Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sonika kochana - skąd ja znam ten marazm :D :wink: :roll: Niby by się chciało mieć coś nowego ale zawsze można zrobić coś innego albo posiedzieć po prostu w swoim domu :wink: Ja nie mogę kupić nawet lustra -w żadnej z używanych łazienek nie mamy lustra nad umywalką :lol:

Ty chociaż okna pomyłaś! :o Ale mi motywacja odeszła jak napisałyście,że przez te deszcze nie ma efektu :wink: Ja chyba sobie podaruję - wole w zamian za to wziąć się za ogród. Wzięłam tydzień urlopu, kupiłam sporą częśc roślin, nawet dziś dużo wsadzałam, bo już stały ileś czasua w nocy ma być mróz :roll: Wy już jesteście bardziej zaprawione w bojach - przeżyje toto te pare dni zimy? Wsadzać nowe? :roll: Później już nie będę na to miała i nie wiem co robić - tak mnie pogoda zaskoczyła :roll:

Na temat trawy się nie wypowiem bo mnie zadrośc zeżre :oops: :oops: :oops:

Aga, nie zazdrość tylko bierz widły w garść :wink: .

To najpierw muszę na zakupy :wink: :)

Ale zapału brak :-? i już mnie głowa boli 8)

Wciągniesz się Aga, najgorszy jest początek, potem jakoś idzie.

A zakupy to dobry pomysł, nawet bardzo dobry :wink:.

Ale biadolicie ;) tooo co ja mam powiedziec...? Za tydzien swieta, mam miec gosci z PL, nic w domu nie tkniete :( a do tego zerooo czasu! :( Wcale mnie nie cieszy ;) znowu bede szalec po domu na ostatnia minute.

My tylko tak sobie :wink: . Wymieniamy poglądy.

Na pewno dasz radę wszystko przygotować, tylko podchodź do tematu spokojnie - wdech, wydech, wdech, wydech, wdech... :wink: .

Miłych Swiąt FairyDream :D .

Sonika kochana - skąd ja znam ten marazm :D :wink: :roll: Niby by się chciało mieć coś nowego ale zawsze można zrobić coś innego albo posiedzieć po prostu w swoim domu :wink: Ja nie mogę kupić nawet lustra -w żadnej z używanych łazienek nie mamy lustra nad umywalką :lol:

Ty chociaż okna pomyłaś! :o Ale mi motywacja odeszła jak napisałyście,że przez te deszcze nie ma efektu :wink: Ja chyba sobie podaruję - wole w zamian za to wziąć się za ogród. Wzięłam tydzień urlopu, kupiłam sporą częśc roślin, nawet dziś dużo wsadzałam, bo już stały ileś czasua w nocy ma być mróz :roll: Wy już jesteście bardziej zaprawione w bojach - przeżyje toto te pare dni zimy? Wsadzać nowe? :roll: Później już nie będę na to miała i nie wiem co robić - tak mnie pogoda zaskoczyła :roll:

Iga, okna pomyłam, ale nie wszystkie, a teraz zrobiło się zimno to mam wytłumaczenie :wink: .

Masz rację, że wzięłaś się za ogród, a nie za przyziemne sprawy :wink: . Zdecydowanie większa frajda.

Jak z roślinkami to za bardzo nie wiem, ale swoim hortensjom założyłam ubranka, bo jednak się boję, że zmarzną.

I kto by pomyślał, że jeszcze mrozy będą :roll: ?

Melduje gotowość do świąt :lol:

Nie sprzatam, nie gotuję, wyjeżdżam na....działkę :lol: Żyjemy w kartonach i tak spędzimy świeta :lol: gdzieś sie zaczepimy na jakieś jedzonko myslę :wink: Pełen luzik.

Jakos to bedzie. Nie mogliśmy sie zebrać wcześneij by się przeprowadzic to teraz święta nieświateczne będą :roll: Ale to nic, jakos mnie to nie martwi. Po świętach mają mi robić kuchnie i schody. Wtedy da się mieszkać. A tak to nie miałoby bardzo sensu :roll: Do końca miesiaca mamy jeszcze media w mieszkaniu w bloku. W kwietniu odetna tv i neta to nas pewnie zmobilizuje by szybciej się wynieść :lol:

Soniczko, z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę Ci aby były one wypełnione nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób.

http://astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg

Soncia, a ja jeszcze z życzeniami urodzinowymi

Życzę Ci samych słonecznych dni, jak najmniej zmartwień, dużo zdrowia i miłości, wielu pomysłów i ich realizacji.

I spełnienia tego najważniejszego marzenia ...

http://images32.fotosik.pl/182/142e07f93f36911d.jpg

Specjalnie dla Ciebie kwiatki z własnego ogódka...