temu a dzisiaj wygladają jak sprzed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witaj Amtlo . Bo to taka robota na okrągło jak pada deszcz. Dlatego się zniechęciłam i nie myję dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts